• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar egolusunuz kı su Dediklerizıne bır bakın ya nıye bedua edeyim salak miyim ben ne dedıgınızı bıle bılmıyorsunuz zaten sızın gıbı burnu havada insanlar oldugu sürece dipsiz kuyuda olmamak mumkun mu konusma tavrınız seklınız cok yabanıce
siz o kuyuda kalmayı kendiniz seçtiniz, ben herkesi karşıma alıp çıkmayı seçtim. tek fark bu
ve evet gerçekten acınacak haldesiniz. çocuklarının gözünde de acınacak bir anne olmak istemiyorsanız kendinize çeki düzen verin

Hic sasmaz! Hem de 2 yolla korunuluyordur ama yine de olmustur o hamilelik. Butun bu bebeklere isa adi verilmeli, kiz erkek farketmez :)
Niye böyle diyorsunuz anlamadım. Konu sahibi için demiyorum ama olabiliyor böyle şeyler. Ben de iki yöntemle korunurken hamile kaldım (iğne +kondom), hatta konu da açmıştım burada nasıl olur gibisinden olmayacak şey değil yani. Sizin başınıza gelmedi diye imkansız olmuyor bu tür şeyler.

yemın ederım sinirden bır gülme geldı bana suan
o kadar yazdım o yazdıklarımdan anladıgınız bu oldu degıl mı
hayırlısı

Boşuna sinirleniyorsunuz yazdıklarınızı anlayamaz çünkü yaşadığı her şeyi normallestirmis ve bir sebebe bağlamış. Derdi biraz kayinpederi hakkında konuşup rahatlamak. Sonra kaldığı yerden 3.cocukla hayatına devam edecek ve hayatında tek kötü olay bu yazilan yorumlar olacak. Boşuna gerilmeyin.

Torunu aileye mi veriyor kendi çocuğu. Görüşmez kp ile bi daha olur biter. Etrafında bir tane bile sorunlu tip olan insana da çocuk yapma denmez ama abartıyorsunuz.
Kocası dövüyormuş, ailesini müdahil ettiriyormuş. Huzuru baştan beri yokmuş. Neyi abartıyorlar tam olarak?

Evlenince hemen hamile kalıp doğum yapıyorsunuz. Hadi bunu anladık. Daha bebeğiniz 8 aylıkken ikinciye hamile kalmak neyin kafası? Biraz büyütseydiniz, rahminiz toparlansaydı, hazır hissetseydiniz kendinizi keşke. Hem de baştan beri dayak yediğini, huzurunuzun olmadığı bir evlilikte yapıyorsunuz. Buram buram cehalet, bilinç sıfır. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama insanlar aklını kullanıyor. Siz gelişigüzel yaşıyorsunuz herhalde. Ciddi bir şey soracağım size: Üreme amacınız ne tam olarak?
Margaret sen de bilirsin ki, çocuk mutsuz eve huzur getirir.(!) Eli kolu şiddete meyilli kocanın elini indirir.(!) Agzi bozuk kayin aileye edep öğretir.(!) Olur ya duzelmediler mi, çocukla boşanmak çocuksuz boşanmaktan daha kolaydir.(!) Çocuk mucizedir, Sihirlidir. (!)

Niye böyle diyorsunuz anlamadım. Konu sahibi için demiyorum ama olabiliyor böyle şeyler. Ben de iki yöntemle korunurken hamile kaldım (iğne +kondom), hatta konu da açmıştım burada nasıl olur gibisinden olmayacak şey değil yani. Sizin başınıza gelmedi diye imkansız olmuyor bu tür şeyler.
Siz dayak yiyor muydunuz mesela? Böyle bir evliliğin sürmesi bile hata, sevişip üstüne hamile kalmasına kızıyor insanlar. Hadi sevişiyor, Allah ne verdiyse korunmalı. Spiral, kondom, hap vs. Konu sahibininki düpedüz sorumsuzluk. İki seneye iki çocuk sığdıracak elinden gelse.

Allah şifa verir ama çaba göstermeyen kimse de ekmek beklemesin.
o yardım gökten zembille inmiyor
yine de beddua eden konu sahibine bunu yazmışsınız ,duadan anlıyorsa tabi
konu sahıbının psıkolojısının ıyı olmadıgı cok bellı yazılanlarıda anlamıyor bellıkı bazı problemler rahatsızlıklar var o yuzden onun soyledıklerını cıddıye almamak gerek .

bır kadın bır toplum dogurur ben cocuklara ınanılmaz uzuldum . boyle bır evden cocuklar, o cocuklardan da cocuklar... durmadan da cogalıyorlar
:KK43: gercekten cok uzuldum

Margaret sen de bilirsin ki, çocuk mutsuz eve huzur getirir.(!) Eli kolu şiddete meyilli kocanın elini indirir.(!) Agzi bozuk kayin aileye edep öğretir.(!) Olur ya duzelmediler mi, çocukla boşanmak çocuksuz boşanmaktan daha kolaydir.(!) Çocuk mucizedir, Sihirlidir. (!)
Ahsjahsjja. Allah ömrünü uzun etsin, o bizim her şeyimiz ama çocuk bizim evde tam tersi etki yaptı resmen. Uykusuzluk, sinir harbi, tahammülsüzlük. :D

sorduğum soruya cevap vermemişsiniz ama eski konunuzdan buldum.
tam tahmin ettiğim gibi aynı konuyu açmanızın sebebi o düzelmiş! kocanızın ailesiyle barışmanızı istemesiymiş..

Torunu aileye mi veriyor kendi çocuğu. Görüşmez kp ile bi daha olur biter. Etrafında bir tane bile sorunlu tip olan insana da çocuk yapma denmez ama abartıyorsunuz.
Torun değil çocuk yazdığımı varsayin. İlk 3 cümlede eşinin kendisine şiddet uyguladığından bahsetmiş. Böyle bir eşe 2 tane çocuk vermek?

O kadar egolusunuz kı su Dediklerizıne bır bakın ya nıye bedua edeyim salak miyim ben ne dedıgınızı bıle bılmıyorsunuz zaten sızın gıbı burnu havada insanlar oldugu sürece dipsiz kuyuda olmamak mumkun mu konusma tavrınız seklınız cok yabanıce
neden herkesin sizi aşağıladığını, sizi aptal yerine koyduğunu, sizi beğenmediğini düşünüyorsunuz? bu insanlar bana ne demeye çalışıyor acaba diye düşünüyor musunuz ?

yazdığınız bu yorum bile bana yazılmamış , sizin kendi hakkınızdaki düşünceleri yansıtıyor. bakın dalaşır gibi sataşır gibi yabanice yorum yapan sizsiniz, beddua eden sizsiniz, ne dediğini ne yapacağını bilemeyen sizsiniz, burnu havada olup böyle azarlar gibi cevap veren sizsiniz. kendinden nefret eden sizsiniz.

gözümde kırmızı odadaki alya canlandı tövbe tövbe.

Siz dayak yiyor muydunuz mesela? Böyle bir evliliğin sürmesi bile hata, sevişip üstüne hamile kalmasına kızıyor insanlar. Hadi sevişiyor, Allah ne verdiyse korunmalı. Spiral, kondom, hap vs. Konu sahibininki düpedüz sorumsuzluk. İki seneye iki çocuk sığdıracak elinden gelse.
Hayır tabiki dayak yesem biter o evlilik benim için ben zaten konu sahibi için söylemedim onun bile isteye yaptığını düşünüyorum çocuğu.

Benim karşı çıktığım bu tip şeylerin imkansız olmadığı çünkü ben de iki yöntemle hamile kaldım ve açıklama yapma gereği hissettim bu yüzden.

neden herkesin sizi aşağıladığını, sizi aptal yerine koyduğunu, sizi beğenmediğini düşünüyorsunuz? bu insanlar bana ne demeye çalışıyor acaba diye düşünüyor musunuz ?

yazdığınız bu yorum bile bana yazılmamış , sizin kendi hakkınızdaki düşünceleri yansıtıyor. bakın dalaşmadan sataşmadan yabanice yorum yapan sizsiniz, beddua eden sizsiniz, ne dediğini ne yapacağını bilemeyen sizsiniz, burnu havada olup böyle azarlar gibi cevap veren sizsiniz. kendinden nefret eden sizsiniz.

gözümde kırmızı odadaki alya canlandı tövbe tövbe.
gercekten de aynen oyle

Ahsjahsjja. Allah ömrünü uzun etsin, o bizim her şeyimiz ama çocuk bizim evde tam tersi etki yaptı resmen. Uykusuzluk, sinir harbi, tahammülsüzlük. :KK70:
Tahmin edebiliyorum. Bu nedenle yazdan beri bebek fikrini erteledim 🥲 büyüdükçe sakinleştikçe eski duzenli gunlerinize kavuşursunuz inşallah kari koca🥰

Hayır tabiki dayak yesem biter o evlilik benim için ben zaten konu sahibi için söylemedim onun bile isteye yaptığını düşünüyorum çocuğu.

Benim karşı çıktığım bu tip şeylerin imkansız olmadığı çünkü ben de iki yöntemle hamile kaldım ve açıklama yapma gereği hissettim bu yüzden.
O yöntemler neler? 2.çocuğu istemiyorum. Bileyim de başka yöntemler seçeyim :D

Biz bu konuya daha önce yazdık yahu. Aynı konu, tıpatıp 😀 Eşiniz size nasıl davranıyorsa ailesi de öyle davranıyor, bu işler böyle gibi bişeyler demiştim.

2.çocuğu doğurun 3.yü de yapın, durmadan üreyin olur mu, hiç bırakmayın aman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X