Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya allahım kör oldum galıba vallahı 2 kere okudum kocası sıddet mı uyguluyormus ben nıye goremedım konuda
Yeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi yazmış ilk giriş kısmında :d

Aynen böyle bir konu hatırlıyorum ben. daha önce bu konuyu açmamış miydiniz?

Ne kadar kötü bir üslubunuz var oysa hanımefendi sizi kibarca uyarmış.. sanırım yaşadıklarınız sizi bu kadar agresif yapmış..

Cok vıcdansız ınsanlarsınız şu yazdıklarınıza bır bakın yazık sıze
Sen çok mu vicdanlısın pardon? Dayak yediğin hor görüldüğün evliliğe bir birey getirerek vicdanlı hareket ettiğini mi düşünüyorsun. Her çocuğun güzel bir aileye sahip olma hakkı var. Her çocuğun sağlıklı mutlu bir aileye sahip olma hakkı var. Berbat evliliklerinize çocuklar yapıyorsunuz.

Insallah sende bırgun boyle seyler yasarsında anlarsın neyın ne olduğunu kımse ıstemez basına bunlar gelsin dımı ama nerden bıleceksın kı egonu tatmın etmek ıcın gelmıs burda bos bos konuşuyorsun senın gıbı ınsanlardan ne beklenılır kı tanımadığı bilmediği insanlar hakkında bos bos yorum yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…