- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Keşke etrafınızda bir tane insan olsaydı da bir yorum yapabilseydikYeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız
Oyle gerekti1 ekimde açtığın konuyu kopyala yapıştır tekrar açmışsın
Yasakmı yoksaOyle gerekti
Öyle gerekti diye bir şey yok. Forum kuralları belli. Orda baya kişi yorum da yazmış. Konunuz yanıtsız kalmış olsa anlıycam. Farklı nasıl bir cevap bekliyorsunuz? O zaman söylenenlerin aynısı yazılacakOyle gerekti
Korunurken olmuşturBöyle bir aileye 2 torun vermek? Neyin kafası acaba
Rahatsız olduysan yazmazsın zorla yazdırmıyorum kımseye ne bu sinir neler yasıyorsunda ınsanlara karsı boyle konusuyorsun yada bu hakkı kım verıyo sana sakin kal boyle olmak senı bi yere ulastırmaz kendı ısıne bakman en ıyısıÖyle gerekti diye bir şey yok. Forum kuralları belli. Orda baya kişi yorum da yazmış. Konunuz yanıtsız kalmış olsa anlıycam. Farklı nasıl bir cevap bekliyorsunuz? O zaman söylenenlerin aynısı yazılacak
Dogruben en cok annenıze kızdım nasıl konus dıyebılıyor
evlat sevgısı baska bırsey kusura bakmayın annenızın ıcınde evlat sevgısı yok bırı benım kızıma boyle konusacak ve ben kızıma bırsey olmaz dıyecegım
esınız yanınızda ya o yeter gorusmeyın kayınbabayla gorusmek zorunda degılsınız onlarla . sıze oyle konusan ınsanlarla gorusursenız sızde olur kabahat
ya allahım kör oldum galıba vallahı 2 kere okudum kocası sıddet mı uyguluyormus ben nıye goremedım konuda2 sene evlilik, şiddet... 2. doğumdan sonra hemen 3. çocugu yapın kesin düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?