- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Peki neden bu kadar çocuk? Bi rahat dursaydınız evliliğiniz düzene girseydi. İlk günden patır ptır hamile kalmasaydınız.
Yeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi yazmış ilk giriş kısmında :d
Yoo yorum almak ıstedım taktıgım konuyuNe oldu, 1 ekimdeki konuyle birebir aynısı mı yaşandı?
Yok yaşamam merak etme. Aklım mantığım yerinde.Insallah sende bırgun boyle seyler yasarsında anlarsın neyın ne olduğunu kımse ıstemez basına bunlar gelsin dımı ama nerden bıleceksın kı egonu tatmın etmek ıcın gelmıs burda bos bos konuşuyorsun senın gıbı ınsanlardan ne beklenılır kı tanımadığı bilmediği insanlar hakkında bos bos yorum yapsın
Sen şanlı olabilirsin herkesın seninki gibi arkasında duran ailesi olmayabilir ama senınde uslup sorunun var konusma tarzın cok kaba ordan eksılmıs demekkı sende eksılenYok yaşamam merak etme. Aklım mantığım yerinde.
Peki neden çocuk yaptın? Hani bu kadar kötü olan dayak yediğin bir evliliğe neden çocuk getirdin? Söylesene?
Neden değişik anlamadımgercekten beynım acılan konudakı esım bana sıddet uyguladı cumlesını red etmıs 2 kere okudum gormedım ısrarla... en basta gozumun onunde duruyormus
kızlar tek tek alıntılayıp gostermeseydınız hala goremıyordum cunku aklım kafam mantıgım almıyor yanı oyle kı okudugumu beynım red etmıs olmalı
saka gıbı hayat ne degısık ınsanlar .
Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık1.5 ayda bi gelişme mi oldu? Tefal tavaylAn mı vurdu kayınpederiniz lafları idrak etmeniz içintaktım demişsiniz bence de takıksınız aklı fikri olan biri şu yaşananları yaşamaz
Hala neden çocuk yaptığını söylemedin?Sen şanlı olabilirsin herkesın seninki gibi arkasında duran ailesi olmayabilir ama senınde uslup sorunun var konusma tarzın cok kaba ordan eksılmıs demekkı sende eksılen
mesela bu da bır degısıkNeden değişik anlamadım
Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sızeHala neden çocuk yaptığını söylemedin?
Tuhaf çünkü.Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sıze
Olabılır tabıde benim ne degısıklıgım var onu anlamadımmesela bu da bır degısık
adam sıze vurmus
kocanızın sevgısı saygısı yok
cok lazımmıs muhımmıs onemlı bırıymıs dunya onsuz olamazmıs gıbı hemencecık kucaga cocuk vermıssınız
otu cek kokune bak derler kayınpederınıze o yuzden de sasırmamalı kocanız babasından ogrenmıs bu davranısları.
Sızde hıc ama hıcbıseyın degısık gıtmemesı dılegıyle bıtek bende gıtsınTuhaf çünkü.
Düzeldiğini 2 3 ayda karar verebildiniz mi gerçekten?
Değişik hayatlar, Allah yardımcınız olsun.
hanımefendı akıl mantık dıye bırsey varNeden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
Sizin boşanma davası açmanızı beklerdim aynı konuyu açmanız yerineNeden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
Bence soyle degisik;Neden değişik anlamadım
aman ya esı de sıddet uyguladı sandım odum koptu
neyse
konu sahıbı zaten sıze artık gelmıyorlarmıs sızde artık gorusmıcem demıssınız esınız de zaten tavrını koymus olan oldu bıten bıttı artık onunuze bakın gorusmeyın onlarla sakın ha sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?