Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden bu kadar çocuk? Bi rahat dursaydınız evliliğiniz düzene girseydi. İlk günden patır ptır hamile kalmasaydınız.

allah konu sahıbıne akıl fıkır versın ne dıyım
kocasının vurmasına ızın veren kayınpederın kufrune de ızın verır yanı ...
bırde bu evlılıge cocuk getırıcem demek bencıllıkten baska bırsey degıl sankı cocuk olunca adamlara bırden nur ınıyor kanatları cıkıyor

Yok yaşamam merak etme. Aklım mantığım yerinde.
Peki neden çocuk yaptın? Hani bu kadar kötü olan dayak yediğin bir evliliğe neden çocuk getirdin? Söylesene?

gercekten beynım acılan konudakı esım bana sıddet uyguladı cumlesını reddetmıs 2 kere okudum gormedım ısrarla... en basta gozumun onunde duruyormus
kızlar tek tek alıntılayıp gostermeseydınız hala goremıyordum cunku aklım kafam mantıgım almıyor yanı oyle kı okudugumu beynım reddetmıs olmalı

saka gıbı hayat ne degısık ınsanlar .

Son düzenleme:
Yok yaşamam merak etme. Aklım mantığım yerinde.
Peki neden çocuk yaptın? Hani bu kadar kötü olan dayak yediğin bir evliliğe neden çocuk getirdin? Söylesene?
Sen şanlı olabilirsin herkesın seninki gibi arkasında duran ailesi olmayabilir ama senınde uslup sorunun var konusma tarzın cok kaba ordan eksılmıs demekkı sende eksılen

1.5 ayda bi gelişme mi oldu? Tefal tavaylAn mı vurdu kayınpederiniz lafları idrak etmeniz için taktım demişsiniz bence de takıksınız aklı fikri olan biri şu yaşananları yaşamaz

Neden değişik anlamadım

1.5 ayda bi gelişme mi oldu? Tefal tavaylAn mı vurdu kayınpederiniz lafları idrak etmeniz için taktım demişsiniz bence de takıksınız aklı fikri olan biri şu yaşananları yaşamaz
Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık

Neden değişik anlamadım
mesela bu da bır degısık

adam sıze vurmus
kocanızın sevgısı saygısı yok
cok lazımmıs muhımmıs onemlı bırıymıs dunya onsuz olamazmıs gıbı hemencecık kucaga cocuk vermıssınız
otu cek kokune bak derler kayınpederınıze o yuzden de sasırmamalı kocanız babasından ogrenmıs bu davranısları.

Evet yaptım ılk aydan oldu bırıncısı ıkıncısıde dedıgım gıbı esım suan duzelmıs oldugu ıcın oldu tuhafmı geldı bu sıze
Tuhaf çünkü.
Düzeldiğini 2 3 ayda karar verebildiniz mi gerçekten?
Değişik hayatlar, Allah yardımcınız olsun.

Olabılır tabıde benim ne degısıklıgım var onu anlamadım

Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
hanımefendı akıl mantık dıye bırsey var
evet yasayacaklarımıza bız karar veremıyoruz ama yasadıktan sonrasına karar verırız ve secımlerımızden de bız sorumluyuz
esınızın sıddet uygulaması sızın sucunuz degıldı buna sız karar veremezdınız ama sıddeet uyguladıktan sonra kabul edısınız devam edısınız bırde ustune cocuk yapısınız ... toplum gelısemıyor toplum sız kendınıze ezıyet etmeyı sevıyor olabılırsınız de bız cocuklarınıza uzuluyoruz

ınsan bır dusunur ben mutlumuyum bu adam ıyı bır es degılkı baba olabılsın ıyı ınsan degıl bu ortama cocuk getırırsem onun basına ne gelır dıye dusunur bır

allahım ya delırıcem

Sizin boşanma davası açmanızı beklerdim aynı konuyu açmanız yerine

Neden değişik anlamadım
Bence soyle degisik;

Belli ki cok zor bir hayatiniz var, aileniz arkanizda degil. Esiniz sikintili.
Degisik olansa sizin bunlardan uzaklasmaya calismak yerine kendinizi daha cok bagliyor olmaniz. Ayaklariniz uzerinde durup bu insanlardan uzaklasip, ileriki yaslarinizda ozgur olmaya calismak varken cocuklarla kendinizi daha da bu insanlara mahkum ediyorsunuz.

Yani burada ne annenize, ne esinize, ne kayinpederinize hak verilir. Ama bu konuda yapabileceginiz bir sey yok. Sizin mudehale edebileceginiz tek kisi kendinizsiniz.

Eşi evlendikten itibaren şiddet uygulamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…