Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Ahahaha ay size bayılıyorum ya yemin ederim içimden geçeni söylemişsiniz herkes kanatsız melek ...
Ben zehirlemem ama yüzüne bakmam:KK70:
Valla ben sabahin korune kadar kadının kocasini savundum, onunda hakki var diye, 2 saatlik uykuyla duruyorum, o mirasta benim de hakkim var artik 🤣

banene dersinniz ama sonra birde anne ve baba oldukları için sorun çıkarıyorlar hem sana birşey yok hem biyolojik bağımız var bizi çekmek zorundasın. madem biyolojik bağ varsa babayla insan düşünmez mi bu çocuk annesiz büyüyerek mağdur oldu birde üstüne ben mağdur etmeyeyim diye şunu anladım ki para nelere kadirmiş insanlar onun için herkesi yok sayıyormuş
Biyolojik anne babaysada banane derim
Benimkiler değiller nasılsa eşim düşünsün.
Adam vermemiş, düşünmemiş çocuğunu. Gitmiş eşine vermiş hepsini. Napmak lazım, yakasınamı yapışmalı?
Oğluda pısırık olmasın çıksın babasının karşısına hesap sorsun. Benim olanı bana vereceksin desin. Yada babası öldükten sonra dava açacak alacak hakkını. Tabii üvey anne ozamana kadar hepsini satıp yemezse.

banene dersinniz ama sonra birde anne ve baba oldukları için sorun çıkarıyorlar hem sana birşey yok hem biyolojik bağımız var bizi çekmek zorundasın. madem biyolojik bağ varsa babayla insan düşünmez mi bu çocuk annesiz büyüyerek mağdur oldu birde üstüne ben mağdur etmeyeyim diye şunu anladım ki para nelere kadirmiş insanlar onun için herkesi yok sayıyormuş
Konu sahibinin eşine de bir şey bırakılmasının daha uygun olacağına katılıyorum
Ama konu sahibi olayı istediği yerden anlatıyor bence
İlk açtığı konusunda şöyle demiş mesela
Kendi annesi vefat etmiş. 4 yaşından beri bu kadin bakmış ve tek cocuk(Bu arada ailesinin durumu cok iyi)
4 yaşında beni bakan kadın en az 20 yıl kayınpederle geçirmiştir
Bu kadın niye sırf çocuğu yok diye eşiyle bağı yok muamelesi görüyor ben anlamadım
Koskoca 20 yıl geçirmekten bahsediyoruz
Para için olsa girilmez bence adam 70 80 yaşında değildir ki yakında ölür her şey bana kalır planı yapılsa
Bildiğimiz normal evlilik yaşamışlar yıllarca
Ben kimseden birsey istemedim beklemedim benimde yaptırmak istediklerim vardı ama esimi zora sokmamak için istemedim. Cocuk istiyorduk önceliğe cocuk yapmayi koydum. Bu kadin beni kıskandırmaya mi calisiyor ne yapmaya çalışıyor sinirleniyorum.
Konu sahibi aileye girdiğinden beri kadına takmış kafayı oradan devam ediyor
Evlenirken bi şey yapmadılar, aldığı şeyden bahsetti, niye yarım kilo kıyma gönderdi filan gibi
Allah aşkına kimin aklına kayınvalidesi aldığı bi şeyden bahsedince beni kıskandırmak mı istiyor diye bi düşünce gelir ki?
Konu sahibinin geliyor çünkü kadının öz çocuğu değil
Üstelik bi çocuğu bile yok konu sahibinin gözünde
Nerde kaldı malda mülkte hak iddia ediyor olması

Bir de çocuğum olmadığı zamanlar hep aklıma acaba biri için büyük mü konuştum, birinin kalbini mi kırdım çocuk konusunda filan gibi düşünceler geliyordu
Konu sahibi gibi yine hamile kalmakta zorlandığım bi dönemde olsaydım başkası için asla ama onun çocuğu yok ki diye ısrarla konuşup düşünemezdim sanırım 🙄

Ben ilk önce iyi davranırım. Kağıt imzalatıp zehirlerim jxjdjdj öyle kuru kuru zehirlemem ahaha ay ölücemmm 😂
Ahahaha en doğrusu bu arada .
Ya bana tuhaf geliyo mesela bizim babalarında durumu iyi kötü var ben harcayın yiyin gezin diyorum çocuğum için de tüm hayatımı feda etmem ama insan evladının da rahatını düşünmeli bir yerde şu zamanda artık bi şey elde etmek çok zor zaten koca insan oldunuz evi dizin babadan para beklemeyin ama bunun içinde maddi olarak iyi para kazanmak lazım herkesin öyle imkanı yok işte

Ahahaha en doğrusu bu arada .
Ya bana tuhaf geliyo mesela bizim babalarında durumu iyi kötü var ben harcayın yiyin gezin diyorum çocuğum için de tüm hayatımı feda etmem ama insan evladının da rahatını düşünmeli bir yerde şu zamanda artık bi şey elde etmek çok zor zaten koca insan oldunuz evi dizin babadan para beklemeyin ama bunun içinde maddi olarak iyi para kazanmak lazım herkesin öyle imkanı yok işte
Benim babamdan Allah bin razı olsun hepimize aylık bir gelir bağladı. Hepimize eşit miktarda para yatıyor. Her gün dua ediyorum. İstese yapmaz o parayla da çok başka şeyler yapabilirdi. Bu arada ölümüne qanqamsın artık :KK70:

Biyolojik anne babaysada banane derim
Benimkiler değiller nasılsa eşim düşünsün.
Adam vermemiş, düşünmemiş çocuğunu. Gitmiş eşine vermiş hepsini. Napmak lazım, yakasınamı yapışmalı?
Oğluda pısırık olmasın çıksın babasının karşısına hesap sorsun. Benim olanı bana vereceksin desin. Yada babası öldükten sonra dava açacak alacak hakkını. Tabii üvey anne ozamana kadar hepsini satıp yemezse.
Evet birde yüzlü yüzlü hayatlarına burunlarını sokmasınlar tamam karıa veriyorsan bu demektir ki ölünce sadece seinin rahat olmanı daha iyi koşullarda yaşamanı istiyorum e öyleyse evlatlık beklemeyeceksin

X