- Konu Sahibi wanttobemother
-
bu arada 6 senelik evliyim 9 aylık oğlum var. ama evliliğimden bişey anlamadım sayelerinden.eşimle hiçbi sorunumda yok bu arada. giydiğim,gezdiğim,uyumam,evimi temizletmem,annemim gelmesi vs akla ne gelirse hep konumu yaparlar saolsunlar.bunlarla nasıl başederim?
son olayı anlatıyım bardağı taşıran son damla oldu zaten
bi sabah uyuyorum babanesi zile basmış ben duymadım tabi uykum biraz ağır.annemde oğlumu alıp komşuya gitmiş.akşam eşimi merdiven dairesinde dolduruyo 'zile bastım açmadılar kapıyı'diyo...
çocuk konusunda çok hassasım.belki bana bu kadar laf etmeselerdi umursamazdım ama şimdi oğluma laf söylerlerse diye korkuyorum o yüzden ders vermem gerek sert bi şekilde
ben 12-1 gibi kalkıyorum..yengede ya beni uyandırır yada kalktığımı anlar gelir..neyse geçen gün geldi bende lavaboya gittim oda bebeğimi halının üstünde altını değiştiriyo bende bozuldum tabi.benim açıklarımı arıyo 12 kadar uyuyorum ya bebeğin altı pismi diye allahtanki 9 10 gibi değiştiriyorum gene yatıyorum..
yenge şimdide 9 aylık oğluma kafayı takmış durumda
ben,annem şimdide oğlum ama oğluma tek laf ettirmem
yengenin torunu var oğlumdan 5 6 ay küçük.benim oğlum toplu onun torunu zayıf (her bebek aynı olacak degil ya)anneside güzel bakamıyo bebeğe..
bugün gelmiş bizim kız senin oğlanı geçti yanakları tombul tombul duymamazlıpa geldim (geçen haftada söylemişti)seninki zayıflıyo falan deyince bende benim oğlumu kimse geçemez (sanki yarıştayız) bide aşırı hareketli oğlum bu hala devam ediyo torununu anlatıyo bide bana yürü be diyo dalga geçiyo
en sonunda yenge benim bişey dememe gerek yok herşey ortada dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?