- Konu Sahibi wanttobemother
-
1 2 sene içinde allah izin verirse alıcaz başka yerden ev..zaten zararları çok bana psikolojik şiddet uyguluyolar resmen.ama eşime dedim bir daha annem hakkında en ufak bi laf duysam gidip diycem birbirleriyle yüzleştirecem yapabilirsem tabi kavga edemem ben.
onlar yüzünden geceleri sabaha karşı uyuyabiliyorum evlendiğimden beri böle..
kızlar peki çocuğunuza laf ettseler tepkiniz ne olur?
mesela bugün eşimin halası bu çocuk hiç gülmüyo gülse bile agız ucuyla gülüyo kahkaha atmıyo dedi bende bişey bulamadım diycek bakakaldım çok safım ben ya
:2:
kapıyı açmasam bile çözüm olucanı sanmıyorum çünkü geçen hafta akşam 10 gibi kapı çaldı yenge ve amca..eşimde işten yeni gelmiş oturuyoruz.yenge koltuğa uzandı eşimle bende yanyana oturuyoruz eşim telefonuyla oynuyo yavuz bırak şu telefonu muhabbet etmeye geldik bizle ilgilensene dedi eşimde yenge baksana biz sanki sana misafirliğe gelmişizz gibi dedi (koltukta yattığı için ) yengede bunun üzerine bi kahkaha bi kahkaha sanki güzel bi laf etmişiz gibi..devamı var
bizde çay içiyoduk koyuyım dedim yok içtik dedi ne ikram etsem diye düşünürken bizde kalkalım meyve yer yatarız dedi aaaaa meyve getiriyim dedim amcan sever getir bari dedi :)
çekecek çilem varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?