- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 4.717
Yani başka bir mesajda eşinizin sizin yanınızda konuşmadığını, boşver dediğini vs söylemişsiniz. Kendisine bu durumdan rahatsız olduğunuzu bundan sonra sizin yanınızda konuşmasını isteyin olsun bitsin. Sizin de aklınızda soru işareti kalmaz.Şöyle ki avukat hep eşim işyerinde iken arıyor yani sabah ve öğle vakitlerinde. Ama gecenlerde akşam saat 7 buçukta, ki evde olduğunu düşünmüştür, "selam nasılsın? Müsait misin?" Yazmış. Dün de baktım mesaja tam olarak böyle ve eşim mesaja hiç bakmadi görüldü atmadı. Ertesi gün sabah da avukat aramış, tazminat parası şu kadar ve yatırılması lazım demiş geçmiş. Sizce neden böyle bir mesaj atmış olabilir anlamadım.
bir süre eşine takip et ses çıkarma mesaj attığında yada konuştuğunda hal hareketi nasıl oluyor anlarsınKadın biz sevgili ve nişanlı iken de arada akşamları iş dışında arardi, saat 7 bucuk8 gibi falan. Geçen akşam da akşam 7 buçukta mesaj atmıştı işte. Eşim görüldü bile atmadı, yanımda yazsana konuş ben de duyayım dedim ama boşver dedi geçti. Zaten ertesi gün sabah 10 gibi kadın bunu aramış ve tazminat parasını söylemiş.
Evet ki ben dedim zaten bundan sonra yanımda konuş diye. Ama şansıma kadın hep eşim işyerinde iken arıyor, denk gelmiyor bana.Yani başka bir mesajda eşinizin sizin yanınızda konuşmadığını, boşver dediğini vs söylemişsiniz. Kendisine bu durumdan rahatsız olduğunuzu bundan sonra sizin yanınızda konuşmasını isteyin olsun bitsin. Sizin de aklınızda soru işareti kalmaz.
Evet sordum. Tek tanıdık avukat oydu, hata ettim dedieşiniz neden başta baska birinden yardim almamis hemen o kadina atlamis ?
sordunuz mu ?
Avukat kadına eşime mesaj attığında tepkisini inceledim. Evden çıkarken whatsApp bildirimi geldi ve eşim bana söylemedi hiçbir şey. Kim yazdı dediğimde avukat yazmış dedi. Normalde ben sormadan hemen söylerdi annem yazmış, Ahmet Mehmet yazmış vs. gergin geldi banabir süre eşine takip et ses çıkarma mesaj attığında yada konuştuğunda hal hareketi nasıl oluyor anlarsın
Arada samimiyet olmasa o saatte yazmazdı sonuçta hemen gönderilemeyeceğine göre saçma geliyor bana
tek hatası bu degil .Evet sordum. Tek tanıdık avukat oydu, hata ettim dedi
bir şey deme bir süre daha sen kızacaksın diye gerilmişte olabilirAvukat kadına eşime mesaj attığında tepkisini inceledim. Evden çıkarken whatsApp bildirimi geldi ve eşim bana söylemedi hiçbir şey. Kim yazdı dediğimde avukat yazmış dedi. Normalde ben sormadan hemen söylerdi annem yazmış, Ahmet Mehmet yazmış vs. gergin geldi bana
bir şey deme bir süre daha sen kızacaksın diye gerilmişte olabilir
maddi açıdan avukat değiştiremediğini söylediniz
acaba eşinizde avukata mesafe koyamıyor olabilir mi?
eşinizin evli olduğunu biliyor mu
Hayır hayır, evlenmeden önce olan konuşmalardan bahsediyor. Eski sevgili ve flörtlerinden yani.
Konudaki avukat hanıma da bu konuşmaları gördükten sonra bilenmeye karar vermiş.
Yani avukat hanım sen nasıl olur da ( kocaya asla laf edilmiyor bu arada) bekar bir kadın olarak, bekar bir erkekle flört edip cinsellikten bahsedersin?!?! Diyor
Hayır hayır, evlenmeden önce olan konuşmalardan bahsediyor. Eski sevgili ve flörtlerinden yani.
Konudaki avukat hanıma da bu konuşmaları gördükten sonra bilenmeye karar vermiş.
Yani avukat hanım sen nasıl olur da ( kocaya asla laf edilmiyor bu arada) bekar bir kadın olarak, bekar bir erkekle flört edip cinsellikten bahsedersin?!?! Diyor
Evet avukat evli olduğumuzu biliyor. Eşimin whatsApp profil resminde bile düğün fotoğrafımız var sonucta. Eşim diyor ki artık bana canım demiyor zaten dese tepki gösteririm diyor. E bi zahmet evli adama canım demesin zaten dedinbir şey deme bir süre daha sen kızacaksın diye gerilmişte olabilir
maddi açıdan avukat değiştiremediğini söylediniz
acaba eşinizde avukata mesafe koyamıyor olabilir mi?
eşinizin evli olduğunu biliyor mu
tamam sıkıntı etmeyin daha fazla ama eşinizi takip edinEvet avukat evli olduğumuzu biliyor. Eşimin whatsApp profil resminde bile düğün fotoğrafımız var sonucta. Eşim diyor ki artık bana canım demiyor zaten dese tepki gösteririm diyor. E bi zahmet evli adama canım demesin zaten dedin
ay bi zahmet evli adam eski sevgilisininarayip avukatim olur musun demesin benceEvet avukat evli olduğumuzu biliyor. Eşimin whatsApp profil resminde bile düğün fotoğrafımız var sonucta. Eşim diyor ki artık bana canım demiyor zaten dese tepki gösteririm diyor. E bi zahmet evli adama canım demesin zaten dedin
Kesinlikle öyle. Zaten yüzüne vurdum bunu defalarca.ay bi zahmet evli adam eski sevgilisininarayip avukatim olur musun demesin bence
Keşke bir gün telefon konuşmalarını dinlesem o zaman işte anlarım.tamam sıkıntı etmeyin daha fazla ama eşinizi takip edin
ben eşimi görmesem ses tonundan anlarım
Bence kadınla ilgili bir mesele yok ama kocanızın baştan yalan söylemesi kötü. İlk avukat meselesi geçtiğinde kendi anlatmalıydı.Eşim bana yemin etmişti demişti ki o kadınla aramızda sadece müvekkil vekil ilişkisi var ve eskiden onu bir yerde tanıdım demişti. Sonra ben dayısının hesabında eski fotoları görünce (böyle bir mekanda dayısı yengesi erkek kardeşi ve kadın), o zaman da dedi ki o kadın yakın arkadaşımdı. Sonra ben ifşa ettim ve itiraf et sen onunla sevgili oldun 6 sene önce dedim. O zaman kabul etti.
Bunu akşam söylemek istemiştir ama geç saat sonuçta o nedenle müsait misin diye sormuşturŞöyle ki avukat hep eşim işyerinde iken arıyor yani sabah ve öğle vakitlerinde. Ama gecenlerde akşam saat 7 buçukta, ki evde olduğunu düşünmüştür, "selam nasılsın? Müsait misin?" Yazmış. Dün de baktım mesaja tam olarak böyle ve eşim mesaja hiç bakmadi görüldü atmadı. Ertesi gün sabah da avukat aramış, tazminat parası şu kadar ve yatırılması lazım demiş geçmiş. Sizce neden böyle bir mesaj atmış olabilir anlamadım.
Uygulamalar varmış. Ama öğrenirse çok bozulur kocanız. Bana yapılsa ben bozulurumKeşke bir gün telefon konuşmalarını dinlesem o zaman işte anlarım.
Ben de yapamam zaten. Üzülürdüm aynı şekildeUygulamalar varmış. Ama öğrenirse çok bozulur kocanız. Bana yapılsa ben bozulurum