Bu soruyu sordum. Benimle tanışmadan önce işte o kaza sonrası tanıdık avukat o vardı ve onu seçtim keşke secmeseydim dediKoskoca memlekette bir avukat o mu kalmış eşiniz neden tutmuş ki? Bana eşiniz masum gelmedi açıkçası. İzlemede kalmanızı tavsiye ederim.
Eşim zaten payını aldı asla canım falan demiyor. Eşim avukat talebiyle uğraşmak istemiyor işten izin alıp git gel uğraşamam diyorEşin o kadınla arasında bir şey olsaydı kadını burnunun dibine kadar sokmazdı herhalde. Mahkemeden avukat talep etme hakkınız yok mu? Çok rahatsız olduysanız onu yapın mümkünse. Ama aralarında bir şey varsa (bence yok) bu da çare olmayacaktır. Ancak canım falan demeyi derhal yasakla, cıvımasın
Eski kötü günleri unutturacak mutluluklar diliyorumBenim de ikinci olduğu için daha dikkatli olmaya çalışıyorum. En ufak ihanet düşüncesi bile çıldırtıyor beni doğrusu.
E yani kadınlar bu mesajları atarken eşiniz de c bal vermemiş mi?Daha dün biz kurstaki arkadaşlarla buluşup müzik dinletisine gittiğimizde o kadınların ikisi de oradaydı çünkü onlar da o kurstan. Ayrıca ikisi ile de cinsel mesajlarını okuduğum için tiksindim tabi
eşiniz sadakatsiz değilse de yalancıEşim bana yemin etmişti demişti ki o kadınla aramızda sadece müvekkil vekil ilişkisi var ve eskiden onu bir yerde tanıdım demişti. Sonra ben dayısının hesabında eski fotoları görünce (böyle bir mekanda dayısı yengesi erkek kardeşi ve kadın), o zaman da dedi ki o kadın yakın arkadaşımdı. Sonra ben ifşa ettim ve itiraf et sen onunla sevgili oldun 6 sene önce dedim. O zaman kabul etti.
Maalesef. Ben ona geçmişteki insanları dürüstçe anlatabilirken, ki buna eşi nisanlim vs da dahildir, o bana bir flörtü bile arkadaş, vekil olarak gösterdi üzgünümeşiniz sadakatsiz değilse de yalancı
bence hiç bir farkı yok
C bal vermemiş mi derken? Cevap vermemiş mi demek istediniz sanırım. Eşim zaten hoş karşılayıp ileri gitmiş. Diyorum ya hata onunE yani kadınlar bu mesajları atarken eşiniz de c bal vermemiş mi?
Cevap yazıyordum klavyenin azizliğine uğradım. Eşiniz de cevap vermiş sonuçta. Bir de bu kadınlar sizden önceki kadınlar. İki taraf da bekarmış o zamanlar. Yani bunda kızacak, tiksinecek bir şey yok bence. Tek hata eşinizin bu konuşmaları hala silmemiş olması.C bal vermemiş mi derken? Cevap vermemiş mi demek istediniz sanırım. Eşim zaten hoş karşılayıp ileri gitmiş. Diyorum ya hata onun
Ay tanımadığınız insandan nasıl nefret ediyorsunuz ?Nişanlıyken eşinizde canım demiş sonuçta.Neden eski mesajlar dahala duruyor eşinize sordunuz mu?Evet kadının eski mesajları duruyor whatsappta. Biz sevgiliyken bile eşime canım yazmış mesajlarda. Eşim ona canım falan dememiş. Bir de üstüne her şeyi mesaj atarken selam müsait misin diye sorması tuhaf geldi.
Unutmuş. Çok altlarda kalmış mesajlar zatenAy tanımadığınız insandan nasıl nefret ediyorsunuz ?Nişanlıyken eşinizde canım demiş sonuçta.Neden eski mesajlar dahala duruyor eşinize sordunuz mu?
adam huzursuzluk çıkmasın diye söylememiş bence. ben abarttığınızı düşünüyorum kadının mesajlarında da bi gariplik görmedimAynen ben de bu konuda eleştiriyorum ve yüzüne de söyledim. O ise haklısın deyip gecti, sadece seni üzmek aklını karıştırmak istemedim dedi .
Esinizin yillar onceki mesajlari nicin silmedigini dusundunuz mu peki? Erkekler, tanistiklari kadinlarin no'larini silmiyorlar zaman zaman yoklamak icin. Bence Avukat mevzusu degil de eski mesajlarin saklanmasi problem olabilirdi.Eşim mesajları silmeyen bir insan zaten. Benim göreceğimi bilse silerdi. Çok aşağıda kalan mesajları ben saatlerce arayıp buldum anca