Yok ama ben o avukat kadından nefret ettiğimi ve eski fotoğraflarını dayısının Facebook hesabında gördüğümü söylemiştim. Yani o kadınla geçmişi olduğunu bildiğimi biliyor.Eşinizin başka şüpheli hareketi var mı?
Ben eşiniz tarafından bişey olduğumu düşünmüyorum. Ama kadın bana pek normal gelmedi mesaj attığında direkt yazabilirdi tazminat için para yatırılacak diyeYok ama ben o avukat kadından nefret ettiğimi ve eski fotoğraflarını dayısının Facebook hesabında gördüğümü söylemiştim. Yani o kadınla geçmişi olduğunu bildiğimi biliyor.
Evet kadının eski mesajları duruyor whatsappta. Biz sevgiliyken bile eşime canım yazmış mesajlarda. Eşim ona canım falan dememiş. Bir de üstüne her şeyi mesaj atarken selam müsait misin diye sorması tuhaf geldi.Ben eşiniz tarafından bişey olduğumu düşünmüyorum. Ama kadın bana pek normal gelmedi mesaj attığında direkt yazabilirdi tazminat için para yatırılacak diye
Eşim bana yemin etmişti demişti ki o kadınla aramızda sadece müvekkil vekil ilişkisi var ve eskiden onu bir yerde tanıdım demişti. Sonra ben dayısının hesabında eski fotoları görünce (böyle bir mekanda dayısı yengesi erkek kardeşi ve kadın), o zaman da dedi ki o kadın yakın arkadaşımdı. Sonra ben ifşa ettim ve itiraf et sen onunla sevgili oldun 6 sene önce dedim. O zaman kabul etti.Valla durumumuz yetmiyor yeni avukata diye bir şey yok. O zaman ucuz diye iş ilişkisini sürdürmeye devam mı edeceksiniz?
Kadın kocanızın eski sevgilisi yani. Ne bileyim biraz rahatsız edici. Sonradan ortaya çıkması vs. bir tuhaf zaten.
Baştan yalan söylemeseydi yorumum farklı olurdu. Ama adam sonuna kadar yalan söylemiş, sinek küçük ama mide bulandırır hesabı.Eşim bana yemin etmişti demişti ki o kadınla aramızda sadece müvekkil vekil ilişkisi var ve eskiden onu bir yerde tanıdım demişti. Sonra ben dayısının hesabında eski fotoları görünce (böyle bir mekanda dayısı yengesi erkek kardeşi ve kadın), o zaman da dedi ki o kadın yakın arkadaşımdı. Sonra ben ifşa ettim ve itiraf et sen onunla sevgili oldun 6 sene önce dedim. O zaman kabul etti.
Kadın işini yapıyor ama o zamanlar nişanlanma arifesindeki adama, ayrıca yıllar önce ayrıldığı adama canım diye hitap ediyor hem telefonda hem mesajlarda. Evlendikten sonra canım yazmamış ama her şeyi mesaj atarken o akşam selam müsait misin diye sorması gariptiYani kadın işini yapıyor. Abartmıyor musunuz? Paranız yok yenisini tutamıyorsunuz el mecbur görmezden geleceksiniz.
Eşim baştan doğruyu dese böyle olmazdı. Baştan bana dedi ki o kadın sadece tanıdık ve aramızda müvekkil & vekil ilişkisi var. Sonra ben ortaya dökünce itiraf etti eski sevgilisi olduğunu...Ben pek takmazdım çünkü kocamı tanıyorum. Siz de eşinizi tanıyorsunuzdur.
Yani müsait misin diye sormasında bir şey yok.Kadın işini yapıyor ama o zamanlar nişanlanma arifesindeki adama, ayrıca yıllar önce ayrıldığı adama canım diye hitap ediyor hem telefonda hem mesajlarda. Evlendikten sonra canım yazmamış ama her şeyi mesaj atarken o akşam selam müsait misin diye sorması garipti
Aynen ben de bu konuda eleştiriyorum ve yüzüne de söyledim. O ise haklısın deyip gecti, sadece seni üzmek aklını karıştırmak istemedim dedi .Yani müsait misin diye sormasında bir şey yok.
Ama eski sevgilisi olduğunu baştan bilmek isterdim ben. Ben eşinizi eleştiriyorum bu konuda.
Garip değil, ben de birine önemli bir şey söyleyeceksem müsait misin diye sorarım. Belki telefonu başkasında, belki toplu alanda başkaları okuyacak okumasını istemiyor. Canım da ağız alışkanlığıdır sanmıyorum kadının kocanızın peşinde olduğunu. Onun hayatında niceleri vardır boş takıntıKadın işini yapıyor ama o zamanlar nişanlanma arifesindeki adama, ayrıca yıllar önce ayrıldığı adama canım diye hitap ediyor hem telefonda hem mesajlarda. Evlendikten sonra canım yazmamış ama her şeyi mesaj atarken o akşam selam müsait misin diye sorması garipti
Umarım boştur gerçekten.Garip değil, ben de birine önemli bir şey söyleyeceksem müsait misin diye sorarım. Belki telefonu başkasında, belki toplu alanda başkaları okuyacak okumasını istemiyor. Canım da ağız alışkanlığıdır sanmıyorum kadının kocanızın peşinde olduğunu. Onun hayatında niceleri vardır boş takıntı
Tanımadığınız birinden neden nefret ediyorsunuz? Eşinizin tüm eski sevgililerinden nefret mi ediyorsunuz? Bana tuhaflık sizde gibi geldi.ben o avukat kadından nefret ettiğimi