• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin asistanı

Kendiniz diyosunuz işle ilgili bişey sordu diye önceki kızıda kıskançlığiniz yüzünden işinden etmişsiniz buna da ayrı ayar oldum madem boyle probleminiz var eşinize direk erkek personel almasını soyleyinki kadınlar sizi yüzünuzden işinden olmasın ayrıca bence destek alın bu şekilde hayat yürümez güveniyorsanız karşı taraftaki kadın yavsasa bile eşiniz yüz vermez bunu da bilmeniz lazım

Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Neden o çok elit, kültürlü, bilgi dolu ortamdan koştur koştur geliyorsunuz ki zaten buraya? O desteklediğiniz konu sahibini de ss alın, pembik gelin nasıl olurmuş bi görsünler.

Kendi yazdıklarıniza bakmadan millete saldırıyosunuz. Öncekini gönderdim bunu da gönderirim ne demek ya sinir oldum . Eşinize guvenmiyosaniz gidin boşanın milleti işinden etmeyin. Ay bütün kadınlar bayiliyodu eşinize zaten . Belki eşiniz o kadınlara yaklaşmaya çalışıyodur . Ama öyle bişey olamaz dimiii kocisin yapmaz

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Benim de içimdeki his kocanız tabiri caizse yavsiyor.

Konu sahibinin işi de zor, hangi birini uzaklaştıracak kıymetli kocişinin gözü önünden?
Kolayı var. Piliçlerle mücadele edeceğine adamı hadım etsin. Tertemiz iş ne şiş yanar ne kebap...

Bizim memlekette piliç bitmez. Horozun başını keseceksin :KK70: :KK70:

Kızlar lütfen ne hissederdiniz açıkca yazın,eşim mesleği gereği kadınlarla içli dışlı çalışmak zorunda,kendisine güveniyorum beni çok seviyo ama geçen sene bi kadının kocama aşırı ilgi göstermesinden sebep onu işten çıkartmasını söylemiştim öyle bişey yok saçmalama demişti ama benim aklıma takılmıştı ve en sonunda çıkartmıştım,neyse şimdiki olaya geliyorum yine bi asistan kız var ve sürekli eşimi arıyo bişeyler soruyo böylemi yapıcam falan diye,geçen gün 8 de aradı ve başka bigünde 9 da aradı ve ben eşime bağrındım nasıl arar diye ama işle alakalı bişey sordu bende duydum,eşimde önemli biri gelicek o yüzden aradı falan dedi,sürekli mesaj atıyo sürekli ama eşim onun sadece iyi çalıştığını söylüyo,çok ince ayrıntılara takılıyomuşmuş çok iyi çalışıyomuşmuş eğer böyle devam ederse onuda göndericem dedim eşimde sorun değil tarzında konuştu ama saçmala o kim sen kimsin falan dedi ama yinede içimde bi hiz var o o..... kesinlikle kocama yavşıyo gibi geliyo
Çok basitsiniz

yazık ya düşünsenize o kızların siciline işleniyor bir kere işten çıkarıldığı şeklinde.
bir süre sonra yeni bir işe girmeye çalışsalar yaşanacak diyalog:
bir önceki işinizden neden ayrıldınız olur.
yazık gerçekten. ne diyecek kızlar kendileri bile bilmiyor ki

.

Eklentiler

• 20201121_121135.png
    20201121_121135.png
    693,5 KB · Görüntüleme: 46
Back