• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaslari

O bebeğe kayınvalide bakmalı ve kızımız okulunu bitirmeli.okulu dondurmak eşittir hayatı sıfırlamasından farksızdır...
Siz mantıklı kadınsınız Ebru72 bilirim sizi:)))

Teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için..
Kayınvalide hakkında bilgim yok iyi bakar mı bakmaz mı?
Keşke okusa.. Hem kendi hem evladının geleceği için..
Ama okurken de yine bebeğnini yanında olmalı..
Girenin çıkanın belli olmadığı o ev demeye şahit yer yerine...
Kadının rezillik anlaşıyı bile garip..

Tüm bunları başarabilir inşallah..

Teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için..
Kayınvalide hakkında bilgim yok iyi bakar mı bakmaz mı?
Keşke okusa.. Hem kendi hem evladının geleceği için..
Ama okurken de yine bebeğnini yanında olmalı..
Girenin çıkanın belli olmadığı o ev demeye şahit yer yerine...
Kadının rezillik anlaşıyı bile garip..

Tüm bunları başarabilir inşallah..
Bebişlerinize de sevgiler...

Esin bir odada sevismis kaynin da diger odada sevismis, sen anlama diye sana senaryo yaziyorlar konu sahibi
Sen de bu kafayla yok kulagim duymuyo ondan okulu biraktim diye dolan dur ortalikta ona buna muhtac sekilde, kocam dedigin o bebe seni kullanmis sonra da anasinin yanina atmis da bakalim sen ne zaman anlayacaksin?
Babanin evine don, ayaklarina kapan kendini affettir sana sahip ciksinlar , annen bebegine baksin sen de acikogretime yazil bir uni bitir meslegin olsun, evde is yap, part time calis gerekirse bebeginin masraflarini karsila, koca koca diye gebereceksin, ne var bu sevismekte bu kadar anlamiyorum, erkeksiz yasayamazsan boyle kole olursun aklini kullan zararin neresinden donsen sana kar

O bebeğe kayınvalide bakmalı ve kızımız okulunu bitirmeli.okulu dondurmak eşittir hayatı sıfırlamasından farksızdır...
Siz mantıklı kadınsınız Ebru72 bilirim sizi:)))
Kayinvalidenin daha esimden haric uc oglu var onlari birakip bizim yanimiza mi gelsin gecis yapacam buraya seneye

anahtarı eşin verdi ise hatalı tabii

öbürleri verdi ise onlar düşünsün

bir de yani onların yatakta yatmayacaklarsa sizinkinde yatacaklar

50 tane yatak mı var evde

yıkar çarşafı yatarsın ne var bu kadar abartacak

bir de ben onların yatağında yattım sanmışlardır vs

sen neden onlarınkinde yatasın ki

benim hiç aklıma bile gelmez böyle mi düşündüler diye endişe etmek

boş ver

eşin de kendi katlansın
Esimin kardesi vermis esim baska bi arkadasnda kalmis hastaymis zaten biz iki tek kisilik yatagi birlestirip oyle yattik onlarinki cift kisilikti daha konforluydu gitmisler orda yatmislar bide ustune odalarina perde takmislar tabi cikarmayi unutmuslar anlamislar odada baskasinin yattigini

Esin bir odada sevismis kaynin da diger odada sevismis, sen anlama diye sana senaryo yaziyorlar konu sahibi
Sen de bu kafayla yok kulagim duymuyo ondan okulu biraktim diye dolan dur ortalikta ona buna muhtac sekilde, kocam dedigin o bebe seni kullanmis sonra da anasinin yanina atmis da bakalim sen ne zaman anlayacaksin?
Babanin evine don, ayaklarina kapan kendini affettir sana sahip ciksinlar , annen bebegine baksin sen de acikogretime yazil bir uni bitir meslegin olsun, evde is yap, part time calis gerekirse bebeginin masraflarini karsila, koca koca diye gebereceksin, ne var bu sevismekte bu kadar anlamiyorum, erkeksiz yasayamazsan boyle kole olursun aklini kullan zararin neresinden donsen sana kar
Yok artik daha neler senin esin sapiksa bisey diyemem hanimefendi ama bnim esim yapmaz cok sukur bana ve ogluna bagli bir adam hergun goruntulu ariyor konusuyoruz msjlasiyoruz gec cvp versem nerde kaldin faln filan boyle bi adam ailesinin arkasinda durur zaten bi halt yapsa anlatmaz boyle boyle oldu diye bn kendimi fesat sanirdim ulan ne fesat kadinlar varmis ya bosanmiyorum bn esimi seviyorum sadece bu sene ayriyiz boyle

Yok artik daha neler senin esin sapiksa bisey diyemem hanimefendi ama bnim esim yapmaz cok sukur bana ve ogluna bagli bir adam hergun goruntulu ariyor konusuyoruz msjlasiyoruz gec cvp versem nerde kaldin faln filan boyle bi adam ailesinin arkasinda durur zaten bi halt yapsa anlatmaz boyle boyle oldu diye bn kendimi fesat sanirdim ulan ne fesat kadinlar varmis ya bosanmiyorum bn esimi seviyorum sadece bu sene ayriyiz boyle
Benim esimle ne alakasi var? Bir aciklar misin?

Esimin kardesi vermis esim baska bi arkadasnda kalmis hastaymis zaten biz iki tek kisilik yatagi birlestirip oyle yattik onlarinki cift kisilikti daha konforluydu gitmisler orda yatmislar bide ustune odalarina perde takmislar tabi cikarmayi unutmuslar anlamislar odada baskasinin yattigini

Iyi de kardeşi hiç bilmedikleri kişiye anahtarı nasıl versin abisi de yoksa o nerede kalmış

Sonuçta onların yatakta yatmasa seninkinde yatacaktı

Kızın odasına perde takmışlar vs demiş de yani perde olmasa anlamayacak mıydı sanki

Hadi bunlar olmuş da adam bunları sana neden anlattı

Bizim eve X kız attı sonra da onlar küstü haberin olsun diye mi

Bi insan kendi cevresinele karsi fesatsa baskasinada fesat gozle bakar yani bu sizin bakis aciniz cok fesatca ne yasadiniz gecirdinizde benim esime boyle bir dokundurma yaptin sen bunu aciklarmisin
Dokundurma yapmadim
Adim gibi biliyorum bunun ismi de fesatlik degil tecrube
Bu dediklerimi yasayacaksin
Buradan irtibata gec benimle, kadin siginma evlerinde tanidigim insanlar var onlarla gorustururum seni bir devlet kurumuna yerlestirmeye calisiriz
Ettigin laflari kaale bile almiyorum zira yasim senden cok cok buyuk ve tecrubeliyim

Iyi de kardeşi hiç bilmedikleri kişiye anahtarı nasıl versin abisi de yoksa o nerede kalmış

Sonuçta onların yatakta yatmasa seninkinde yatacaktı

Kızın odasına perde takmışlar vs demiş de yani perde olmasa anlamayacak mıydı sanki

Hadi bunlar olmuş da adam bunları sana neden anlattı

Bizim eve X kız attı sonra da onlar küstü haberin olsun diye mi
Yok kendi basi yaninca anlatti bnmde tepkimi merak etti bnde cok karsi ciktim ne pis arkadslarin var diye oda haklisin dedi esimin kardeside elanahtari verdikten sonra esimin yanina gitmis taniyo kardeside esimin arkadsini bnde taniyorum lise arkdasim gelmisler kalcak yeri yokmus bnde nasilsa sen yoksun diye izin verdim bizim odada yatarlar bnde baska bi arkadsmda yatarm dye dusundum dedi onlarda bizim yatagi bgenmeyince yan odaya gecmisler dedi yatagi duzgun birakmislar ama perdenin degistiginden anlamislar odada birinin kaldigini

Dokundurma yapmadim
Adim gibi biliyorum bunun ismi de fesatlik degil tecrube
Bu dediklerimi yasayacaksin
Buradan irtibata gec benimle, kadin siginma evlerinde tanidigim insanlar var onlarla gorustururum seni bir devlet kurumuna yerlestirmeye calisiriz
Ettigin laflari kaale bile almiyorum zira yasim senden cok cok buyuk ve tecrubeliyim
Yok bnm esimle bi sorunum yok zira bni devlet kurumunda esim gibi kimse sevmez sarip sarmalamaz sevgi sozcukleri soylemez bn esim gibi birini bulamadiktan sonra ne yapayim devlet kurumunda ha esimle birlikte kalirsam raziyim bn ondan vazgecmem bn burda herseyi anlatamiyorum msjla oyuzden sizde yanlis anliyorsunuz lutfen boyle seyler yazipta bni uzmeyin daha fazla kaynanamim yaninda kalmya bnde hicc mrakli degilim hergun icim agliyo yalnizliktan burda

Anlattiklariniz nereden tutsa insanin elinde kaliyor.

Eski konularinizi biliyorum. Esiniz calismiyor burslarla ogrenci hayati yasiyor hatta oyun oynamaya duskundu yanlis hatirlamiyorsam. Bebek bezi almaya zorlaniyorsunuz ve sevgili ciftle ayni evde ogrenci hayati yasiyorsunuz ustelik bebekle beraber.

Esinizde sizi annesinin yanina birakiyor aliyor kardesini ogrenci evine geri donuyor ve baska bir sevgili cifte evin anahtarini veriyor.

Allah askina daha diger cift donmedigine gore dersler baslamadi demekki esiniz niye sizi birakip dondu? Ustelik kardesinide alarak. Sirf zevk icin gezip tozmak icin. Kardesini alip gezdirip evi baskalarina peskes cekecegine tatilde is bulup calissaydi da bebeginin bez parasini cikarsaydi.

Sizin dert etmeniz gereken baska o kadar cok sey varken siz hala yok benim yattigimi dusunecekler yok perde takmislar cikarmamislar derdindesiniz.

Buradaki soylenenlerin cogu dogru. Laf yetistireceginize azicik kulak vermeye calisin. Zira insanlar size yardim etmeye calisiyor.

Nasıl yani?biri bana özet geçsin lütfen:)))
Geç olacak ama ben geçeyim.
Şimdi konu sahibi 19 yaşında bir genç hanım. Evli 2-3 aylık bebeği var. Eşiyle üniversitede tanışıyorlar, neyse kazara hamile kalıyor kızımız. Hemen alelacele evleniyorlar. Ama ikisi de öğrenci olduğundan para yok, pul yok. Kızın ailesi zaten tavırlı, oğlanın ailesi desen tepkisiz. Bunlar da öğrenci evinde kalmaya devam ediyorlar. Ev arkadaşları var yani, onlar da sevgili.
Bunlar yarı yıl tatilinde kaynanasının evine gelirken, ev arkadaşları da evlerine dönmüşler.
Sonra bu hanımın eşi, bebekle bunu anasının evinde bırakıp, öğrenci evine dönüyor. Ve o sırada birisi arıyor kısa süreliğine eve ihtiyacımız var deyince, konu sahibinin eşi de buyur ediyor. Ama gelen misafirler de bu ikisinin yatak odasını beğenmedikleri için, ev arkadaşlarınınkine geçiyorlar. Tabi bu durum ev arkadaşları tarafından duyulunca sorun çıkıyor. Onlar haklı olarak o evin ferdi olarak, konu sahibinin eşine kızıyorlar. Habersiz anahtar verdiği için ve de tanımadıkları insanlar yataklarını kullandığı için. Ve evden ayrılmak istediklerini dile getiriyorlar. Buna konu sahibi de kızıyor.
Zaten para yok, zor güç ev arkadaşıyla idare ediyorlar, kira, fatura bölüşülüyorken, adamlar çıkıp gitse masraflar ikiye katlanacak.
İşte bu duruma fukaranın şaşkını, beyaz giyer kış günü derler tam olarak. Şimdi onlar çıkınca yerlerine gelecek adam bulmak zaten zor olur. Ben olsam, bebekli eve gelmem ev arkadaşı olarak. Ağlar, sürekli ses çıkar. Ders çalışamam falan diye.
Önce yapıp sonra düşünenlere uyuz olurum zaten. Bir işi yapmadan evvel düşün be adam! Zaten düşünseydi şu halde olmazlardı ya, neyse...

Anlattiklariniz nereden tutsa insanin elinde kaliyor.

Eski konularinizi biliyorum. Esiniz calismiyor burslarla ogrenci hayati yasiyor hatta oyun oynamaya duskundu yanlis hatirlamiyorsam. Bebek bezi almaya zorlaniyorsunuz ve sevgili ciftle ayni evde ogrenci hayati yasiyorsunuz ustelik bebekle beraber.

Esinizde sizi annesinin yanina birakiyor aliyor kardesini ogrenci evine geri donuyor ve baska bir sevgili cifte evin anahtarini veriyor.

Allah askina daha diger cift donmedigine gore dersler baslamadi demekki esiniz niye sizi birakip dondu? Ustelik kardesinide alarak. Sirf zevk icin gezip tozmak icin. Kardesini alip gezdirip evi baskalarina peskes cekecegine tatilde is bulup calissaydi da bebeginin bez parasini cikarsaydi.

Sizin dert etmeniz gereken baska o kadar cok sey varken siz hala yok benim yattigimi dusunecekler yok perde takmislar cikarmamislar derdindesiniz.

Buradaki soylenenlerin cogu dogru. Laf yetistireceginize azicik kulak vermeye calisin. Zira insanlar size yardim etmeye calisiyor.
Boyle yardim istemiyorum bn bu ne resmen esime sapik muamelesi yapiliyor bn buna hak vermem insan esini az cok tanir degilmi bnde taniyorum esimin tatili yok hic zaten burayada dersleri varken geldi formasyon aliyor onun dersleri ve snavlari var kardesinede soz vermismis gezdirecem diye bda gezdiremem diye aldi goturdu

Boyle yardim istemiyorum bn bu ne resmen esime sapik muamelesi yapiliyor bn buna hak vermem insan esini az cok tanir degilmi bnde taniyorum esimin tatili yok hic zaten burayada dersleri varken geldi formasyon aliyor onun dersleri ve snavlari var kardesinede soz vermismis gezdirecem diye bda gezdiremem diye aldi goturdu

Sana sadece sunu soyluyorum ne yapip edip okula donmeye ve okulu bitirmeye bak. InsAllah esinde okulunu bitirip is bulup bebeginle sana ADAM AKILLI bir duzen kurar. Zira ortada bir bebek var hadi siz neysede o bebege yazik.

Back