- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
- Konu Sahibi asiriduygusal
nasıl bir ev orası ya. biz de öğrenci evinde kaldık böyle bişey ne gördüm ne duydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim derdim degil ama esim bna telefonda anlatinca empati kurdum cok sinirlendim hani biz esimin arkadsiyla kaliyoduk diyodumya iki sevgiliyle yariyilda ikiside memleketlerine gitmisti bizde kaynanamin yanina geldik esim bi hafta durdu geri dondu kendinden bi iki yas kucuk kardesiyle gittiler gezdirecem seni falan diye neyse tabi daha memleketlerinden donmemisler ve bigun msjlasiyoruz esimle bna demis bi arkadasim evin anahtarini istedi sevgilisiyle kalmak icin falan bnde verdim evdeki bocekleri gorunce korkup evden kacmislar dedi sonra bide evi temizle esimde tmm demis gitmis bocek ilaci almis azalmislar bocekler baya bi bide gittiklerinde baya bi artmismis baya temizlenmedigi icin sonra tekrar anahtari alip gitmisler eve evdeki diger kalan sevgililerin yataginda yatmislar bizim yatagimizi begenmemisler begenmiyosaniz defolup gideceksiniz dimi girmisler yatmislar onlarin yataginda ne kadar igrenc esimin arkadaslari donmusler anlamislar kim yatti buraya diyince anlatmis esimde sonra cok kizmislar kiz demis bn burda yatamam artik cikalim bu evden falan demis bende kizdim esime ne yaptin sen bn olsam bnde kizarim olacak ismi dedim bn hastaydim hasta hasta ugrasamadim bi arkadasimin evinde hasta yatiyodum zaten anahtarida kardesim vermis ona dedi yav bende sorun ettim odadaki perdeyi bile degistirmisler tul perde varmis sadece gorunmesin diye bi perde daha takmislar evdeki kizda sanki biz acik yayin yapiyoruz bide perde takmislar demis bn simdi kendimi suclu hissediyorum onlar yokken hep bizimde orda yattigimizi dusunecekler ne kotu ya
Duygusalı herkes anlayamaz
Yorumlarda o yönde zaten
Bence eşiniz ve kardeşi eve sevgililerini getirdi bunu gören diğer çift de sizin kocaya ne biçim adamsın evlısin hem de eve sevgili getiriyorsun daha da bu evde yasamayiz diyerek evi terk etti
ev Resmen garsoniyer olmuş haberiniz yok
size çok üzülüyorum bir yandan da mustehak diyorum da cocugunuza yazık
Duygusal duymasın. Kız kv sinin yanında tribe girer vallaDoğru söylüyorsun yoksa sevişecek çiftler yatak mı beğenmez. Eşi kendi yatağında kaynı arkadaşın yatağında.
Başka bir kızı da evlilik dışı hamile bırakmasa bari.
Duygusal duymasın. Kız kv sinin yanında tribe girer valla
Dilim varmadi be turnam, kibar olmaya calistim yoksa soyleyecek cok seyim vardiBir şeyi unuttun sevgili darkmore,
Konu sahibi okurken hamile kalmış ve Allah razı olsun beni ortada bırakmadı diyordu.
Üzülüyorum böyle gençlere hayatları mahfoluyor maalesef..
Ay ben de bunu diyecektimBence eşin ve kaynın eve hatun atıp alem yapmışlar. Sen eve dönünce kıllanma herhangi bir şeyden diye anahtarı sevgili bir çifte verdik diyor...
Çocuk idealist bir baba olacak.hem okurum hem çocuk yaparım diyor...Ay ben de bunu diyecektim
Ya nolacakti? Bugun senden cocuk yapan yarin da baskasiyla sevisecek
Konu sahibinin de gozu iyice korlesmis hala bu adamin okulu bitirip meslek sahibi olacagini saniyor, para pul maas zaten gokten yagacak ani da, atamasi olacak veya hemen is bulacak daÇocuk idealist bir baba olacak.hem okurum hem çocuk yaparım diyor...
Kocası olacak öğrenci kişi!!! bari rahat dursa. okulu bitirmeden başka kızlardan başka çocuklar doğmasa.en başta çocuklarımıza ve diğer kızlara Allah akıl versin de diploma yerine bebek almasınlar ellerine...Konu sahibinin de gozu iyice korlesmis hala bu adamin okulu bitirip meslek sahibi olacagini saniyor, para pul maas zaten gokten yagacak ani da, atamasi olacak veya hemen is bulacak da
Ölme esegim hesabi
Hayal dunyasinda yasayan cocuklar bunlar diyecem de
Cocuktan tek farklari sevisebilmeleri
Yani sevis de onlemini al, korunmak diye birsey var,kendi zevkinin derdine dusmus,cefasini da bebege cektiriyorlar
Eşi hala öğrenci kafasında çünkü. Kağıt üstünde evli olabilir ama evli bir erkek değil henüz. Eşini de annesine yolladı tam öğrenci hayatına döndü şimdi.Nasil bir hayat tarziniz var ya...
Esiniz evli barkli adam degil mi millete seks yapsin diye anahtar niye veriyor?
Bocek ne alaka?
Ya cidden tuhafsiniz.