• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaslari

Simdi buna mi takildin diyeceksiniz ama..
madem öğrencisin madem okul okuyorsun bir noktalama isareti koy hadi onu da koymuyorsan cumle bitince paragraf yap.
Yorumlari okuyunca anladim olayi.

Giren cikan belirsiz bir evde hicbirsey anormal karsilanmamali bence.Yeni yatak alip hediye edin arkadaslariniza bari.

boşuna yormayın kendinizi
bazıları bir yerde artık bu hayatı hak ediyorlar
her konusunda azıcık gerçekleri görmeye başlasın diye bir şeyler yazdım
ama her seferinde bir cevap buldu en sonunda artık boşanmayacagim siz fesatsiniz dedi sanki boşanin ca bize ne olacaksa giden kendi hayatı haberi yok
boşanma avukatıyım ya sanki :D

boşuna yormayın kendinizi
bazıları bir yerde artık bu hayatı hak ediyorlar
her konusunda azıcık gerçekleri görmeye başlasın diye bir şeyler yazdım
ama her seferinde bir cevap buldu en sonunda artık boşanmayacagim siz fesatsiniz dedi sanki boşanin ca bize ne olacaksa giden kendi hayatı haberi yok
Aaa benim kocam da sapik oldu adam durduk yere onu unutmussun :)

Aaa benim kocam da sapik oldu adam durduk yere onu unutmussun :)
Birileri bununlada dalga geciyo fesatsiniz iste yuvayi bozan en buyuk sebep guvensizliktir burdakilerin her biri burayi okudukca acaba diyor bnm esimde boylemidir diye dusunuyor anam sizin akliniz gozunuz yokmu goremiyomusunuz adamin nasil oldugunu buraya ihtiyac yok yani bu tecrube falan degil yani dupeduz fesatlik

Boşanmasın zaten ortada bebek var.sadece biz kk olarak zamansız evliliğe ve bebeğin büyüdüğü koşullara kızıyoruz.evlilik sizin tabi bize ne.boşan diye baskıya tabi ki gerek yok...

Birileri bununlada dalga geciyo fesatsiniz iste yuvayi bozan en buyuk sebep guvensizliktir burdakilerin her biri burayi okudukca acaba diyor bnm esimde boylemidir diye dusunuyor anam sizin akliniz gozunuz yokmu goremiyomusunuz adamin nasil oldugunu buraya ihtiyac yok yani bu tecrube falan degil yani dupeduz fesatlik
Hakaret etmeden konussan belki senden 10-15 yas buyuklere diklenmesen, siz cok biliyorsunuz ondan basiniza is geliyor bana birsey olmaz demesen belki sana yardim etmek istedigimizi anlardin
Allah anana babana sabirlar versin

Bence boşanma zaten. O erkek çocuğunu(kocanı) sen, senin gibi bir kız çocunuda kocan kaldırabilir sadece.

Ama tavsiyem kaynanan akıllı kadın belli onun yanında durun bebek arada ziyan olmasın lütfen o bari iyi yetişsin.

Esiniz çok ama çok hatalı. Eve misafir geleceğiz zaman eşten izin alınır. Size bile haber vermedi sanırım. Hele siz bu evi başka bir çift ile ortak kullanıyorsunuz. Yani o insanlar sizin ev arkadaslariniz. O çift evli olmayabilir ama onların yaşam alanı. Orası garsoniyer değil sonuçta. Hem sizin hem de onların evi. Başkasına sevişmek için anahtar vermek ne demek. Bir de perde takmak ne demek. Kız yerden göğe kadar haklı. Esiniz ciddi bir terbiyesizlik yapmış. 9 evdeki herkesten ayrı ayrı özür dilemeli. Esinizin çevresindeki insanlara saygısı yok, dolayısıyla sınırlarını bilemiyor

sanırım hamile olduğın için evlendiniz

çok küçüksün heranlamda...

bez yok kardeşi gezdirmeye para var. birde söz verdi şimdi olmasa sonra olucaktı demişsin. yok canım ...

sen okula devam et annende gelsin baksın bebeğe eşin donduraun okulu işe girsin senin okul bitince o devam eder.

ayrı ev ıcak para yok millete anahtar veriliyo bari günlük kiraya verinde bebeğe bez alın ne diyim

Konu sahibi saçma sapan yorumlar gelmiş. Yaşam sartlarinizla ilgili. Bu yorumları onemsemeyin. Öğrenci olduğunuzu bilmiyordum. Kocaniza giydirdim. Ama hala kocanizi suclu buluyorum. Ben 35 yaşındayım evlenmek için bekledim hersey tam olsun diye sonra da çocuk yapmak için bekledim yine hersey uygun olsun diye. Ne büyük hata yapmisim. Hayat geçiyor ve ben hep birseyleri yapayım diye beklemisim. Yaptığım hersey hep başkalarının yararına.

Kendi çocuğum olursa onu 20 li yaşlardan itibaren anne baba olmasi için manen ve madden desteklemek istiyorum.

Çok iyi bir şey yapmışsınız. Bebisiniz ile mutluluklar dilerim. Aile desteği ile daha uygun ve sadece sizin olan bir eve çıkan iz keşke ne güzel olurmuş.

Sevgiler

Bilmeden hemen yargiliyosunuz anlatmaya calisiyorum ters anliyirsunuz üstüne üstlük birde sürekli kendinizi hakli beni haksız gosteriyorsunuz ben buna kiziyorum yoksa kimseye diklendigim falan yok tamam benden yaşça büyük tecrübeli olabilirsiniz ama bu kadar da kötümser olunmaz ki canım biraz iiyimser düşünün baskalarinin hayati hhakkında yorum yyaparken, iyiki etkilenmedim soylediklerinizden kotu de etkilenebilirdim. Burada yazilanlara kafayi ne kadar da takip hayatini mahvedenler var o yüzden yazdiklarinizin nelere sebep oolabileceğini ddüşünü öyle yazin buraya !

Bilmeden hemen yargiliyosunuz anlatmaya calisiyorum ters anliyirsunuz üstüne üstlük birde sürekli kendinizi hakli beni haksız gosteriyorsunuz ben buna kiziyorum yoksa kimseye diklendigim falan yok tamam benden yaşça büyük tecrübeli olabilirsiniz ama bu kadar da kötümser olunmaz ki canım biraz iiyimser düşünün baskalarinin hayati hhakkında yorum yyaparken, iyiki etkilenmedim soylediklerinizden kotu de etkilenebilirdim. Burada yazilanlara kafayi ne kadar da takip hayatini mahvedenler var o yüzden yazdiklarinizin nelere sebep oolabileceğini ddüşünü öyle yazin buraya !

senin kötü olmandan burada kim kazanç sağlarki...

herkes senin için söylüyo

Yok kendi basi yaninca anlatti bnmde tepkimi merak etti bnde cok karsi ciktim ne pis arkadslarin var diye oda haklisin dedi esimin kardeside elanahtari verdikten sonra esimin yanina gitmis taniyo kardeside esimin arkadsini bnde taniyorum lise arkdasim gelmisler kalcak yeri yokmus bnde nasilsa sen yoksun diye izin verdim bizim odada yatarlar bnde baska bi arkadsmda yatarm dye dusundum dedi onlarda bizim yatagi bgenmeyince yan odaya gecmisler dedi yatagi duzgun birakmislar ama perdenin degistiginden anlamislar odada birinin kaldigini
Cidden bende dahil bir çok kişi sana acıyoruz. Herşeyi yutmaya, yemeye hazırsın. Memleketten gelmis kardeşi tanimadiği insanlara abisinden habersiz alip evin anahtarina veremez tanisada veremez.illa benim kocam yapmaz diyorsun. Ama zaten biraz kafan bassaydı okurken okulu dondurup, çocuk doğurup bu şartlarda yaşıyor olmazdın. iki gram ilgi görüyorsun o sana yetiyor hoş ilgi gormesende yetecek çünku artık ailende yok kimsen yok arkanda eşim dediğin o cocuğun ailesinin eline bakıyorsun çocuk yürü git dese gitcek yerin yok. Yazık sana

Konu sahibi saçma sapan yorumlar gelmiş. Yaşam sartlarinizla ilgili. Bu yorumları onemsemeyin. Öğrenci olduğunuzu bilmiyordum. Kocaniza giydirdim. Ama hala kocanizi suclu buluyorum. Ben 35 yaşındayım evlenmek için bekledim hersey tam olsun diye sonra da çocuk yapmak için bekledim yine hersey uygun olsun diye. Ne büyük hata yapmisim. Hayat geçiyor ve ben hep birseyleri yapayım diye beklemisim. Yaptığım hersey hep başkalarının yararına.

Kendi çocuğum olursa onu 20 li yaşlardan itibaren anne baba olmasi için manen ve madden desteklemek istiyorum.

Çok iyi bir şey yapmışsınız. Bebisiniz ile mutluluklar dilerim. Aile desteği ile daha uygun ve sadece sizin olan bir eve çıkan iz keşke ne güzel olurmuş.

Sevgiler

evlenmeden çocuk yapmak mi çok güzel
ironi yapıyorsunuz herhalde

Tesekkur ederim anlayisiniz için, bu sene boyle oolmasi gerekiyor okulu dondurdum sonuçta ama seneye devam edeceğim insallah, simdilik kayin validemin yanindaym öğrenci evinde kaliyoduk anlasamadik evi biraz pis kullaniyolardi cçocuk olduğu için tekrar okula bbaşlayana dek eşimin ailesinin yaninda kalmami uygun ggördük. Seneye okul basladiginda esim bitirmis olacak bi ise girecek maddi durumumuz o zaman müsaitolur beraber ayri bi ev tutacagiz okulumada ddevwm edeceğim bböylelikle simdi herkese soruyorum, benim hayatimin neresi absürt abarttiginiz kadar saçma diye tabir ettiğinizbi evlilik yok oortada. İlimizde birbirimizi cok seviyoruz ve tamam yaptik bi hata ama ileriki hayatimizi nasil guzel kilabiliriz diye ugrasiyoruz oğlumuz iiçin katlaniyoru z ama simdilik yani simdilik herşey duzel ccek ben inanıyorum ssizlerde bu kadar kkötümser olmayiniz lutfen

Cidden bende dahil bir çok kişi sana acıyoruz. Herşeyi yutmaya, yemeye hazırsın. Memleketten gelmis kardeşi tanimadiği insanlara abisinden habersiz alip evin anahtarina veremez tanisada veremez.illa benim kocam yapmaz diyorsun. Ama zaten biraz kafan bassaydı okurken okulu dondurup, çocuk doğurup bu şartlarda yaşıyor olmazdın. iki gram ilgi görüyorsun o sana yetiyor hoş ilgi gormesende yetecek çünku artık ailende yok kimsen yok arkanda eşim dediğin o cocuğun ailesinin eline bakıyorsun çocuk yürü git dese gitcek yerin yok. Yazık sana

evlenmeden çocuk yapmak mi çok güzel
ironi yapıyorsunuz herhalde

Ironi falan yapmıyorum da evlenmeden çocuk sahibi olsunlar dediğim yok. Bir cocuk anne baba ile buyumeli zaten. Konu sahibi de evliymis. Ben kendi pismanligimi dile getirdim. Öğrenciyken çocuk sahibi olmakta bence bir mazur yok.

[Esim banayuru git diyecek bir insan değil oöyleolsa evlenmezdu zaten o karisini ooğlunu cçokseven ffedakarlık yapmasinida bilebilen iyi bir baba su an öğrenci oolduğu iiçin calisamiyor sabah lisans dersi aksam formasyon dersine gidiyor üstüne. KPSSyye hazirlaniyor su durumda ailesinin yaninda kalmam faydacilik oluyorsa olsun sorun değil. Eşime cçocuk diyenlere gelince aslındaa Asiri para kazanma hirsi olan birisidir küçükyyaştan beri sürekli ailesine para kazanmis birisidir. Ki öğrenci halinde calismazken bile karnimizi doyurabildik ihtiyaclarimizi giderebildiysek ne kadar idare etmesini bilen birisi olduğunu siz dusunun her hafta eve balik alirdi yemez yedirir giymez giydirir süt olsun diye neler alir gelirdi abarttiginiz gibi bi durum olsa ortada bizim halimiz nice olurdu ama öyle değil ben hhalinden mmemnunum herkes kendi hhayatina baksin

[Esim banayuru git diyecek bir insan değil oöyleolsa evlenmezdu zaten o karisini ooğlunu cçokseven ffedakarlık yapmasinida bilebilen iyi bir baba su an öğrenci oolduğu iiçin calisamiyor sabah lisans dersi aksam formasyon dersine gidiyor üstüne. KPSSyye hazirlaniyor su durumda ailesinin yaninda kalmam faydacilik oluyorsa olsun sorun değil. Eşime cçocuk diyenlere gelince aslındaa Asiri para kazanma hirsi olan birisidir küçükyyaştan beri sürekli ailesine para kazanmis birisidir. Ki öğrenci halinde calismazken bile karnimizi doyurabildik ihtiyaclarimizi giderebildiysek ne kadar idare etmesini bilen birisi olduğunu siz dusunun her hafta eve balik alirdi yemez yedirir giymez giydirir süt olsun diye neler alir gelirdi abarttiginiz gibi bi durum olsa ortada bizim halimiz nice olurdu ama öyle değil ben hhalinden mmemnunum herkes kendi hhayatina baksin
çocuk yapanlar , evlenenler bosanmiyor zaten değil mi akilli kız :))) memnunsan şu olduğun durumdan konu açmasaydin. Yorumlar senin istegine gore gelecek degil.

Elysionightcoost: 44971420 .!.:
çocuk yapanlar , evlenenler bosanmiyor zaten değil mi akilli kız :))) memnunsan şu olduğun durumdan konu açmasaydin. Yorumla
Benim actigim konu cok başka yerlere kaydi ben onu düzeltmeye calisiyorum hanfendi yoksa ben eleştiri kabul edebilen bi insanim

Back