• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaslari

Eşin evini garsoniyer yapmış hala millete laf söylüyorsun. Kimse sana boşan demiyor, gözünü aç sadece...
Yok oyle degil esimin huyunu bilirim cok sinir bozucu ama kimseye hayir diyemiyor pazarda bisey satanlarada hayir diyemiyor meswla pazarda geziyoruz bana yaklasma diyor simdi bisey satmaya calisirlar diyo bnde almicaz deriz geceriz dedim bu onu beceremiyo dilenciye para vermeden gecemiyo yoksa bile uc bes kurus verir yalan soyleyemez arkadsi gecen senede istemisti ev anahtarini bn biyalan bul da veremem de falan dedim hergun ne yalan bulsamda anahatari vermesem diye dusundu cunku biz yine kaynanamin yanina gelmistik gecen sene iste esim boyle bnde cok kizdim niye verdin diye esimde hatasinin farkina variyo zaten

Sana sadece sunu soyluyorum ne yapip edip okula donmeye ve okulu bitirmeye bak. InsAllah esinde okulunu bitirip is bulup bebeginle sana ADAM AKILLI bir duzen kurar. Zira ortada bir bebek var hadi siz neysede o bebege yazik.
Evet esimde zaten bunun icin okuyor insallah bitirip atanamasa bile ucretli ogretmenlik yada normal bir iste calisacak

Bez alacak para yok ama kardeşini şehir dışına gezmeye götürüyor çelişkili değil mi konu sahibi bu durum

Sen Kv de de kalıyorsun evde pişen yemekten yerim bebeğe de yediririm et vs yapılıyor burada diyorsun adam kardeşi ile kaç saat uzakta gezmede gidip onun bunun evînde kalıyor vs

Eskişehir muğla otobüs bileti en az 50 tl dir Ankara bursa o kadar zira

git gel 100 tl, iyisinden 4 paket bez parası orada yiyip içmeyi saymadım bile

Bez alacak para yok ama kardeşini şehir dışına gezmeye götürüyor çelişkili değil mi konu sahibi bu durum

Sen Kv de de kalıyorsun evde pişen yemekten yerim bebeğe de yediririm et vs yapılıyor burada diyorsun adam kardeşi ile kaç saat uzakta gezmede gidip onun bunun evînde kalıyor vs

3 aylık bebek nasıl ek gıdaya geçer ki hem de et falan:KK57: Cehaletime verin ama cidden bilgisizim bu konuda ama o kadar erkenden de yemezler böyle şeyleri yao_O
Ah ah koca kız oldum bir çocuk doğuramadım iyi mi:KK24:

Ya bnim orda erkek arkadsi varken kalmami istemedi rahatsiz oluyorum bnde

3 aylık bebek nasıl ek gıdaya geçer ki hem de et falan:KK57: Cehaletime verin ama cidden bilgisizim bu konuda ama o kadar erkenden de yemezler böyle şeyleri yao_O
Ah ah koca kız oldum bir çocuk doğuramadım iyi mi:KK24:
4 bucuk aylik oldu subat 12 de 5 aylik olacak buraya gelince burda ona kyafette aliyolar bezde ama biz orda pek bisey alamiyoduk tabi ek gidaya gecmedi ama gececek bnde istemem burda olmayi ama bunlarda bnm esimin yaninda olmami istemiyor o okusun orda gelsin seneyede seni okutsun o calisir dedi

gerçekten çok cocuksunuz hala kocam kocam diyorsunuz
birazcık düşünün bu insanlar benden büyük demek ki bir bildikleri var bir oturayim düşüneyim demiyorsunuz
inşallah gerçekleri gormek icin çok daha kötü bir şey yasamazsiniz

gerçekten çok cocuksunuz hala kocam kocam diyorsunuz
birazcık düşünün bu insanlar benden büyük demek ki bir bildikleri var bir oturayim düşüneyim demiyorsunuz
inşallah gerçekleri gormek icin çok daha kötü bir şey yasamazsiniz
Daha ne kadar kotu olabilirimki allahim iyi gunler yasatsin bu arada yasi buyuk olanlar tecrubeli olanlar daha cok hata yapar bn hata yapmam etmem herseyi biliyorum diyenlerin sonu kotu bizimde bi bildigimiz var illaki

Daha ne kadar kotu olabilirimki allahim iyi gunler yasatsin bu arada yasi buyuk olanlar tecrubeli olanlar daha cok hata yapar bn hata yapmam etmem herseyi biliyorum diyenlerin sonu kotu bizimde bi bildigimiz var illaki

büyükler ne demiş bin bilsen de bir bilene danis
zaten
bir bildiğiniz olsaydı bu hale dusmezdiniz
amannn kime ne anlatmaya çalışıyorum ki ben
Sonunuz Hayır olsun
Allah akil fikir versin

Zaten artık yokmuş bu olay sonrası

Ben onu demiyorum ki bebeğe ıslak mendil bez topiği açıyordun kardeş ile gezmeye para var beze yok diyorum

Aç azıcık gözünü demek istedim ama anlayana
Siz anlamiyosunuz ki ama ya olayin bende farkindayim ama o an para yoktu tabi zorlaniyoduk cunku esimin ailesi bize kızip para gondermemisti oyuzden bizde zorlandik bez kiyafet vs almaya simdi baristik bn buraya gelince btun parayi kaynanam veriyo bna esimde hem bnm kartim hem kendi karti var o paralarla gitti zaten soz vermis simdi gezdirmese yazin gezecekti esimin kardeside orda caliscakmis galiba plan yapmislar ayri eve cikcakmis sanirim sende gelirsin diyo ama bni gondermezlerki dedim

Siz anlamiyosunuz ki ama ya olayin bende farkindayim ama o an para yoktu tabi zorlaniyoduk cunku esimin ailesi bize kızip para gondermemisti oyuzden bizde zorlandik bez kiyafet vs almaya simdi baristik bn buraya gelince btun parayi kaynanam veriyo bna esimde hem bnm kartim hem kendi karti var o paralarla gitti zaten soz vermis simdi gezdirmese yazin gezecekti esimin kardeside orda caliscakmis galiba plan yapmislar ayri eve cikcakmis sanirim sende gelirsin diyo ama bni gondermezlerki dedim

Ohh adam sizin bursu da kendi keyfine gezmesine harcasin
siz de kV evinde sığıntı gibi yaşayın
hala mi farkına varamiyorsun bir şeylerin

Sevgililer in aynı yatakta yatması ne demek ya yuh yani kafirleri geçtik helal olsun

Sizde de ne cesaret var arkadaş.. kimseyi yargılamak hakkım değil, hayatın insanlara neler sunacağını hiçbirimiz bilemeyiz.. Ama öğrenciyken hamile kalmak, üstüne doğurmak. Evlenmek. Çok büyük cesaret tebrik ederim..

Sen eşini çok saf buluyorsun, ama değil.. Eşin seni kekliyor da haberin yok.. Gözünü aç kızım. Saf olan asıl sensin...

Ohh adam sizin bursu da kendi keyfine gezmesine harcasin
siz de kV evinde sığıntı gibi yaşayın
hala mi farkına varamiyorsun bir şeylerin
Soz vermis gezdirmek dedigi araba faln kiralayip disarda yiyip icirmicekti eve gelip evde biseyler yemisler zaten esimin kardeside donuste otostopla gelmis esim oyle cok israf yapan biri degil

Yavrucuğum şu yazdığın cümle bile yeterli bence.
Ya anne baba olmuşsunuz hala, başka birinin verdiği harçlıkla geçiniyorsunuz. Durumun berbat! Hatta ötesi.
Eşin biraz sorumluluk sahibi olsa, onların eline bakıp da kendi bebeğini üç kuruşluk beze muhtaç etmezdi, tamam mı?
Şu an senin sorunun ne kaynın, ne kayınvaliden, ne de ev arkadaşlarınız. Senin sorunun tam olarak evcilik oynadığın adam ya:KK57: Gelecekten hiç mi korkmuyorsun, ben kendimi senin yerine koydum da buz kestim, ödüm koptu.
Ya kayınvalidenle bir daha küsseniz ya kadına bir şey olsa, yardım edecek kimse de kalmayacak. O zaman ne olacak?
Ben de öğretmen adayıyım, çocuğum yok, evli değilim, ailemin maddi durumu kötü değil, ama ben bile sizin kadar rahat değilim. O koca mezun olduktan sonra şıp diye atanabilecek mi? Hele de formasyonlu diyorsun, önce eğitim fakülteliler, sonra formasyonlular atanıyor. Ve bazı bölümlerde 90 alan adamlar atanamıyor biliyor musun?
Okul bitince ne olacağını zannediyorsun? Allah aşkına bir söylesene! Ben söyleyeyim bir şey olacağı yok.
Ev arkadaşlarıyla oturan evli bir çiftsiniz, baba rolündeki adam çalışmıyor, burslarla bir de harçlıklarla geçiniyorsunuz:KK58:
Sit-com gibi bir hayatınız var ama sonsuza kadar böyle sürmez. Ve sen hala bir sorun yok diyorsun, ya ne biçim bir gözlük taktıysan gerçekleri görmüyorsun. Ama çıkar artık ya!

Yavrucuğum şu yazdığın cümle bile yeterli bence.
Ya anne baba olmuşsunuz hala, başka birinin verdiği harçlıkla geçiniyorsunuz. Durumun berbat! Hatta ötesi.
Eşin biraz sorumluluk sahibi olsa, onların eline bakıp da kendi bebeğini üç kuruşluk beze muhtaç etmezdi, tamam mı?
Şu an senin sorunun ne kaynın, ne kayınvaliden, ne de ev arkadaşlarınız. Senin sorunun tam olarak evcilik oynadığın adam ya:KK57: Gelecekten hiç mi korkmuyorsun, ben kendimi senin yerine koydum da buz kestim, ödüm koptu.
Ya kayınvalidenle bir daha küsseniz ya kadına bir şey olsa, yardım edecek kimse de kalmayacak. O zaman ne olacak?
Ben de öğretmen adayıyım, çocuğum yok, evli değilim, ailemin maddi durumu kötü değil, ama ben bile sizin kadar rahat değilim. O koca mezun olduktan sonra şıp diye atanabilecek mi? Hele de formasyonlu diyorsun, önce eğitim fakülteliler, sonra formasyonlular atanıyor. Ve bazı bölümlerde 90 alan adamlar atanamıyor biliyor musun?
Okul bitince ne olacağını zannediyorsun? Allah aşkına bir söylesene! Ben söyleyeyim bir şey olacağı yok.
Ev arkadaşlarıyla oturan evli bir çiftsiniz, baba rolündeki adam çalışmıyor, burslarla bir de harçlıklarla geçiniyorsunuz:KK58:
Sit-com gibi bir hayatınız var ama sonsuza kadar böyle sürmez. Ve sen hala bir sorun yok diyorsun, ya ne biçim bir gözlük taktıysan gerçekleri görmüyorsun. Ama çıkar artık ya!

boşuna yormayın kendinizi
bazıları bir yerde artık bu hayatı hak ediyorlar
her konusunda azıcık gerçekleri görmeye başlasın diye bir şeyler yazdım
ama her seferinde bir cevap buldu en sonunda artık boşanmayacagim siz fesatsiniz dedi sanki boşanin ca bize ne olacaksa giden kendi hayatı haberi yok

Back