• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaslari

Ironi falan yapmıyorum da evlenmeden çocuk sahibi olsunlar dediğim yok. Bir cocuk anne baba ile buyumeli zaten. Konu sahibi de evliymis. Ben kendi pismanligimi dile getirdim. Öğrenciyken çocuk sahibi olmakta bence bir mazur yok.

ama konu sahibi öyle yapmış ve siz de onun yaptığını çok güzel deyince öyle demiş gibi oldunuz yani ben öyle anladım
neyse ya banane konu sahibi halinden memnunmus zaten

Öğrenci de olsanız artık evli barklı bir de çocuklu insanlarsınız; kimin girip çıktığı belli olmayan bir evde yaşanmaz bu şartlarda. Bir göz oda da olsa kendinize ait bir yuvanız, mahremiyet duvarlarınız olmak zorunda. Bu çok çirkin bir yaşantı tarzı; bebeğe yazık. Acil çözümler geliştirmelisiniz kocanla kafa kafaya verip.

Tesekkur ederim anlayisiniz için, bu sene boyle oolmasi gerekiyor okulu dondurdum sonuçta ama seneye devam edeceğim insallah, simdilik kayin validemin yanindaym öğrenci evinde kaliyoduk anlasamadik evi biraz pis kullaniyolardi cçocuk olduğu için tekrar okula bbaşlayana dek eşimin ailesinin yaninda kalmami uygun ggördük. Seneye okul basladiginda esim bitirmis olacak bi ise girecek maddi durumumuz o zaman müsaitolur beraber ayri bi ev tutacagiz okulumada ddevwm edeceğim bböylelikle simdi herkese soruyorum, benim hayatimin neresi absürt abarttiginiz kadar saçma diye tabir ettiğinizbi evlilik yok oortada. İlimizde birbirimizi cok seviyoruz ve tamam yaptik bi hata ama ileriki hayatimizi nasil guzel kilabiliriz diye ugrasiyoruz oğlumuz iiçin katlaniyoru z ama simdilik yani simdilik herşey duzel ccek ben inanıyorum ssizlerde bu kadar kkötümser olmayiniz lutfen

kusura bakma baştan sona herşey absürt.

19 yaşında anne olman evlenmen sevgililerle ev paylaşman.

eşin , eşinin mantığı , herşey

[QUOcerebrum77, post: 44971505, member: 170838"]Öğrenci de olsanız artık evli barklı bir de çocuklu insanlarsınız; kimin girip çıktığı belli olmayan bir evde yaşanmaz bu şartlarda. Bir göz oda da olsa kendinize ait bir yuvanız, mahremiyet duvarlarınız olmak zorunda. Bu çok çirkin bir yaşantı tarzı; bebeğe yazık. Acil çözümler geliştirmelisiniz kocanla kafa kafaya verip.[/QUOTE]
Biz oyle bir yerde yasamdikki siz yanlis anlamissiniz zaten su andada KV yanindayim Esim okuyor o evde kalmaya devam ediyor tekrar okula basladigimda ayri bir eve cikacagiz su an seneye kadar okulum donmuş durumda yazdiklarimi tekrar okumanizi rica edicim

[QUsöylüyorum adan nagmeler, post: 44971524, member: 620942"]kusura bakma baştan sona herşey absürt.

19 yaşında anne olman evlenmen sevgililerle ev paylaşman.

eşin , eşinin mantığı , herşey[/QUOTE]
Ne soyluyorum zaten okumadin galiba hata yaptigimizin bende farkindayim su an düzeltmeye calisiyoruz dedim varsa bi onerin soyle

[Esim banayuru git diyecek bir insan değil oöyleolsa evlenmezdu zaten o karisini ooğlunu cçokseven ffedakarlık yapmasinida bilebilen iyi bir baba su an öğrenci oolduğu iiçin calisamiyor sabah lisans dersi aksam formasyon dersine gidiyor üstüne. KPSSyye hazirlaniyor su durumda ailesinin yaninda kalmam faydacilik oluyorsa olsun sorun değil. Eşime cçocuk diyenlere gelince aslındaa Asiri para kazanma hirsi olan birisidir küçükyyaştan beri sürekli ailesine para kazanmis birisidir. Ki öğrenci halinde calismazken bile karnimizi doyurabildik ihtiyaclarimizi giderebildiysek ne kadar idare etmesini bilen birisi olduğunu siz dusunun her hafta eve balik alirdi yemez yedirir giymez giydirir süt olsun diye neler alir gelirdi abarttiginiz gibi bi durum olsa ortada bizim halimiz nice olurdu ama öyle değil ben hhalinden mmemnunum herkes kendi hhayatina baksin
madem kendi halinden memnunsun, neden burada dert yanıp da bizim zamanımızı çaldın?

Sen kaynana yanında, öğrenci eviniz kerhaneye dönmüş durum da, eşin de harem kurma peşin de.. Ev yok, bark yok, düzenli gelir yok, bitmemiş okullar var.. En önemlisi sana muhtaç bir bebek var..
Ama sen halinden memnunsun?

Merhabalar benim derdim degil ama esim bna telefonda anlatinca empati kurdum cok sinirlendim hani biz esimin arkadsiyla kaliyoduk diyodumya iki sevgiliyle yariyilda ikiside memleketlerine gitmisti bizde kaynanamin yanina geldik esim bi hafta durdu geri dondu kendinden bi iki yas kucuk kardesiyle gittiler gezdirecem seni falan diye neyse tabi daha memleketlerinden donmemisler ve bigun msjlasiyoruz esimle bna demis bi arkadasim evin anahtarini istedi sevgilisiyle kalmak icin falan bnde verdim evdeki bocekleri gorunce korkup evden kacmislar dedi sonra bide evi temizle esimde tmm demis gitmis bocek ilaci almis azalmislar bocekler baya bi bide gittiklerinde baya bi artmismis baya temizlenmedigi icin sonra tekrar anahtari alip gitmisler eve evdeki diger kalan sevgililerin yataginda yatmislar bizim yatagimizi begenmemisler begenmiyosaniz defolup gideceksiniz dimi girmisler yatmislar onlarin yataginda ne kadar igrenc esimin arkadaslari donmusler anlamislar kim yatti buraya diyince anlatmis esimde sonra cok kizmislar kiz demis bn burda yatamam artik cikalim bu evden falan demis bende kizdim esime ne yaptin sen bn olsam bnde kizarim olacak ismi dedim bn hastaydim hasta hasta ugrasamadim bi arkadasimin evinde hasta yatiyodum zaten anahtarida kardesim vermis ona dedi yav bende sorun ettim odadaki perdeyi bile degistirmisler tul perde varmis sadece gorunmesin diye bi perde daha takmislar evdeki kizda sanki biz acik yayin yapiyoruz bide perde takmislar demis bn simdi kendimi suclu hissediyorum onlar yokken hep bizimde orda yattigimizi dusunecekler ne kotu ya
Kiz demis bu nasil ev sevgilisi ev evdir dms olene kadar boceklerle yasamislar hahwhwh

Sen kaynana yanında, öğrenci eviniz kerhaneye dönmüş durum da, eşin de harem kurma peşin de.. Ev yok, bark yok, düzenli gelir yok, bitmemiş okullar var.. En önemlisi sana muhtaç bir bebek var..
Ama sen halinden memnunsun?
Zaten öğrencilik değil,cinsellik yapmaya gidiyor bazı sözde öğrencikler...

Back