• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadaslari

Babanın okulunun bitmesine ne kadar varmış?
Bu arada konusahibi nolur okul askerlik bitene kadar ya ailenizde kalın ya kayınvalidenizde..
O bebeği rezil etmeyin böcekli, ne idüğü belli olmayan insanların girip çıktı evlerde..
Hadi siz kendinize layık görüyorsunuz bu yaşamı..
Çocuğunuzu bari iyi şartlarda yetiştirin..
Bence konusahibi,kocası daha fazla üremesin diye kalkan görevi yapıyor öğrenci,baba kocasına.o da biliyor giderse durmaz...

Merhabalar benim derdim degil ama esim bna telefonda anlatinca empati kurdum cok sinirlendim hani biz esimin arkadsiyla kaliyoduk diyodumya iki sevgiliyle yariyilda ikiside memleketlerine gitmisti bizde kaynanamin yanina geldik esim bi hafta durdu geri dondu kendinden bi iki yas kucuk kardesiyle gittiler gezdirecem seni falan diye neyse tabi daha memleketlerinden donmemisler ve bigun msjlasiyoruz esimle bna demis bi arkadasim evin anahtarini istedi sevgilisiyle kalmak icin falan bnde verdim evdeki bocekleri gorunce korkup evden kacmislar dedi sonra bide evi temizle esimde tmm demis gitmis bocek ilaci almis azalmislar bocekler baya bi bide gittiklerinde baya bi artmismis baya temizlenmedigi icin sonra tekrar anahtari alip gitmisler eve evdeki diger kalan sevgililerin yataginda yatmislar bizim yatagimizi begenmemisler begenmiyosaniz defolup gideceksiniz dimi girmisler yatmislar onlarin yataginda ne kadar igrenc esimin arkadaslari donmusler anlamislar kim yatti buraya diyince anlatmis esimde sonra cok kizmislar kiz demis bn burda yatamam artik cikalim bu evden falan demis bende kizdim esime ne yaptin sen bn olsam bnde kizarim olacak ismi dedim bn hastaydim hasta hasta ugrasamadim bi arkadasimin evinde hasta yatiyodum zaten anahtarida kardesim vermis ona dedi yav bende sorun ettim odadaki perdeyi bile degistirmisler tul perde varmis sadece gorunmesin diye bi perde daha takmislar evdeki kizda sanki biz acik yayin yapiyoruz bide perde takmislar demis bn simdi kendimi suclu hissediyorum onlar yokken hep bizimde orda yattigimizi dusunecekler ne kotu ya
tek bir kelime oha esin cok genis fazla fazla genis

Eşi hala öğrenci kafasında çünkü. Kağıt üstünde evli olabilir ama evli bir erkek değil henüz. Eşini de annesine yolladı tam öğrenci hayatına döndü şimdi.

Öyle gerçekten kendini hala bekar öğrenci sanıyor. Hanımını da bebesini de yolladı anasına ohh rahat.

Çok üzüldüm ya :(
Şimdiden kayan gencecik hayatlar....
Şu an okuyan cıvıl cıvıl bir genç kız olabilirdin...çektiklerine bak...
Lütfen aklını başına topla...ileride pişman olmamak için iyi düşün taşın...böyle olmaz...kocaya şartsız koşulsuz itaat sevap değil aptallık olur...mantık dışı hareket etme...ayrıca koca dediğin adam gibi adam da değil.kendi bebe daha...
Al çocuğu git annene...babanla barış...onlara itaat et ki hayatın kurtulsun...
Annen çocuğuna baksın sen oku...2-3 yıl sıkın dişinizi al eline diplomanı....o zamana kadar köprünün altından ne sular akar...kocan da mezun olunca sahip çıkarsa ne ala...
Mutlu mesut yaşarsınız

Valla bu yaşam tarzınızdan dolayı sizin yaşadığınız şeyler tuhaf gelmiyor artık bana.
Biz de öğrenci olduk ama evlerimizi sevgililere konaklamaları için bırakmıyorduk. Tanımadığınız insanların yatağınızda yatması normal, ama öteki çiftin yatağında yatması mı tuhaf?
Bence bunu bir düşünün derim.

eviniz varken neden kaynananizin yaninda kaliyorsunuz valla ben ne esinizi ne sizi ne esinizin ailesini anlayamadim bilmiyom anlayan varsa bana ANLATSIN
evleri yok ki orada öğrenci evinde kiradalar e gelir de yok tabi çocuğun ailesi yolluyor paralarını herhalde çok masraf olmasın diye gelinle bebeği yanlarına aldılar .

anahtarı eşin verdi ise hatalı tabii

öbürleri verdi ise onlar düşünsün

bir de yani onların yatakta yatmayacaklarsa sizinkinde yatacaklar

50 tane yatak mı var evde

yıkar çarşafı yatarsın ne var bu kadar abartacak

bir de ben onların yatağında yattım sanmışlardır vs

sen neden onlarınkinde yatasın ki

benim hiç aklıma bile gelmez böyle mi düşündüler diye endişe etmek

boş ver

eşin de kendi katlansın

Back