- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
Onun sevgilisi var zaten burdaBurnuma hiç iyi kokular gelmedi
Bence kaynina birini ayarladilar yada
Senin koca olgunlasmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun sevgilisi var zaten burdaBurnuma hiç iyi kokular gelmedi
Bence kaynina birini ayarladilar yada
Senin koca olgunlasmamis
Çocuk evlenmeden önce. Yani tamamiyle tam tersiAnlamaya çalışsak da yaşamını tersten yaşayan bir konusahibesi var karşımızda.normal oku,evlen,çocuk yap.burada okurken evlen okulu bırak,çocuk yap.
Eeee dahası bir de öğrenci evinde çocukla yaşa. tabi gelen giden girer yatağına.üstüne şikayet et.siz kendinizden şikayetçi olun zamansız işler,kişiyi zorlar...
Hıııı şimdi tam oldu... :)Çocuk evlenmeden önce. Yani tamamiyle tam tersi
Nasil bir hayat tarziniz var ya...
Esiniz evli barkli adam degil mi millete seks yapsin diye anahtar niye veriyor?
Bocek ne alaka?
Ya cidden tuhafsiniz.
O zaman senin kocada var bir oyun !Onun sevgilisi var zaten burda
Bence kocası okulda harem kuracak:))))O z
O zaman senin kocada var bir oyun !
Kardeşi kafasına göre veremez anahtarı kimseye
Bir şeyi unuttun sevgili darkmore,Konu sahibi ogrenci,bir ogrenciyle de evli , cocuklari var, ogrenci evinde baska ogrencilerle birlikte yasiyorlardi para yok is yok diye
Konu sahibi okulu dondurdu bebek bakiyor, simdi kv evinde cunku yemek var orada mecbur
Esi de hala okuyor
Ben çok kızıyorum.gönder okula bebekle geri gelsin...Bir şeyi unuttun sevgili darkmore,
Konu sahibi okurken hamile kalmış ve Allah razı olsun beni ortada bırakmadı diyordu.
Üzülüyorum böyle gençlere hayatları mahfoluyor maalesef..
Erkek tarafındanda kötü bişey aslında. Kız annesi olarak tek taraflı bakıyorum ama düşünsene gencecik erkek daha olgunlaşmamış iş tutturamamış ama baba olmuş bianda.Ben çok kızıyorum.gönder okula bebekle geri gelsin...
Erkek tarafındanda kötü bişey aslında. Kız annesi olarak tek taraflı bakıyorum ama düşünsene gencecik erkek daha olgunlaşmamış iş tutturamamış ama baba olmuş bianda.
Allah çocuklarımızı doğru
Kadınlara bu dünyada eğitim,meslek,iş lazım yoksa bir ömür erkeğe kölelik.ama erkek her şekilde aslında rahat denilebilir...Erkek tarafındanda kötü bişey aslında. Kız annesi olarak tek taraflı bakıyorum ama düşünsene gencecik erkek daha olgunlaşmamış iş tutturamamış ama baba olmuş bianda.
Allah çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın..
Aynen öyle. İnşallah iyi anne babalar oluruzda çocuklarımıza hayatı için yapması gerekenleri aşılarız zeminini iyi hazırlarız.Kadınlara bu dünyada eğitim,meslek,iş lazım yoksa bir ömür erkeğe kölelik.ama erkek her şekilde aslında rahat denilebilir...
Valla bende anlamadım. Benim evde ben yokum hastayım arkadaşın evinde yatıyorum. Benim evimde iki sevgili olan arkadaşım kalıyor. Üzerine 2 sevgili daha anahtarı alıyor. Bide iki sevgili de ayrı nedenlerden evi terk ediyor. Doğru anladın dimi. Ben şokNasıl yani ? Siz evinizde yokken hangi sevgililer gelmiş yatmış vay yatağı beğenmemiş evi böcek basmış .
Şaka mı bu ? Ben evimde değilken başkaları gelip nasıl kalır ki evimde ?
Bu nasıl bir iştir
Ben yokken benim evime kimse gelemez.................... gelemez o kadar !