- 5 Mart 2014
- 360
- 402
- 133
- 40
- Konu Sahibi destinaninannesi
Keşke başka şehire taşınabilseniz. Aynı şehirde nasılsa diyip bu anlamsız yük muhabbetini etmezler belki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke başka şehire taşınabilseniz. Aynı şehirde nasılsa diyip bu anlamsız yük muhabbetini etmezler belki..
kaynananın altında araba bide yüzzüz olduktan sonra 1 sattede sana gelse farketmez yani aynı cevredede olsan görüsür 1 saat uzaklıktada olsan görüsürHanımlar merhaba,
Bayram dolayısıyla eşimin tüm kardeşleri bir araya geldi ve ben kızımı uyutmak bahanesiyle genelde yanlarında durmadım. Eşim annesiyle olan sorunlarımızdan bahsetmiş ve onunla aynı sitede çok zorlandığımızı söylemiş. Kirasını biz ödüyoruz bu arada. Abisi de beni suçlu bulmuş -yüzüme karşı da sen bizim aileye allahtan lütufsun falan diyor dengesiz- annesinin yaşlı olduğunu buranın onun için çok çok iyi olduğunu falan söylemiş. Eşim de sinirlenmiş tartışmışlar.
Sonuç olarak eşim de bu konudan muzdarip ve biz diyoruz ki onun evine her ay 1700 kira+faturalarını ödemektense biz taşınalım,o da gelsin bizim evimize otursun. Bu birinci fikrimiz. İkinci olarak da bizim evimiz şu an için bahçeli,full yapılı eşimin yakın arkadaşları 1.400.000 teklif ediyorlar. Bu evi satıp 750.000 gibi bir fiyata kayınvalidenin evini de satın alabiliriz. Ama bu eve çok yatırım yaptık ve gerçekten seviyoruz. Yani ileride bir şey olursa bu evi kaybetmek istemeyiz. Zaten Çayyolu'ndan taşınmak da istemiyoruz ama mecburuz çünkü evliliğimiz ciddi anlamda tehlikeye giriyor. İlk sorum bu,siz olsanız ne yapardınız? Kayınvalide benim evime oturursa kendince havalara girer onu da biliyorum.
İkinci olarak da eşimin kendi yaptığı evlere taşınma fikri aklıma geliyor ama semtlerini sevemiyorum. Keçiören,Etlik,Ayvalı falan ne bileyim ısınamıyorum ben Ankara'ya başka şehirden geldim ve direkt şimdiki evimizde yaşamaya başladık. Eşim 2 seçenek sunuyor. Ya cidden uzaklaşacağız ve Bilkent'e taşınacağız,bunun için de önce apartman dairesinde 1,1buçuk yıl geçirmemiz lazım çünkü direkt müstakil eve çıkacak durumumuz olmayabilir. Ya da çok uzaklaşmayacağız mesela Mustafa Kemal ya da Beysukent'e gidebiliriz. Burada yine kendi evimizin ayarında bir yer buluruz ama kayınvalideden çok uzaklaşmamış oluyoruz. Apartmanda yaşama fikri beni gerçekten delirtiyor bildiğiniz bunalıyorum. Ama bu sefer de taşınmanın bir anlamı kalmıyor. Altında arabası kayınvalide 10 dakikaya çıkar bize gelir.
Neden bu kadın için uğraşıyorsunuz diyebilirsiniz,kendimi eşimin yerine koyuyorum. Gerçekten annesi kötülükler yaptı evet ama onu bu yaşa getirmiş,yetiştirmiş. O annesini bir köşeye atamaz,ben de böyle bir şey istemem. Gelme diyoruz tamam diyor iki gün sonra tekrar geliyor. Yüzümüzü asıyoruz neler yapıyoruz olmuyor kadın gelmeden edemiyor. Son çaremiz taşınmak kaldı.
Size sorularım şunlar;evinizi satıp kayınvalidenin evini mi alırdınız,yoksa gelip sizin eve oturmasına izin mi verirdiniz? Ayrıca hangi semt size daha cazip geliyor? Bilkent,Beysukent veya Mustafa Kemal Mahallesi'nde oturanlarınız varsa bilgi verebilir misiniz?
Uzun oldu kusura bakmayın ama çıkmazdayız temmuzun sonuna kadar karar verip halletmemiz gerekiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
yanlış anlamayın ama deli numarası yapsanız???
Nasil yani anlamadim? Cidden yaparim o raddeye geldim.
WOLFROG cugum kaynananin maksadi oglunu bosatmak.ev filan bahaneKendinize uzak bir yerden kucuk ama sevimli bir ev alip "anne sana hediyemiz" deyip yollasaniz gitmez mi? Hem rahatinizi bozmamis olursunuz?
Kendinize uzak bir yerden kucuk ama sevimli bir ev alip "anne sana hediyemiz" deyip yollasaniz gitmez mi? Hem rahatinizi bozmamis olursunuz?
şimdi eşiniz sanki sizden gizli söylüyormuş gibi sizin olmayan şeyler gördüğünüzû ve onlarla konuştuğunuzu falan söylesin onun yanında da bir iki deli deli hareket yapin hatta sanki ondan gizli konuşuyormuş gibi telefonda konuşurken tamam ben bundan sonra x in bütün yemeğine suyuna her şeyine o okunmuş tozdan atacağım ondan kurtuluruz falan de ama eşine söyle de adam korkmasın kadını korktu kaçır bırak herkes deli desin senin huzurun yerinde olsunNasil yani anlamadim? Cidden yaparim o raddeye geldim.
şimdi eşiniz sanki sizden gizli söylüyormuş gibi sizin olmayan şeyler gördüğünüzû ve onlarla konuştuğunuzu falan söylesin onun yanında da bir iki deli deli hareket yapin hatta sanki ondan gizli konuşuyormuş gibi telefonda konuşurken tamam ben bundan sonra x in bütün yemeğine suyuna her şeyine o okunmuş tozdan atacağım ondan kurtuluruz falan de ama eşine söyle de adam korkmasın kadını korktu kaçır bırak herkes deli desin senin huzurun yerinde olsun