- 7 Ekim 2013
- 3.662
- 13.621
- 34
-
- Konu Sahibi elzemdegil
Belki örmeyi bilmiyor ve yada unutmuş en olası canı istemiyordur bence beklentiye girmeyin hiçbir konuda mecbur değilEşimin annesine ve ailesine karşı anlam veremiyorum.
Bir yıldır evliyim ve kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. Ve insan ister istemez değer gördüğünü hissettirecek şeyler yaşanmasını istiyor.
Eşimin annesinden bu zamana kadar hiç birşey görmedim ama çok ilgiliymiş gibi davranmaya çalışıyor bende kendisinden bana birşeyler yapmasını istedim. Örgüdür, battaniyedir birşey.
neyse günün sonunda yaptı ama benim istediklerimi değil.
Mesela ona 20 yıl önce gönderilmiş hediye bir battaniyeyi bana gönderdi. Bende çok bozuldum. Sonuçta tek gelinin var, tek oğlun var hevesin hiç olmaz mı?
böyle şeyler yaşayanlar var mı
Başkalarından bir şey bekledıgınde mutsuz olursun.Tek gelını var dıye sıze sureklı bir şeyler yapmak zorunda degıl.Zaten içinden gelse yapar.Sızde o zaman tek gelınısınız sızde hep bır seyler yapın.Eşimin annesine ve ailesine karşı anlam veremiyorum.
Bir yıldır evliyim ve kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. Ve insan ister istemez değer gördüğünü hissettirecek şeyler yaşanmasını istiyor.
Eşimin annesinden bu zamana kadar hiç birşey görmedim ama çok ilgiliymiş gibi davranmaya çalışıyor bende kendisinden bana birşeyler yapmasını istedim. Örgüdür, battaniyedir birşey.
Mesela ona 20 yıl önce gönderilmiş hediye bir battaniyeyi bana gönderdi. Bende çok bozuldum. Sonuçta tek gelinin var, tek oğlun var hevesin hiç olmaz mı?
Konu sahibi çalışmak yerine kv kp bana para göndersin ben yiyeyim kafasında bütün konu yorumları bu tarzhatta bu kafada olmayanlara siz eziksiniz birde ne demişti bütün kadınlar aldatılır sizin kocalarınızda aldatıyordur değersizsiniz mi ne demişti o tarz bir şey
Yok, bence her erkeğin aldatacağını baştan kabullenmiş, o güne kadar koparttığım yanıma kar diyor.aldatılmamak için talepkar mı olucaz? Doğru söylüyor he böylesi daha kıymetli olur.
Sen simit peynirle mutlu olan kadın her zaman simit peynire mecbur olursun. O öyle mi? eşi her zaman onu hangi lüks restorana götüreyim de yine suratını çekmeyek diye çırpınır hahah
Daha beterlerini yaşayanlar var gülümEşimin annesine ve ailesine karşı anlam veremiyorum.
Peki o zaman bakış açınız nasıl oluyor? Bilginizden faydalanmak istiyorum. O zaman ben karşı taraftan soğuyorum. O zaman değer vermiyorsa değer vermeyim moduna giriyorum. Ve üzülüyorum da bunu yaparken ve bu duruma itildiğim içinde orası bende bi yangın yeri oluşturuyor
Yok, bence her erkeğin aldatacağını baştan kabullenmiş, o güne kadar koparttığım yanıma kar diyor.
Sizin de tek kayınvalideniz var onu mutlu edecek bir şeyler yaptınız mı?Sonuçta tek gelinin var, tek oğlun var hevesin hiç olmaz mı?
Bacım burda biz niye sence kızıyoruz? Kadın düğünün, eşyaların, altınların gelinliğin her şeyin parasını vermiş. Üstüne keşke daha çok altın isteseydim kadının birikim yaptığı paraya göz dikmiş onuda bize harcasaydı diye biri sizin paranız üzerinden planlar yapması doğru mu? Karı koca bi halt yapmayarak evleniyorsunuz her şeyı kadın yapmış ama kalanıda harcasaydı kafaya bakGenelde siz ona ne hediye verdiniz ki denilmiş de bu da her zaman çözüm değil ki.
Ben eşim düşünmediği halde anneler gününde elektrikli çaycı aldım kadına. Kadın 2 ay bu neymiş diye paketini açmamış bile. Bana ne verdi “hiç”. E ben de bir daha almayacağım bir şey.
Her şey karşılıklı.
Ben konu sahibinin linç edilmesine bir noktada karşıyım, çünkü görüyoruz bazı kaynanalar döşüyor yediriyor giydiriyor. Kız da bunları duyup görüp heves etmiş istemiş olabilir. Ben diğer hamile arkadaşların kaynanaları örgüler örmüş hediyeler almış vay be diyorum ne kaynanalar var, benimki de bebek yokmuş gibi davranıyor bunun gibi yani. Eğer kendisi de kadına iyi davrandıysa ufak da olsa jestler yaptıysa karşılık beklemesi bi miktar dogal.
Evlat evlendirirken hic katkı yapmamak da bana anormal geliyor. Bahsettiğim şey altın inci değil. Ufak tefek ev eşyası olur manevi değeri olacak örtü bişey olur. Konu sahibi de bunu istemiş bence.