- 7 Ağustos 2011
- 443
- 0
şuanki düşüncemiz o odalarına tv koyacağız öyle anlaşıldı bilmiyorum. amannn valla allak bullak kafam yaşamaktan bıktım 2 aydır mı evliyim 2 asırdır mı bilmiyorum. dişimi sıkabildiğim kadar sıkıcam öteki türlü de huzurum yokki şimdi diyorum 3 ay öncesine dönsek keşke... sihirli bi değnek lazım...
Çok istiyorsa şuan oturdukları evi kiraya versinler karşı binanızdan ev tutsunlar o kirayla onu ödesinler. baştan belliymiş arkadaşım ama yapcak bşey yok malesef. Bekara koca boşamak kolaydır diye bir laf vardır. Boşan diyemem haliyle ama başka çare bulamadımAllah yardımcın olsun arkadaşım
şuan oturdukları ev kenidlerinin değil ki zaten kira... ee biz ayrı kira veriyoruz zaten 4 5 aydır.bilmiyorum işten gitcem yemek yiğcem yorgunum deyip odama gitcem hayatta böyle sürcek gitcek heralde...
sinsilik yapmayacaklarına söz verdiler bilmiyorum artık. ya bi tercih değil benimki aslına eşimin de öyle çaresizlik. aslında hiç kimse istemiyo. ama yapacak bieşy yok şartlar bunu gerktirdi diyorlar
Ben kaynanamla aynı apartmandayım ne sorunlar yaşıyorum aynı daireyi düşünmek bile istemiyorum... Hadi kaynana anladım bi yerde birde görümce hemde cocuklu nası katlancaksın cok merak edıyorum... Eşinin başının etini yiyeceksin o öyle bu boyle yaptı dıye esın zaten aileci her zaman haksız olup oturcaksın bir köşede ağlıyacaksın... Çok açık istemediğini söyleseydın keske kocan magdem aılesız yapamıycaktı evlenmeseydı oh bır elı yagda bır elı bağda ne guzel... Aile kurmaya nıyetı yokmus zaten esının ve kaldıkı sız hıc aıle olamıyacaksınız
Ahh keşke bir evleri olasaydı o zaman gelemezdıler... Uf cok kotu bır durum ya başıma gelse napılır dıye dusunuyorum... Ama yok ben yanlızlıgı cok severım bırde esım olsun yeter yanı... Mezhepin genıs olması lazım ne bılıyım ancak oyle basa cıkılır gıbı geldı bana... Birde takmıyacaksın... Annen ablan gıbı dusunup yasıyacaksın en azından sevemeye calısacaksın baska turlu gecemez ınsallah evınız buyuktur ama dedıgın gıbı odana cekılırsen daha kotu olur bence alısmak ne guzelı belkıde sonra alısrısın kımbılır gorumcende kocasından ayrıysa barısır belkı yada yenıden evlenır... :26:
bilmiyorum ki elimden bişey gelmiyo dedikçe içim parçalandı bana her sarıldığında içie sokacak sanki 7 yıldır bu hiç değişmedi. aynı yatakta elele uyurmu insan elimi 30 sn çeksem uyanır nerdesin diye. benim eşimin beni o kadar çok sevdiğini bilmesem bunca zamandır yaşadığımız hiç bişey çekilecek gibi değil ki. inşaallah bizde bi gün çok mutlu bi aile oluruz yer gök dua ile Allah tan ümit kesilmez ne yapayım polianna olmak zorundayım...
canım ya yaşadığın şeyler çok zor,bundan sonra yaşayacağın şeyler dahada zor olacak gibi.bu forumda çok okuyoruz hikayeleri,hadi diyelimki sadece kayınvalidenle yaşaman gerekiyordu ama birde eşinden ayrılmış ve çocuğu olan bir görümcen var.çoğumuz kaynınvalideyle problemler yaşarken birde görümcenle geçineceksin.bide evlenmeden önce yaşanan bir sürü şeyler.seviyor olabilrisin ama neden bu kadar sevgiye yenildin..anladığım kadarıyla eşinin mutluluğunuz için bir fedakarlığı yok gibi geldi bana.en başta direnmişsin ama her şeyi yine sen kabul etmişsin.senin bundan sonra yapacağın şey onlara karşı çok politik olman gerekiyor.hani derler ya üç maymunları oynacaksın diye.birde eşin bir şeyi çok iyi anlamış.senin onu terketmeyeceğini.bunu nasıl hissettirdiğiysen eşine bu şekilde tavırları yada sözleri var.ama bu değilki evliliğinizi bunlar belirleyecek.hepimiz bir şeyler yaşıyoruz,sabrediyoruz.gülben ergenin sandık lekesi diye bir şarkısı var.orda geçen söz var.a canım sende vazgeçilmez deyilsin.. diye.bu söz her zaman çok hoşuma gider.kimse vazgeçilmez değil...şunada üzüldüm.bende çocuk için tedavi görüyorum..ama bu insanlar senin anne olmana engel olmamalıdırlar.sen annelik duygusundan bile fedakarlık etmişşin.ama bazı şeylerde nereye kadar..
ben nerde bi çocuk görsem onu içime sokarcasına sarıp sarmalayan biriyim. hayatımda en çk istediğm şey Allah ımın izniyle bebek sahibi olmak. ama gebeliğimdede bebeğim doğduğunda da huzurlu olmak istiyorum tadını çıkarmak istiyorum benimle rezil olsun istemiyorum. şimdi bu pazar taşınıyorlar en geç 1 ay içinde ak mı b... mu belli olur hayatımız. o zaman herşey oturacak.kafamda da. ne yapacağıma karar vereceğim bana verilen sözler tutulacak mı bakalım. eşim şimdiden sıkıştırıyor ama biz e zaman aile olcaz diye. bende gerçekten baba olabileceğine inandığım zaman diyorum. yapacak bişey yok.