Eşimin annesi ve ablası bizimle yaşayacakmış..

Arkadaşım senin kaynananın evi şuan kendine mi ait yoksa kiramı

şuan oturdukları ev kenidlerinin değil ki zaten kira... ee biz ayrı kira veriyoruz zaten 4 5 aydır.bilmiyorum işten gitcem yemek yiğcem yorgunum deyip odama gitcem hayatta böyle sürcek gitcek heralde...

Ben kaynanamla aynı apartmandayım ne sorunlar yaşıyorum aynı daireyi düşünmek bile istemiyorum... Hadi kaynana anladım bi yerde birde görümce hemde cocuklu nası katlancaksın cok merak edıyorum... Eşinin başının etini yiyeceksin o öyle bu boyle yaptı dıye esın zaten aileci her zaman haksız olup oturcaksın bir köşede ağlıyacaksın... Çok açık istemediğini söyleseydın keske kocan magdem aılesız yapamıycaktı evlenmeseydı oh bır elı yagda bır elı bağda ne guzel... Aile kurmaya nıyetı yokmus zaten esının ve kaldıkı sız hıc aıle olamıyacaksınız

şuan oturdukları ev kenidlerinin değil ki zaten kira... ee biz ayrı kira veriyoruz zaten 4 5 aydır.bilmiyorum işten gitcem yemek yiğcem yorgunum deyip odama gitcem hayatta böyle sürcek gitcek heralde...

Ahh keşke bir evleri olasaydı o zaman gelemezdıler... Uf cok kotu bır durum ya başıma gelse napılır dıye dusunuyorum... Ama yok ben yanlızlıgı cok severım bırde esım olsun yeter yanı... Mezhepin genıs olması lazım ne bılıyım ancak oyle basa cıkılır gıbı geldı bana... Birde takmıyacaksın... Annen ablan gıbı dusunup yasıyacaksın en azından sevemeye calısacaksın baska turlu gecemez ınsallah evınız buyuktur ama dedıgın gıbı odana cekılırsen daha kotu olur bence alısmak ne guzelı belkıde sonra alısrısın kımbılır gorumcende kocasından ayrıysa barısır belkı yada yenıden evlenır... :26:

sinsilik yapmayacaklarına söz verdiler bilmiyorum artık. ya bi tercih değil benimki aslına eşimin de öyle çaresizlik. aslında hiç kimse istemiyo. ama yapacak bieşy yok şartlar bunu gerktirdi diyorlar

huylu huyundan vazgeçmez .rabbim yardımcın olsun çok zor.

bilmiyorum ki elimden bişey gelmiyo dedikçe içim parçalandı bana her sarıldığında içie sokacak sanki 7 yıldır bu hiç değişmedi. aynı yatakta elele uyurmu insan elimi 30 sn çeksem uyanır nerdesin diye. benim eşimin beni o kadar çok sevdiğini bilmesem bunca zamandır yaşadığımız hiç bişey çekilecek gibi değil ki. inşaallah bizde bi gün çok mutlu bi aile oluruz yer gök dua ile Allah tan ümit kesilmez ne yapayım polianna olmak zorundayım...

onuda dediler canım daha 32 yaşında bekar kalacak değil ya diyor kaynanam bi kısmeti çıkar evlenir. kısmet aranıyor bilginize ? baba oğul olabilir

canım yazılanların hepsini okumadım ama eşininde kaynanında görümceninde yaptığı çok büyük ayıp ve yanlış... Kaynanan zaten en baştan kafayı koymuş sizinle oturmayı ve bunu er ya da geç icraate dökmüş... Görümcen ise nasıl eşinden ayrıldıktan sonra hemde görümcesi yüzünden ayrılmış hala kalkıp sizde kalma düşüncesine kapılmış anlamıyorm yaa Sana söyliyeceğim sakın ama sakın tüm olanlara rağmen oturmayı kabul etmeee Şimdi değil ise yuvan ilerde yıkılır.. Nişanda ayrılmanızı sağlayan yan yanaykn aynı evdeyken dahada ayırmaya kalkar. Eşininde aynı evde oturmıcaksak ayrlalım demesi tuaf... Blöf bile olsa bunun blöfü olmaz ben senin yerınde olsam blöfe blöfle karşılık verir bu evi dişimle tırnağımla yaptım eğer annenlerle yaşamak istiyorsan gider yaşarsın onlarla diyip restimi çekerdim Sakın aynı evde yaşamaaa

canım ya yaşadığın şeyler çok zor,bundan sonra yaşayacağın şeyler dahada zor olacak gibi.bu forumda çok okuyoruz hikayeleri,hadi diyelimki sadece kayınvalidenle yaşaman gerekiyordu ama birde eşinden ayrılmış ve çocuğu olan bir görümcen var.çoğumuz kaynınvalideyle problemler yaşarken birde görümcenle geçineceksin.bide evlenmeden önce yaşanan bir sürü şeyler.seviyor olabilrisin ama neden bu kadar sevgiye yenildin..anladığım kadarıyla eşinin mutluluğunuz için bir fedakarlığı yok gibi geldi bana.en başta direnmişsin ama her şeyi yine sen kabul etmişsin.senin bundan sonra yapacağın şey onlara karşı çok politik olman gerekiyor.hani derler ya üç maymunları oynacaksın diye.birde eşin bir şeyi çok iyi anlamış.senin onu terketmeyeceğini.bunu nasıl hissettirdiğiysen eşine bu şekilde tavırları yada sözleri var.ama bu değilki evliliğinizi bunlar belirleyecek.hepimiz bir şeyler yaşıyoruz,sabrediyoruz.gülben ergenin sandık lekesi diye bir şarkısı var.orda geçen söz var.a canım sende vazgeçilmez deyilsin.. diye.bu söz her zaman çok hoşuma gider.kimse vazgeçilmez değil...şunada üzüldüm.bende çocuk için tedavi görüyorum..ama bu insanlar senin anne olmana engel olmamalıdırlar.sen annelik duygusundan bile fedakarlık etmişşin.ama bazı şeylerde nereye kadar..

Eşin için alışacaksın o zaman başka caresi yok belkı gercekten kızı gıbı sever senın annende... Sen sevgıyle yaklaş bence ılk basta daha ıyı kabullenırsın... Fazlada takma olsun ne dıye gelmışız dunyaya sankı hepımızın gıtcegı yer bır degılmı sagken kalmısız aynı yerde cokmu bence konunu kapat cunku kımse sana hak vermeyecek yapma etme dıyecek...Yaşadıkca anlıyacaksın ön yargılı olma belkı sen alışacaksın benım gıbı degılsın bılememkı yaşadıkça göreceksin

arkadaşım eşim bana ölüp bitiyor diyorsunda her fırsatta annemleri istemezsen babanın evine git demiş sana bu nasıl sevgi bu nasıl aşk ben anlayamadım.seven insan bunun lafını bile edemez.

şimdi sen zaten kabul etmişsin aynı evde oturmayı yapacağın şeyler bence şunlar olmalı. evde hiçbirşeye kesinlikle elini sürme yemek yapma temizlik yapma. işten gel yemeğini ye ve off çok yorgunum falan de bulaşıkları bile toplama. madem görümcen evde o yapsın herşeyi. haftasonuda hiç evde durma eşinle çık dolaş onlarıda sakın yanına alma. eşin birşey dersede zaten hiç yalnız kalamıyoruz bari haftasonları beraber vakit geçirelim de. ayrıca biraz terbiyesizce olacak ama evde bulunduğunda onların yanında eşinle hep sarmaş dolaş ol okşa öp. sonra saat geç oluncada imalı imalı hadi kocacığm yatağımıza gidelim de. mesela yatakta da ayy çok çekiniyorum ya sesimizi duyarlarsa gibi şeyler söyle ikide bir. kocan tedirgin olsunn biliyorum biraz edepsizce bu söylediklerim ama senin kaynanayla görümce ancak bu dilden anlar. kendilerini sığıntı gibi hissetsinler. belki çekip giderler.

Son düzenleme:

ben nerde bi çocuk görsem onu içime sokarcasına sarıp sarmalayan biriyim. hayatımda en çk istediğm şey Allah ımın izniyle bebek sahibi olmak. ama gebeliğimdede bebeğim doğduğunda da huzurlu olmak istiyorum tadını çıkarmak istiyorum benimle rezil olsun istemiyorum. şimdi bu pazar taşınıyorlar en geç 1 ay içinde ak mı b... mu belli olur hayatımız. o zaman herşey oturacak.kafamda da. ne yapacağıma karar vereceğim bana verilen sözler tutulacak mı bakalım. eşim şimdiden sıkıştırıyor ama biz e zaman aile olcaz diye. bende gerçekten baba olabileceğine inandığım zaman diyorum. yapacak bişey yok.

arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum hepinize dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun...

Arkadasım yanlış anlama da ben 26 yasındayım bir ay öncesinde nişan attım ama ben Allahın sevgili kuluymusum ki Allah bana bunları yaşatmış şimdi üzülüyormusun pişmanmısın derseler hayır asla pişman degilim aynı hata iki kere yapılmaz canım benim bence sen ilk önce ailenle konuş bu duruma ne diyecekler boşansan onlar yanında olucak

canım benim her kadın gibi sende gebeliğini ( Allah nasib ederse) rahat ve huzurlu geçirmek istiyorsun..tabiki bunlar çok sonraki aşamalar..yeni evlisin.her şeyi çok iyi tartman lazım.ama bazı şeyler seni senden adıktan sonra kıymeti yok be güzelim..benim başıma gelseydi inan nasıl davranırdım bilmiyorum.bazı şeylerde de galiba büyük konuşmamak gerekiyor.ne yaşayacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz..

Sen bile bile lades demişsin. En başta sorunlar çıkmış o insanlar iç yüzlerini dışarı vurmuş, buna rağmen aileni dinlememiş 2. kez nişanlanıp k.valide ile aynı evde yaşamayı kabul etmişsin. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin başka çaren yok gibi gözüküyor...

canım seni çok ii anlıorum çünkü neredeyse biebir benzerdurumları yaşadım benimde eşimin babası yoktu 7 yıl çıktık bi ablası var ve de ikiside çok kıskanç..(ayrıca kaynanamda hırsızlıkta var düşün yani tabi evlenmeden önce bunu bilmiodum) neyse bende onunla beraber 2 sene geçirdim bi de kızım oldu , o evde neler yaşadım bilemezsin..........ben ağzımı çok açan bi insan diilim ona karşı ama bunun hırsını eşimden alıodum.
en sonunda pes ettim dedim ki ben yokum dediğin gibi olsun herkes mutlu olduğu yerde istediğin gibi ,deyip bankadan krediler çekip tek baışma evimi taşıdım ,sonra ne mi oldu geldi eşim ..
SANA DİYECEĞİM O Kİ SAKIN ÇABUKDAVRANIP ÇOCUK YAPMA ÇOK PİŞMAN OLACAĞIN ZAMANLAR GELEBİLİR, AYRICA RESTİNİ ÇEK DERİM ÇÜNKÜ GÖRDÜKLERİN BUZ DAĞININ TEPESİ...

kusura bakmada 2 kere aynı hatayı yapan bir adamla neden evlendiniz ki ? aşkın gözü bu kadar mı kör. yarın birgün evlendiğinizdede bu adamın aynı şeyleri isticeğini biliyor olmalıydınız. allah yardımcınız olsun

Hani eşiniz demiş ya "ev işlerini,yemeği ablam yapar,bu evin hanımı sensin,istediğin gibi hareket edeceksin vs.".. Umarım bunları kayınvalide ve görümcenin yanında söylemiştir. Söylemediyse geldikleri gün bu konuşmayı yapmasını sağlayın bence..

Bu kadar da olamaz ya.Gerçekten dejavu yaşamışın canım; Allah kolaylık versin sana. Bende evliyim bizimde, görümcelerle ve kaynanayla sorunumuz oluyor ayrı evlerde olduğumuz halde.Keşke balayında bu konuyu açtığında, bitsin o zmn deseydin.Lütfen kesinlikle çocuk yapma uzun bi süreç korun.Sevgi bi yerden sonra bitiyor; geriye saygı kalıyor.Anladığım kadarıyla kaynanan ve görümcen yüzünden siz o saygıyı da kaybedeceksiniz.Kendi aileni her zaman daha üstün tut, birgün eşin hayatında olmasa bile birgün; onların her zaman yanında olacağını bil.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…