Eşimin annesi ve ablası bizimle yaşayacakmış..

amin bacım amin Allah ım benim gibi olan herkesiz yardımcısı olsun. forumda geziyorum bakıyorum herkez bişilerden şikayetçi yalnız değilim. ne yapalım kader bu yaşayacağın sonuç aynı hep yolların ayrı yerden gitsede Allah ım sonumuzu hayır etsin. evladım da hayırlı zamanda hayırlı vakitte olur inşallah

çok üzüldüm okuyunca ah be arkadaşım niye daha önce ona bir daha şans verdin ki.. Değişmiyolar anacım bi erkek 7 sinde neyse 70 indede o malesef. Şimdiki durumuna gelince ALLAHım büyük konuşturmasın ama asla kabul etmez gerekirse çekip giderdim ama sen madem kabul ettin hiçbişeyi alttan alma ve senle oturduklarından rahatsız olsunlar . Onlar pişman olsun anladın mı pişman et. Eşine ayrı onlara ayrı davran madem oyle işte boyle hesabı. Eşin rest cekerse sende çek yoksa daha çok üzülürsün

canım kusura bakama ama zaten sizin evliliğin nasıl olacagı bastan belliymişki.şimdi dövünmenin bir anlamı yok.yanlışını anlamışsın.ayrılmışsın.niye aynı yanlışı yapıyorsunuzki anlamıyorum.kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahfediyorsunuz.nedenir.allah yardımcın olsun

doğrusun haklısın ne diyim... kendin ettin kendin buldun biraz benim ki... ama emin ol bunu ben seçmedim.çok sevdim evet. sevgi huzur vermiyo bazen ona da evet.ama biz tekrar nişanlandığımızda ablası evliydi. o yokken annesini tek başına bir evde bırakmayı hiç düşünmedik zaten biz. sonra ablası gelince birlikte yaşarız biz komşu oluruz dedi hep kaynanam hiç düşünmemiştim gelmek isterler gelirler diye. bugün yaşadıklarımı 2007 yılında yaşamış olabilir dim. hani derlerya doğum ölüm nikah günü şaşmaz diye .öyle işte nikah günüm gelmemiş yaşamadım ama yaşayacaklarım aynıydı. kader yani sadece bunda sonra Allah hepimizin yardımcısı olsun...

dul olunca neden yalnız yaşanmıyormuş ki anlayamadım,
benim de teyzem boşanmıştı, çocuğuyla birlikte annesiyle yaşadılar.dayımın yanına yerleşmeyi hiç düşünmediler.
bence sizinkiler biraz şımarmış, olan sizin evliliğinize olacak.
allah kolaylık versin.

canım,

hadi bir kere hata yapılmış ama aklın varsa sakın ama sakın gitme, bunlarla gün mü gecer allah sabır versin. madem o kadar ailesinin başınde erkek olarak durmak istiyormuş eşin, senin başını niye yakmış, sakın sakın sakın, vallahi dilini ıssır yol yakınken dön. evlerden ırak,

Eşiniz senin beni bırakmayacağını biliyorum demiş ya işte biz eşlerimize bunu hissettirdiğimiz için bu cesareti bulabiliyorlar kendilerinde. Bu cesaretler verilen sözler unutuluyor.

canım benim teyzem 20li yaşlarında boşandı. şimdi 40 yaşında. evlenmedi bi daha. çocuk da yok. dedem de öldü. anaannem yaşlı dul teyzem boşanmış 2 kadın yaşıyolar. gidip dayımda kalmıyolar.

bu kaynana görümce alışmış rahata. oğlullarını da öyle manipule etmişler ki sanki o olmasa millet kapılara düştü ikisine bişi yapacaklar tövbe tövbe... ama o çocuk anlamaz bundaki tuhaflığı. kaynana da anlamaz görümce de onlar herşeyi istemeyi kendilerine hak görüyolar. diyelim bu kızcağızın yuvasını yıktılar. gitti başka gelin aldılar. "ahh biz ne ettik oğlumuzu mutsuz ettik" mi diyecekler? yooo. o geline de aynısını edecekler. bu çocuğa huzr vermez bu cadılar. görümcen döner inşallah kocasına. kynanan da bi onda bi sende kalır.. ne güzel olur. inşallah evlenir gider ii bi yere mutlu olsun da sizin yakanızdan düşsün.

Problemin eşinde olduğunu düşünüyorum,gelin-kaynana-görümce ilişkileri hakkında bilgisi yok sanırım.az çok insan ablasını annesini ve sevdiği insanı tanır buna göre bir karar alır.düşünür acaba beraber yaşayabilirler mi? hadi kayınvalide yalnız ise yanınızda kalabilir ama görümce işine hiç anlam veremedim..Allah yardımcın olsun,keşke evlilğe evet demeden bu konuyu tekrar tekrar konuşsaydınız eşinle.

Son düzenleme:
Eşiniz senin beni bırakmayacağını biliyorum demiş ya işte biz eşlerimize bunu hissettirdiğimiz için bu cesareti bulabiliyorlar kendilerinde. Bu cesaretler verilen sözler unutuluyor.

evet aynen öyle aslında öyle olmadığını göstermek lazım doğru olmasa da

evet aynen öyle aslında öyle olmadığını göstermek lazım doğru olmasa da

Şimdi artık bir kere kabul etmişsiniz. Şimdilik beklemede kalın sonra demesin eşiniz ne oldu bu kadına durdu durdu coştu.
Ama eşiniz size demiş ya bu evin hanımı sensin diye bunu onlara hissetmirseni onların yanında dile getirmesini isteyin ki herkes yerini bilsin.
Ve benim tavsiyem bir olayla karşılaşırsanız sineye çekmeyin alttan almayın ayrı evlerde insan alttan alır ama aynı evde ne kadar alttan alsanız o kadar tepenize çıkarlar.

aman Allah ım şoklar içindeyim ya rabbim okudukça gerildim.intihar bölümüne geldim kanım durdu.gerisini sinirle okudum.hele eşinizin boşanırız demesi bi de balayı dönüşü.(inşallah yanlış okumamşıımdır..
benim de kayın validem görümcem çoook iyiydi dört ay önce gördüm ne olduklarını hele o görümcem rabbim e havale ettim.kaynanamda çok sinsiymiş ne diyim....

bende mesafe koymaya hazırlanıyorum yavaş yavaş.
ama kayınpederim bir melek o kadar iyi ki beni arar bebişlerin nasıl sen nasılsın kızım der.amak aynanam tlf konuşmasını sevmiyormuş ta efendim konuşmuyor ben safmışım anlamamışım bende konuşmicam artık.

allah tan eşim mesafeyi koruyor da biliyor neyin ne olduğunu.hamdolsun.

keşke senin kaynanan görümcen iyi olsaydı hem sana arkadaşta olurlardı..birde kendi ailemizden ayırt eetmeyiz.bizimde annemiz var diye.ama onlar sinsiler yapmadıklarını bırakmıyorlar.

amin inşallah ağznıdan bal damlamış...

bunlar 3 kişilik bi sülale öyle düşünün hiç kimseleri yok başka. eşim birlikte yaşamak istediğinden değil kafasının rahat etmesini istediğinden böyle bi tercih yapmak zorunda kaldı.kesinlikle eşime her hangi bir şey söylenmeyecek onu kıracak üzecek hiç birşey yapılmayacak evde insan olacaksınız da dedi. korudu kolladı aynı evin içinde de yapar inşaalah aynısını...

sinsilik yapmayacaklarına söz verdiler bilmiyorum artık. ya bi tercih değil benimki aslına eşimin de öyle çaresizlik. aslında hiç kimse istemiyo. ama yapacak bieşy yok şartlar bunu gerktirdi diyorlar

niye ana kız yaşayamıyormuş ki bunlar okuyunca sinir oldum.keşke tekrar nişanlanmasaydın canım.sen bu insanlarla aynı evde yapamazsın çok zor hem de yeni evlisin ayrı ev senin de hakkın.ben yerinde olsam asla beraber oturmayı kabul etmezdim.

konu başlığı ekranda alt sıralara akarken gördüğüm anda içimde verdiğim tepki aynen: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aman allah korusun...

Oha ya ohaaa bir insan evladına bütün bunlarda yaşatılırmı anlamıyorum.. Bile bile sen bu işin içine niye girdin arkadaşım baştan belliymiş herşey zaten... Kaynanan tek değil gayette gorumcenle kalabılır bence.. Kaynanaın oturdugu ev kıramı iki evmi yük geliyorda böyle bir karar aldınız peki..Çokk zor bir durum Allah yardımcın olsun ama çok zor arkadaşım benımde kaynanam tek kalıyor ama evi kira olsa bizde kalcaktı Allahtan evi var ona ragmen hala kalma derdinde ama olmuyor işte evi varken ne gerek var

çocukluğumdan beri hiç böyle bi evlilik hayal ettiğimi hatırlamıyorum. kaynanasıyla görümcesiye kaynıyla oturan bir çok tanıdığım oldu hepsine dedimki "ayyy sizinki de evlilik mi ya hiç bi özel hayat yok özel hayat yatak odasından ibaret ne banyo ne kendi evinde salına salına gezme ben hayatta böyle bi evlilik yapmam istemem sokmam evime her türlü rahat olmam lazım " dedim. şimdi ben çok büyük konuşmuşum kınamışım Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya Rabbim bana büyük konuşmamın karşılığında bunu yaşamamı nasip etti. herşey Allah ımdan umarım sabrını selametini de verir de evde ana kız kardeş oluruz. başka bi temennim olamaz ki artık gerisi çok lüks olur bana...

canım benımmmmm cok uzuldum sana ya
evet takma bencede işine gucune bak
allah onların kalbıne merhamet versın ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…