- 20 Ağustos 2019
- 73
- 40
- 3
- 39
- Konu Sahibi Disminnak34
-
Vallahi cidden o kapıyı çekip çıkarım annem benim yumuşak karnım çok çekti birde benim yüzümden ezilmesini asla istemem bahane olarak görmeyin ben kalp ve tansiyon hastasıyım yüksek riskliyim yani birde annemi annesi geldi aralarını bozdu konumuna da düşürmek istemiyorumYol yasaginiz olmasaydi gercekten o kapiyi cekip cikacak miydiniz? Bu bir bahane de olabilir yani yanlis anlamayin ama adami terk edecek kadini yol yasagi tutmaz.
Esiniz ne kadar zamandir boyle?
Ayrilmaya kararli olan insan saglik sorunlari varsa esini kapinin onune koyar. Tabi bu son secenek. Annenize saygi duymayi ogrenebilir mi sizce? Ya da bunun icin cabalamaya deger mi?Vallahi cidden o kapıyı çekip çıkarım annem benim yumuşak karnım çok çekti birde benim yüzümden ezilmesini asla istemem bahane olarak görmeyin ben kalp ve tansiyon hastasıyım yüksek riskliyim yani birde annemi annesi geldi aralarını bozdu konumuna da düşürmek istemiyorum
Çok konuştum çok tepki verdim düzelmiyor o çenesini tutmuyor yüksek riskli gebeliğim var maalesef her hastanede doğum yapamıyorumyazık yahu kadına . Damattan azar yemekte nedir . Boşanmak bir seçenek evet . Ama karşınıza alıp uzun uzun konuşun . Baktın olmuyo git annelerde yap Doğumu kafan rahat olur en azından
Merhaba, şu anda zaten yeterince sıkıntınız varmış, daha fazla ne kendinizi ne de bebeğinizi üzmemeye çalışın. İnşallah sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra kesin bir konuşma yapıp kararınızı verirsiniz bence. Sayılı gün çabuk geçer, aynı evin içinde zor ama elden geldiği kadar onları aynı ortamlara sokmamaya çalışın isterseniz, en azından kalabalık ortamlardan uzak olmak belki sakinleşmeye faydalı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.Vallahi cidden o kapıyı çekip çıkarım annem benim yumuşak karnım çok çekti birde benim yüzümden ezilmesini asla istemem bahane olarak görmeyin ben kalp ve tansiyon hastasıyım yüksek riskliyim yani birde annemi annesi geldi aralarını bozdu konumuna da düşürmek istemiyorum
Haklısınız şuan buna gerçekten değer mi karar veremiyorumAyrilmaya kararli olan insan saglik sorunlari varsa esini kapinin onune koyar. Tabi bu son secenek. Annenize saygi duymayi ogrenebilir mi sizce? Ya da bunun icin cabalamaya deger mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?