Eşimin Anneme Nefreti

Disminnak34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
73
40
3
39
İnanın ne anlatacağımı da bilmiyorum!! belli bir sebep yok, eşimin birilerinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum!!! yok öyle birşey desede eşim annemden nefret ediyor!!

Benim ailemde eşimin aileside bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. Biz üç yıllık evliyiz ve ben şuan 34 haftalık hamileyim!!

Benim ailem çok sık gelmez ziyaretimize 3 yılda annemin bu ikinci gelişi ilk geldiğinde bir hafta kaldı bu sefer erken doğum olabileceği için benim ısrarımla geldi biraz zoraki geldi yani ki kadıncağızı bu duruma düşürdüğüm için çok pişmanım.

Eşimin annesi ise senede iki kere gelir ve her gelişinde bir ay kalır hiçbirşey ine ses etmem (bunları yazıyorum ki durum net anlaşılsın yani hamileyim diye hormonal bir durum söz konusu olmadığı anlaşılsın)

Gelelim eşimin davranışlarına sürekli anneme laf sokuyor sürekli nefret dolu bakışlarını yakalıyorum geçen gezmeye gittik mesela başka birileride vardı annemi bir azarlayışı vardı görmeniz lazım ben bu davranışlarına tabi ki sessiz kalmıyorum ama kadın haliyle alınıyor diyor kızım ben senin için buradayım siz mutlu olun ama nasıl mutlu olabilirim gerçekten çok üzülüyorum..

Asla annemi ezdirmek istemiyorum Hani kapıyı çekip çıkıcam ama doğuma az kaldı yol yasağım var kaldım böyle ve tavsiyeleriniz ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız???

Minnetsiz, nankör insanlara sinir oluyorum. Anneniz kendi düzenini bırakmış, sizin için kalkmış gelmiş. Bir de saygısızlık görüyor.
Ben olsam bu durumu çözene kadar uğraşırım. Anneme saygı duymayı öğretirdim öyle ya da böyle.
Düzeni bozuldu diye öyle yapıyordur bence eşiniz. Sanki kadın keyfinden geldi...

Yol yasaginiz olmasaydi gercekten o kapiyi cekip cikacak miydiniz? Bu bir bahane de olabilir yani yanlis anlamayin ama adami terk edecek kadini yol yasagi tutmaz.
Esiniz ne kadar zamandir boyle?
Vallahi cidden o kapıyı çekip çıkarım annem benim yumuşak karnım çok çekti birde benim yüzümden ezilmesini asla istemem bahane olarak görmeyin ben kalp ve tansiyon hastasıyım yüksek riskliyim yani birde annemi annesi geldi aralarını bozdu konumuna da düşürmek istemiyorum

Ayrilmaya kararli olan insan saglik sorunlari varsa esini kapinin onune koyar. Tabi bu son secenek. Annenize saygi duymayi ogrenebilir mi sizce? Ya da bunun icin cabalamaya deger mi?

yazık yahu kadına . Damattan azar yemekte nedir . Boşanmak bir seçenek evet . Ama karşınıza alıp uzun uzun konuşun . Baktın olmuyo git annelerde yap Doğumu kafan rahat olur en azından
Çok konuştum çok tepki verdim düzelmiyor o çenesini tutmuyor yüksek riskli gebeliğim var maalesef her hastanede doğum yapamıyorum

Benim annemi azarlayacak kocaya ben koca demem, eski koca derim.
Anne konusunda çok hassasım, anneme bırakın azarlamayı, sesini bir tık değiştirse direkt postalarım onu.
Peki annenizin eşinize karşı duruşu nasıl, hani eşiniz durup dururken mi laf sokuyor?

Nasıl azarlayabiliyor annenizi, bu cesareti nerden buluyor pardon? Hadi diyelim anneniz mazlum bir kadın, aranizin bozulmasını istemiyor, siz nasıl müsade edersiniz böyle bir şeye? Annenize nasıl nefretle bakar? Ne yaptı ki anneniz ona? Ne yaparsa yapmış olsun, evine gelen insana böyle yapılmaz ama bu nefretin nedeni nedir? Çok üzüldüm kadına.

Merhaba, şu anda zaten yeterince sıkıntınız varmış, daha fazla ne kendinizi ne de bebeğinizi üzmemeye çalışın. İnşallah sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra kesin bir konuşma yapıp kararınızı verirsiniz bence. Sayılı gün çabuk geçer, aynı evin içinde zor ama elden geldiği kadar onları aynı ortamlara sokmamaya çalışın isterseniz, en azından kalabalık ortamlardan uzak olmak belki sakinleşmeye faydalı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Madem konuştunuz tepki verdiniz anlamadı degişmedi
şimdi tam tersini yapın umursamayın eşinizi yok sayın

Birlikte aynı oda da oturmayın muhabbete dahil olmasını beklemeyin hatta onunla birlikte dışarı dahi çıkmayın
İnanın bana eşiniz sizin inadınıza yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…