• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin anne tutkusu

kimse kimsenin istediği hayatı yaşamak zorunda değil benim daha 4 aylık evliliğim bitecek annesi yüzünden ya kadın kocasından geçmiş benimkiyle uğraşıyor ya git kocanla ne derdin varsa görsene isyanlardayım ya iyice sinirlerim gerildi bugün yarın koparacam kıyameti hayattan nefret ettim annesi yüzünden.böyle annelikmi olur anlamıorum zaten oda tartışılır

kimse kimsenin istediği hayatı yaşamak zorunda değil benim daha 4 aylık evliliğim bitecek annesi yüzünden ya kadın kocasından geçmiş benimkiyle uğraşıyor ya git kocanla ne derdin varsa görsene isyanlardayım ya iyice sinirlerim gerildi bugün yarın koparacam kıyameti hayattan nefret ettim annesi yüzünden.böyle annelikmi olur anlamıorum zaten oda tartışılır

aman burcucum aman diyim sakın k.validen yüzünden böyle bi hata yapma gerekirse tatlı tatlı gerekirse sert bir şekilde eşinle konuş ama böyle bi sebepten dolayı sakın boşanma çok ama çok haklısın tam evliliğe adapte süresinde bunları kaldırmak çok zor seni en iyi ben anlarım,ama sabret öyle ya da böyle düzelicek herşey

Aynıdert bende de var bıktım artık.eşime söylesem ailesini istemiyor oluyorum.sevgililer gününde bile bize geldiler hiç anlayış yok bunlarda..bence oğullarının ayrı bir yuvası hayatı evli olduklarını idrak edememelerinden kaynaklanıyor bütün bunlar.halen gözlerinde çocuk gibi kendilerine muhtaçmış gibi yetiştiriyorlar öyle görüyorlar..sürekli içimizdeler..benim k.validemde kendi kayınvalidesini senede bir kaç kez görenlerden.gerçi yakın zamanda da rahmetli oldu son görevini de yaptı zaten..vefat ettiğinde ağlamadı bile.ama kendileri isterlerki kul köle olalım onlara..istediklerinde yanlarında olalım işlerini görelim sürekli hoş tutalım yani..kayınvaldesi hayattayken koltuk değneği ile yürüyordu ve evde yalnız yaşıyordu bir gün kendi evine getiripte bakmadı bir gün ona gidipte kalıpta işini yapmadı..k.pederimde hiç ilgilenemdik bakamadık dedikçe k.validem k.pederime kızıyor.ama kendisi aklına geldikçe ikidebir "yaşlanınca bana güzel bakın"işte beni eşimin erkek kardeşi var ikiniz paylaşcaksınız diyor gelde sinir olma diyemiyorsun işte sen kayınvalidene baktınmıki benden bekliyorsun ama diyemiyoruz işte..çok benciller,bencillik yaptıkları başka birşey değil..

haklısın canım kesinlikle bencillik ama işte atsan atılmıyo satsan satılmıyo :( ama ben kararımı verdim kimseye papuç bırakacak değilim daha fazla huzursuz yaşamak istemiyorum :45:

seninle aynı durumdaym benmde bitti bitecekk..:(((

Back