- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi sirenamelita
-
okadar üzülüyorum ki...kendi evimde hafta sonumu geçirebilmek için binbir türlü yalan uyduruyorum bunları yapmak zorunda kaldığım için de çok kızgınım ne mecburiyetim var? annem pazar günü için kahvaltıya çağırmıştı bizi hafta içi ben kalkıp gelemeyiz anne ben kocamla haftalardır kahvaltı edemiyorum bu hafta sonu evdeyiz kocamla başbaşa kalmak istiyorum diyebiliyorum kadın halimle o nasıl yapamaz bunu sirena hasta gelmenize gerek yok dinlensin biraz ben varım yanında neden diyemiyo? bukadar mı değersiz benim ağzımdan çıkan söz? hazmedemiyorum ben bunu
okadar üzülüyorum ki...kendi evimde hafta sonumu geçirebilmek için binbir türlü yalan uyduruyorum bunları yapmak zorunda kaldığım için de çok kızgınım ne mecburiyetim var? annem pazar günü için kahvaltıya çağırmıştı bizi hafta içi ben kalkıp gelemeyiz anne ben kocamla haftalardır kahvaltı edemiyorum bu hafta sonu evdeyiz kocamla başbaşa kalmak istiyorum diyebiliyorum kadın halimle o nasıl yapamaz bunu sirena hasta gelmenize gerek yok dinlensin biraz ben varım yanında neden diyemiyo? bukadar mı değersiz benim ağzımdan çıkan söz? hazmedemiyorum ben bunu
Canım değersiz olduğun için değil.
Annesine karıla vakit geçiricem diyebilmek erkeğe kolay değil.
Annesinin gözünde karısının sözünü dinleyen erkek olmak istemiyorlar.
Ne kadarlık evlisiniz*?
eşine sakin sakin anlat bence. ben gitmek istemiyorum diye anlama, haftaiçi zaten çok çalışıp yoruluyorum, hafta sonları evimde dinlenmek istiyorum de. haftaiçi gitmeyi teklif et. hem haftaiçi yemekte yapmamış olursun
evim k.valideye yakın değil ki akşam çıkıp gideyim onlara gitsem işe gitmek için sabahın 6 sında kalkmak zorunda kalıyorum ve yaptığım hizmet te yanıma yorgunluk olarak kalıyo yemek ye bulaşık yıka çay getir götür meyve hazırla yatayım derken saat oluyo 12
Canım ben de senin gibiydim.Oğlun aşırı düşkün bir kayananam vardı.Evim ayrı olduğu halde hergün sabahtan akşama kadar ordaydım.Eşim annesine yarın gelmiyoruz diyemezdi.Üstelik görümcemden de hiç haz etmezdim.
Ama şimdi 5 senelik evliyim.Keyfim yerinde.
Ben isteyince gidiyoruz.İstemezsm yok...
Yani diyceğim şu ki zamanla alışacak eşin evliliğe.Gerektiğinde annesini nazikçe raddetmey i öğrenecek....
Senin kaynana da evde hizmet et diye mi çağırıyor yoksa sizi***?
Bak burnuma kötü kokular geldi şimdi..
k.validemle aramda hiç bi sorun yok ama kabak tadı vermeden gitmezler bıraksan onları evleri iki adım ötede de olsa haftalarca kalırlar öyle görmüş yetişmişler,eğer ben gitmeyelim dersem eşimin suratı oluyo 5 karış k.validelerden telefon üstüne telefon gelin gelin gelin evde napıcaksınız diye ya diyorum ki temizlik yapıcam aman gelenin gidenin mi var niye yapıyosun sonra yaparsın hadi börek yaptım dolma yaptım sizin için gelin... bukadar ısrar beni boğuyo artık çok sıkıldım
evim k.valideye yakın değil ki akşam çıkıp gideyim onlara gitsem işe gitmek için sabahın 6 sında kalkmak zorunda kalıyorum ve yaptığım hizmet te yanıma yorgunluk olarak kalıyo yemek ye bulaşık yıka çay getir götür meyve hazırla yatayım derken saat oluyo 12
annemiz çok sıkıntılar çekmiş çocukları için kuma ya katlanmış açlık sefalet çekmiş bi kadın,eşim bu yüzden annesine tapar bazen korkuyorum kazara annesi hakkında ters bişey söylesem kapıyı göstericek bana diye ya benim kayınvalidemle hiç bi sorunum yok ve çok da saygı duyarım yaşadığı bunca şeye ramen çocukları uğruna savaş verdiği için,ama herşey bir yere kadar..inşallah dediğiniz gibi olur
yok ben kendim kalkar yaparım görümcem saolsun hiç bişey yaptırmak istemez bana gider bana kahve yapar sen kahveni iç işten geldin yorgunsun ben yıkarım bulaşığı der ama o iş yaparken ben duramam hem kahvemi içerim o yıkar ben durularım ya da başka şeylerle uğraşırım kendime hizmet ettirtmem yani
Sevildiginizi ya bilmiyosunuz,yada kotu kayinvalde gormemissiniz...yazik kizi gibi goruyor sizi...ama yine de yaranamiyor.
Eminim umursamaz kayinvalide olsaydi ,yine dert yanacaktiniz,kayinvaldem beni onemsemiyor diye...
Hastasiniz ve apar topar geliyorlar...bunun kiymetini bile bilmiyosunuz.
Canım bence çok kötü değil o zaman durum.
Sonuçta sana gerçekten değer veriyorlar.Çok zor böyle bir aileye gelin olmak.İlerde bebek olunca zaten mecburen değişecek herşey.
Düzenini bebeğe göre kurcaksın.O ZAMAN HERKES ANLAYIŞLA KARŞILAYACAK SENİ.
gİTMEYİ ÇOK KAFANA TAKMA MADEM KAYNANAN ÜZÜLÜR.eŞİNDE SÖYLEYMEZ.
Yavaş yavaş yap yapcağını.Önce kahvaltını evinde yapmayı dene ....
BAŞARILAR..
çook teşekkür ederim kaydev38 cim allah yardımcım olsun
eşim o konuda gıcıklık yapıyo gidicez 2 saat oturup dönücekmiyiz? gerek yok o zaman gitmeyelim diyo asıyo suratını oturuyo,zaten akşam üzeri gittikmi kurtuluş yok resmen yakama yapışıyolar noolur kalın diye,artık eşimi anneme gidicem diye huysuzluk yapan yeni yetme kadınlar gibi görüyorum soğumaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?