- 6 Ağustos 2010
- 108
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi önceki sayfadaYa bu konu ne oldu cidden? Son gelişmeler kacinci sayfada acaba??
Arkadaslar once yorumlariniz icin teker teker tesekkur ederim size bi sure kafami toplamak icin ailem ve arkadaslarimla vakit gecirdim o yuzden siteye ve konuya bakamadim ama yorumlarinizi okudum cok tesekkur ederim tekrar ilginiz, tavsiyeleriniz, alakaniz icin sanirim artik tavsiyr siraso bende :) belki kirginligimdan dolayi boyle soyluyorumdur bilemem ama benden size arkadas tavsiyesi kimmmseye guvenmeyin benim kocam yapmaz demeyin tabii ki burda size kocalarinizdan suphe duyun demiyorum hepsinin benimki kadar seviyesiz olmasi cok zor ama yine de ilerde buyuk hayal kirikligi yasamamak icin suphelerinizin uzerine gidin kendinizi hep en kotusune hazirlayin ki sonunda benim gibi hayal kirikligina ugramayin ben hep aldatmamistir diye gecirmeye calistim icimden begenidir belki diye avuttum hatta kendimi hep pozitif olmaya calistim ama o herif oyle bir boyuta geldi ki pesinden gittim ki iyi ki de gitmisim yoksa hala aptalj oynamaya devam edecektim. 7 eylulde de mahkeme var artik yollar tamamen ayriliyor Allaha sukur.
Ayse'yi nasil rezil ettigimi sormussunuz; o rezilligi gordugumun ertesi gununun aksami direkt Ayse'lere gittim esinin evde oldugu bi saat olsun diye aksam vakitlerini tercih ettim bilerek her neyse gittigimde Ayse yoktu esine dedim seninle cok onemli bir sey konusacagim ama Ayse'nin gelmesini bekleyelim yuzlesmek istiyorum dedim neyse Ayse geldi otur soyle dedim tabi bu gerildi benim her seyi anlatacagimi ogrenince basladim anlatmaya dedim onceleri supheleniyodum yanilgi sandim ama bu kadar gorusmenin konusmanin uzerine iyice suphelendim bulusacaklari kafeye gittim peslerinden ve gorduklerim ortada dedim 2 sevgili gibilerdi dedim yanlarina gittigimde de hic inkar etmediler falan dedim esi bunu bekledigi icin sanirim fazla sasirmadi ama bu ayseye daha cok koydu cunku oyle laflar soyledi ki "ben Ayseyle evliligimizin yurumedigini biliyodum ama keske kendini bu kadar dusurmeseydi kadinlik gururu var sanirdim yokmus demek ki bak bunlari su an sana soyluyorum cunku karsimda konusacak baska yuz senden baska" falan dedi ve o kadar kibar bi adam pilini pirtini topla s-iktir git bu evden dedi dusunun nasil cani yanmistir kim bilir benim gibi eve gittim eski esime dedim Aysenin esine anlattim her seyi bununla kalmayacak herkese rezil olacaksiniz dedim nolur boyle yapma kisa surelik bi zaaf icin evliligimizi harcama gibisinden komusuyodu hala yatak odasina gittim hicbir sey soylemeden kapiyi da kilitledim birkac defa bagirdi konusmak istedi sonra pes etti.
Sonra da kaynanamk gorumcemi kayinpederimi vs. Eve cagirdim hepsine bir bir anlattim bu bu yuzden bosanmak istiyorum dedi hepsinin agzi acik kaldi kendi babasi bile ulan bari arkadasim deyip evine girip cikan kadinla yapmasaydin su igrencligi dedi ailesi bile su an onun yaptigi igrencligi yuzune vuruyo Ayse deseniz ayni simdi ne halleri varsa gorurler artik
ya nasıl müsaade ediyorsunuz eşinizle açık açık konuşsanız.
bu farkları anlatsanız, kötü hissettiğinizi söyleseniz?
bilmiyorum çok zor bir durum ama içinize de atmayın bence.
ben geç kalmışım ozaman. tüh be üzüldüm ama ne kadar erken öğrenme o kadar iyiYüzleşildi boşanıyolar..