- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
-
- Konu Sahibi mellykelly
Elbette işte mesele zaten yapmak istemek. Şeffaf olup olmadığını bu takipler ıspatlamıyor. Boşuna hayatı kendine stres ediyor aslında. Tam güzel yaşlar ve dönem evliliğin en dolu olduğu zamanlar. Yaparsa da bırakırsın en fazla ne olacakBen yurtdışında okurken bir arkadaş grubumuz vardı. Bir erkek arkadaşımız nişanlıydı. Bana hiç denk gelmedi ama kızlı erkekli buluşmalarda nişanlısı fotoğraf isterse kızları masadan kaldırıp fotoğraf çekip gönderiyordu. Her akşam TSİ 22'de evde olurdu ki nişanlısı o hikaye anlatmadan onunla konuşmadan uyuyamazmış. Nişanlısı memlekete gidince bizimle gece yarılarına kadar takılırdı, memlekette internet çekmiyormuş. O haftalar bayram gibi gelirdi ona. Kıza son çıkan iphone ları alır, tek taşını, tam turunu eksik etmezdi. Yani kız onun bütün kontrolünü elinde tuttuğunu düşünürdü ama bu arkadaş kendisine numarasını veren kızların numarasını saklar, başka insanlarla flört etmenin kendisine iyi geldiğini açık açık söylerdi. Okul bitince evlendiler. O kızın yerinde olsam bu kadar sıkıp kendimi de kandırılıyor pozisyonuna düşürmezdim. Yapacak olan her türlü yapıyor, bari ben kendimi komik duruma düşürmeyeyim diye düşünüyorum.
Kıskandığınız insan evine girip çıktığınız, arkadaşım dediğiniz insan yahu. Sizin arkadaşlık anlayışınız sorunlu olabilir ama tersinden düşünün kocam bana evine girip çıktığı,yakin diyeceği bir arkadaşına farklı niyet taşıdığımı ima etse ciddi tepki veririm. Bu öyle tatlı bir kıskançlık meselesi değil. Konunun sorunu tamamen sizin dengesiz tavırlarınız.Yani bu bile kafa karıştırıcı. Normalde kıskançlık yapınca mutlu oluyordu muzip muzip gülüyordu. Beni gıcık etmek için körüklüyordu. Ama dün bariz öfkeyle karşılık verdi çok garip değil mi
Haydaaaa. Adamın enerjisini sömürmeYani bu bile kafa karıştırıcı. Normalde kıskançlık yapınca mutlu oluyordu muzip muzip gülüyordu. Beni gıcık etmek için körüklüyordu. Ama dün bariz öfkeyle karşılık verdi çok garip değil mi
Canını sıkmak gibi olmasın ama Müge Anlının bir sözü vardır çok severim ‘’şüpheleniyorsam doğrudur’’Merhabalar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Çok hızlı ve aşk dolu bı evlilik surecimiz oldu. Tüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir. Neyse, benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı. Eşimin aynı ortamda o kız da varken gerildigini hissettim. Konuşmuyor zaten mümkün oldukça. Fakat garip bı şekilde bunu seziyorum bilerek uzak duruyor gibi. Halbuki samimi arkadaşım kiz benim. Daha öncesinde onun gıyabında konusu geçince egoist birisi pek sevmiyorum onu falan demişti. Başka bir zamanda konusu gecince sen de onu hiç sevmiyorsun dimi diye sormuştu gülerek. Niye öyle dusundun deyince her halinden belli falan demişti. Onun konusu her açıldığında sert konuştuğumu falan düşünüyormuş. Bilmiyorum ben fark etmiyorum. Bugün artık çok sacmalamdim. Burada okuduklarım beni etkiledi sanırım. Bu kız mesai sonu merdivenden aşağı inerken eşimin kafasını çevirip bı kaç saniye baktığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu. Eve geldim konusunu açtım. Meraklı meraklı etrafına bakmasından hoslanmadigimi daha önce söylemiştim oradan actim konuyu. Sakin sakin dinlerken uzunca baktın deyince birden inanilmaz sinirlendi. Gözlerinden ateş çıktı. Sen beni neyle itham ediyorsun falan dedi. Bu konu oncesinde halbuki gayet normal diyalog kuruyorduk sikayetlerimi güzel güzel dinliyordu. Birden kızın ismi geçince ve baktığını soyledigimde çok ciddi ve sert tepki gösterdi. Oradan o kız değil de haska biri iniyor olsaydı böyle tepki gosterecek miydin bana sen dedi. Ne demek istiyorsun niye bunu soruyorsun deyince gozlerinden ateş çıktı resmen. Beni neyle itham ediyorsun, sakın falan dedi bana.Şimdi ben yersiz mi kıskançlık yapıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum ne tavsiye edersinizs
Ben mi yanlış okudum . Konu sahibi bişi demedigi halde adam sende sevmiyosun dimi? Tarzı sorular yönelten konu sahibinin eşi. Bu tarz cümlelerden sonra konu sahibi huylanmis olabilirBurada kadını b.klayan konu sahibi.
"Arkadaşı' hakkinda sürekli ileri geri konusmus, esine ona karsi ciddi ol demis ve üstüne kadının evine gidiyor.
Bu kadar dengesizlik arasında eşi de ne diyeceğini bilememiştir.
Burada küçük bı arkadaş grubum var kızda o grubun içerisinde. Bekarken az gezmedik tozmadik. Evlendik ara ara yine toplanıyoruz. Bekar olduğu için genelde kızın evinde toplaniyoruz. Kızın bu rahat tavırlarını eşimle paylaşırken beni de zor durumda bırakıyor beni ziyarete geldiğinde peşinden erkek getiriyor vs dediğimde görüşmeyi azaltmami istemisti. Ertesi gün kız toplanmasına o kızın evine gittik. Gitmeme bir şey demedi fakat akşamına hem kızın arkasından bunları söylüyorsun hem evine gidiyorsun arkadaşlığına devam ediyorsun falan demişti. Onu da mesela kızın arkasından konuşmama sinirlendi şeklinde algilamistim ay bilmiyorum benim kafam çok karışık sanirim
Doğru söylüyorsunuz. içten içe itiraf edemesem de kendine rakip görüyorum galiba. İş konusu giyim kuşam güzellik vs. Çünkü o gelene kadar kurumda tektim ben djdjd şimdi benden bı tane daha türedi. Belki o batıyor bana. Son cümle içinde öyle bir kez iki kez bakıp geçme olarak görmüyorum üst üste bakma tabiki olmadı fakat üçümüz de aynı catida olunca yoldan geçen bir kız rahatlığı vermiyor durum bana maalesef
Konu sahibin evine girip çıktığı "arkadasi" ile ilgili yazdıkları. Eşine kızla ilgili çirkin muhabbetler yapan da o. E kendi bunu söylerken eşi de olumsuz bir sey deyince mi sorun oluyor?Ya bilmiyorum mesela konu açılırken seni tuttu çekti aldi hızlıca helal olsun falan diyor kız. Her gün eşimin olduğu kurumun önünden geçerken içeri el salliyormus. Eşimin mesai arkadaşı adam esime dönmüş eşin görmesin bak aman diyim falan demiş. Kızın tavırları çok anormal çünkü herkese karşı .Benim oturdugim odada her yeri gören kamera var bu sabah geçerken baktım yine içeri el salladı. Eşim diyor ki arkadaşı olduğun için ondan yakınlıkla selam veriyor sabah diyor. Sen verme ciddi dur söz falan olmasın demiştim bu konu açıldığında. Al sabah yine içeri el salladı doğrudan eşime mi onu bilmiyorum ama diğer personelleri de taniyor belki onlara salladı. Şimdi yine iskillendim sana mı salladi sabah el diye sormak çok saçma olacak dünkü tartışmadan sonra offf valla
Hiç umursamayın sadece gözlemleyin bir sey deseniz daha sacma bir hal alır eğer içiniz bulaniyorsa ayni ortamda is yerinde falan denk gelin bi bakin ne yapiyorMisal dünkü tartismadan sonra şuan sanki o tartışmaları hiç yapmamışız gibi davranıyor. Fakat bariz bı durgunluğu da var o şen şakrak hali yok bugün. Şaka yapmiyor gülmüyor eglenmiyor. Durgun . Ben mi işkillendim. Aslında hasta da grip belki ondandir
Ya o gün yaşadığımız olayı ( sürekli erkekleri davet etmesi nişanlı memurla flortvari konuşması ) bunları yorumsuz bı şekilde anlattım garip bulduğumu söyledim. Önceden daha sık vakit gecirirdik, yakinken çok farketmemisim ama uzaktan çok belli oluyor kizin bu tavırları insanlar dusunduklerinde hakli mi acaba falan dedim. Kızla ilgili boklamak sayilacaksa tek dediklerjm bunlar. Onları da daha diyeli iki hafta anca oluyor. Eşim egoist vsleri daha önceden söylemiştiBurada kadını b.klayan konu sahibi.
"Arkadaşı' hakkinda sürekli ileri geri konusmus, esine ona karsi ciddi ol demis ve üstüne kadının evine gidiyor.
Bu kadar dengesizlik arasında eşi de ne diyeceğini bilememiştir.
siz resmen kadını kıskanıyorsunuz. ortamda tektim şimdi o var falan diyorsunuz. eşiniz de sen de sevmiyorsun dimi demiş ee normal değil mi? ben sizden bir şey anlamadım. yakın arkadaş diyorsunuz baya baya hazetmiyorsunuz kıskandığınız için. eşinizin ilgisi ona kayar hoşlanma yada beğenme olur diye korkuyorsunuz. tüm kızgınlık bundan. arkadaşınızla görüşmeyin. eşinizi de rahat bırakın bence.Ya o gün yaşadığımız olayı ( sürekli erkekleri davet etmesi nişanlı memurla flortvari konuşması ) bunları yorumsuz bı şekilde anlattım garip bulduğumu söyledim. Önceden daha sık vakit gecirirdik, yakinken çok farketmemisim ama uzaktan çok belli oluyor kizin bu tavırları insanlar dusunduklerinde hakli mi acaba falan dedim. Kızla ilgili boklamak sayilacaksa tek dediklerjm bunlar. Onları da daha diyeli iki hafta anca oluyor. Eşim egoist vsleri daha önceden söylemişti
Tüm yorumlarınızı okudum.Ya o gün yaşadığımız olayı ( sürekli erkekleri davet etmesi nişanlı memurla flortvari konuşması ) bunları yorumsuz bı şekilde anlattım garip bulduğumu söyledim. Önceden daha sık vakit gecirirdik, yakinken çok farketmemisim ama uzaktan çok belli oluyor kizin bu tavırları insanlar dusunduklerinde hakli mi acaba falan dedim. Kızla ilgili boklamak sayilacaksa tek dediklerjm bunlar. Onları da daha diyeli iki hafta anca oluyor. Eşim egoist vsleri daha önceden söylemişti
Çok sinirlenirim üzülürümSoruma cevap vermediniz tekrar sormak istiyorum eşiniz sizi aynı şekilde itham etse ne yaparsınız
Ben sizi yansıttığı için anlatmadım. Alıntıladığım örneğin bir benzeriydi.Normalde sıkmam eşimi, bu örnekler benim ilişkimi yansıtmıyor çünkü sorsanız eşine karınız kiskanir mi sizi diye hiç kiskanmaz der. Hatta bu durum onu rahatsız ediyor ben sağdan soldan kıskanınca mutlu olan biri
Aynen öyle. Hiçbir baskı yapmak isteyene engel olamaz. Ha, ödeyeceği bedeli bilip de korkar orası ayrı.Elbette işte mesele zaten yapmak istemek. Şeffaf olup olmadığını bu takipler ıspatlamıyor. Boşuna hayatı kendine stres ediyor aslında. Tam güzel yaşlar ve dönem evliliğin en dolu olduğu zamanlar. Yaparsa da bırakırsın en fazla ne olacak
Ya kusura bakmayın ama bu yaptığınız çok ayıp değil mi?Ya bilmiyorum mesela konu açılırken seni tuttu çekti aldi hızlıca helal olsun falan diyor kız. Her gün eşimin olduğu kurumun önünden geçerken içeri el salliyormus. Eşimin mesai arkadaşı adam esime dönmüş eşin görmesin bak aman diyim falan demiş. Kızın tavırları çok anormal çünkü herkese karşı .Benim oturdugim odada her yeri gören kamera var bu sabah geçerken baktım yine içeri el salladı. Eşim diyor ki arkadaşı olduğun için ondan yakınlıkla selam veriyor sabah diyor. Sen verme ciddi dur söz falan olmasın demiştim bu konu açıldığında. Al sabah yine içeri el salladı doğrudan eşime mi onu bilmiyorum ama diğer personelleri de taniyor belki onlara salladı. Şimdi yine iskillendim sana mı salladi sabah el diye sormak çok saçma olacak dünkü tartışmadan sonra offf valla
Allahimmmm okurken gerim gerim gerildim naptınız siz ya yakın zamanda kıvılcımlar falanlar filanlar. Sürekli kotulemedi ki sadece bir defa yorum yaptı egoist diye. Ben konusmayinca konusunu açmıyor evde ya. Ayrıca eşimin ayran gönüllü olduğu nereden çıktı ilk sevgilisiyim benimle de evlenmiş adamTamamen okuduklarıma,hislerime ve tecrübelerime dayanarak yorum yapmak istiyorum.
Henüz tam anlamı ile korkacak bir durum olmamakla beraber eşiniz bu kadından hoşlanmaya başladığını keşfetmiş, bunu kabul etmek istemediği için de sürekli kötülüyor onu, böylece soğuyacağını, sizi aldatmayıp, incimtmeyeceğini düşünüyor olaibilir. İlişkiniz çok hızlı bir şekilde evlillik yönünde ilerlemiş olması bende kırmızı bayrak açtırdı, ama ben şu anda aralarında bir şey olduğuna ihtimal vermesem de, eşiniz fena halde bu konuda kendisi ile savaşıyor. Açıkçası kısmen bu durumu takdir etsem de çok dirayetli biri gibi durmuyor. Hem eşinizin bana göre ayran gönüllü olması, hem de kızımızın çekici ve flörtöz olması biraz rahatsız edici.
Lakin uykularınızı kaçıracak bir şey henüz bence olmamış, ama yakın zamanda olma ihtimali yüksek ve ne yazık ki sizin buna engel ve ya müdahale etme şansınız yok.
Aralarında bir kıvılcım çakacak ise çakar, siz engel olamazsınız.
Lütfen siz olabildiğince özgüvenli olmaya çalışın, değerinizi bilin. Giderse gider kalırsa senindir klişedir ama bence doğru bir laf.