Eşimin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbette işte mesele zaten yapmak istemek. Şeffaf olup olmadığını bu takipler ıspatlamıyor. Boşuna hayatı kendine stres ediyor aslında. Tam güzel yaşlar ve dönem evliliğin en dolu olduğu zamanlar. Yaparsa da bırakırsın en fazla ne olacak

Kıskandığınız insan evine girip çıktığınız, arkadaşım dediğiniz insan yahu. Sizin arkadaşlık anlayışınız sorunlu olabilir ama tersinden düşünün kocam bana evine girip çıktığı,yakin diyeceği bir arkadaşına farklı niyet taşıdığımı ima etse ciddi tepki veririm. Bu öyle tatlı bir kıskançlık meselesi değil. Konunun sorunu tamamen sizin dengesiz tavırlarınız.

Canını sıkmak gibi olmasın ama Müge Anlının bir sözü vardır çok severim ‘’şüpheleniyorsam doğrudur’’

Ben mi yanlış okudum . Konu sahibi bişi demedigi halde adam sende sevmiyosun dimi? Tarzı sorular yönelten konu sahibinin eşi. Bu tarz cümlelerden sonra konu sahibi huylanmis olabilir

Konu sahibin evine girip çıktığı "arkadasi" ile ilgili yazdıkları. Eşine kızla ilgili çirkin muhabbetler yapan da o. E kendi bunu söylerken eşi de olumsuz bir sey deyince mi sorun oluyor?
Bariz bir kıskançlık var ama eşinden kaynaklı değil bence, kadınsal, ilgiyi üzerine çeken taraf olamama kıskançlığı. Arada kaynayan da eş gibi duruyor.

Hiç umursamayın sadece gözlemleyin bir sey deseniz daha sacma bir hal alır eğer içiniz bulaniyorsa ayni ortamda is yerinde falan denk gelin bi bakin ne yapiyor

Ya o gün yaşadığımız olayı ( sürekli erkekleri davet etmesi nişanlı memurla flortvari konuşması ) bunları yorumsuz bı şekilde anlattım garip bulduğumu söyledim. Önceden daha sık vakit gecirirdik, yakinken çok farketmemisim ama uzaktan çok belli oluyor kizin bu tavırları insanlar dusunduklerinde hakli mi acaba falan dedim. Kızla ilgili boklamak sayilacaksa tek dediklerjm bunlar. Onları da daha diyeli iki hafta anca oluyor. Eşim egoist vsleri daha önceden söylemişti

siz resmen kadını kıskanıyorsunuz. ortamda tektim şimdi o var falan diyorsunuz. eşiniz de sen de sevmiyorsun dimi demiş ee normal değil mi? ben sizden bir şey anlamadım. yakın arkadaş diyorsunuz baya baya hazetmiyorsunuz kıskandığınız için. eşinizin ilgisi ona kayar hoşlanma yada beğenme olur diye korkuyorsunuz. tüm kızgınlık bundan. arkadaşınızla görüşmeyin. eşinizi de rahat bırakın bence.

Tüm yorumlarınızı okudum.
Kadını bariz bir şekilde kıskanıyorsunuz. Evli halinizle kıskandığınız kişide sürekli erkekleri davet edip, nişanlı memurla flört ettiğini iddia ettiğiniz biri.
Dönüp bir kendinize ben niye böyle birini kıskanıyorum, kendime rakip görüyorum diye sorun bence.

Ben sizi yansıttığı için anlatmadım. Alıntıladığım örneğin bir benzeriydi.

Aynen öyle. Hiçbir baskı yapmak isteyene engel olamaz. Ha, ödeyeceği bedeli bilip de korkar orası ayrı.

Tamamen okuduklarıma,hislerime ve tecrübelerime dayanarak yorum yapmak istiyorum.
Henüz tam anlamı ile korkacak bir durum olmamakla beraber eşiniz bu kadından hoşlanmaya başladığını keşfetmiş, bunu kabul etmek istemediği için de sürekli kötülüyor onu, böylece soğuyacağını, sizi aldatmayıp, incimtmeyeceğini düşünüyor olaibilir. İlişkiniz çok hızlı bir şekilde evlillik yönünde ilerlemiş olması bende kırmızı bayrak açtırdı, ama ben şu anda aralarında bir şey olduğuna ihtimal vermesem de, eşiniz fena halde bu konuda kendisi ile savaşıyor. Açıkçası kısmen bu durumu takdir etsem de çok dirayetli biri gibi durmuyor. Hem eşinizin bana göre ayran gönüllü olması, hem de kızımızın çekici ve flörtöz olması biraz rahatsız edici.
Lakin uykularınızı kaçıracak bir şey henüz bence olmamış, ama yakın zamanda olma ihtimali yüksek ve ne yazık ki sizin buna engel ve ya müdahale etme şansınız yok.
Aralarında bir kıvılcım çakacak ise çakar, siz engel olamazsınız.

Lütfen siz olabildiğince özgüvenli olmaya çalışın, değerinizi bilin. Giderse gider kalırsa senindir klişedir ama bence doğru bir laf.

Ya kusura bakmayın ama bu yaptığınız çok ayıp değil mi?
Ne istiyorsunuz o kadından anlamadım. Bence anormal olan sizin ve iş arkadaşlarınızın tavrı.
Küçük bir yerde hepiniz birlikte takılıyorsunuz, o da çalıştığı yerde geçerken insanlara selam veriyor. Ne var bunda? Herkesin tarzı farklıdır. Kimi insan daha yüksek enerjilidir, Seda Sayan gibi günaydın der, kimisi sabah zor uyanır kimseyi gözü görmez. Bu kadın enerjisi yüksek diye niye sizin kocanızda gözü oluyor? Bulunmaz hint kumaşı mı bu? Evine girip çıktığınız insan. Bu kadar kötüyse görüşmeyin. Görüşmemeniz o kadının da hayrına olur. Eşinizi zerre kadar umursadığını düşünmüyorum. Yokluğunuz ona koymaz.
Görünen o ki kıskançlığınızla herkesin diline düşmüşsünüz. Size bu kadar kör kütük aşık adamı niye bu kadar kıskanıyorsunuz? Nedir bu kontrol hevesi?

Allahimmmm okurken gerim gerim gerildim naptınız siz ya yakın zamanda kıvılcımlar falanlar filanlar. Sürekli kotulemedi ki sadece bir defa yorum yaptı egoist diye. Ben konusmayinca konusunu açmıyor evde ya. Ayrıca eşimin ayran gönüllü olduğu nereden çıktı ilk sevgilisiyim benimle de evlenmiş adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…