Niloyatospikk Nirvana Pro Üye 23 Ocak 2016 32.464 48.776 12 Kasım 2023 Konu Sahibi mellykelly #181 Konu sahibi son durum nedir kamera görüntülerine baktınız mı hatun el sallamış mı?
S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.280 1.907 13 Kasım 2023 Konu Sahibi mellykelly #182 Mlknr21 .!.: Aslında uzun bı sure olumsuz bı şey hissetmiyordum. Fakat burada çok takılmaya başlayınca bilmiyorum her şey batmaya başladı bana sanirim Genişletmek için tıkla... Ben burada çok aktif olduğum zaman sevgilimle mutlaka kavga ederdim çünkü bu forumda neler neler görüyoruz ve istemesek de etkiliyor sevgilim yokken bile burayı okudukca tripten tribe girebiliyorum. Bdv bölümünden uzaklaşın
Mlknr21 .!.: Aslında uzun bı sure olumsuz bı şey hissetmiyordum. Fakat burada çok takılmaya başlayınca bilmiyorum her şey batmaya başladı bana sanirim Genişletmek için tıkla... Ben burada çok aktif olduğum zaman sevgilimle mutlaka kavga ederdim çünkü bu forumda neler neler görüyoruz ve istemesek de etkiliyor sevgilim yokken bile burayı okudukca tripten tribe girebiliyorum. Bdv bölümünden uzaklaşın