- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
Ben kadının eşimde gözü var demedim. Eşimin hoşlanma ihtimalinden gerildim. Yoksa kadın her ne kadar yüksek enerjili ( ben bu şekilde tabir etmiyorum tam manasiyla flortoz birisi, farkında olmadan karşı cinsle habire flört halinde. Biz yakınken fark etmemistim fakat uzaktan izleyince çevrenin bu şekilde düşünmesi normal gelmeye başladı. Arkasından konuşulduğunda arkadaşıma asla laf söyletmiyorum orası ayrı) her ne kadar yüksek enerjili de olsa eşim ve kadın arasında herhangi bir şey yaşanmasına ihtimal dahi vermiyorum. Ne kadından beklerim ne eşimden. Çünkü kadın bunu insanlarla flört edeyim millete iş atayim mantığıyla yapmıyor karakteri o şekilde, eşimin de bana olan sevgisine eminim Allah şaşırtmasın. Fakat onu begenebilme ihtimali beni geriyor sorun oYa kusura bakmayın ama bu yaptığınız çok ayıp değil mi?
Ne istiyorsunuz o kadından anlamadım. Bence anormal olan sizin ve iş arkadaşlarınızın tavrı.
Küçük bir yerde hepiniz birlikte takılıyorsunuz, o da çalıştığı yerde geçerken insanlara selam veriyor. Ne var bunda? Herkesin tarzı farklıdır. Kimi insan daha yüksek enerjilidir, Seda Sayan gibi günaydın der, kimisi sabah zor uyanır kimseyi gözü görmez. Bu kadın enerjisi yüksek diye niye sizin kocanızda gözü oluyor? Bulunmaz hint kumaşı mı bu? Evine girip çıktığınız insan. Bu kadar kötüyse görüşmeyin. Görüşmemeniz o kadının da hayrına olur. Eşinizi zerre kadar umursadığını düşünmüyorum. Yokluğunuz ona koymaz.
Görünen o ki kıskançlığınızla herkesin diline düşmüşsünüz. Size bu kadar kör kütük aşık adamı niye bu kadar kıskanıyorsunuz? Nedir bu kontrol hevesi?