- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi mellykelly
Yaa dalga geçmiyorum bakın ne güzel dua ettim size işte amin deyin hiç üzerinde durmayın arada kameralardan bakın işte ya şimdi komple de salın demiyorum tabii ki temkinli olmakta fayda var ama abartmadan yani bakışlarına bile bakarak değil yaniYaa dalga geçmeyinnnnneyse tamam tavsiyelerinize uyacağım bir daha konusunu acmayacagim. Ama izlemede de olacağım ondan geri duramam sanırım. Kizla da samimiyeti azaltacagim
Yani bana çok aşık eşim herkes bunu bilir şeklinde bir girizgah yapılmış .Kız güzel kız neşeli kız hayatla barışık ama bak fingirdeşerek flörtvari konuşuyormuş arada da çaktırmadan ağzına sakız atıyormuş
Sanmıyorum çünkü eşinizin fazla tepki göstermesi aslında bana göre aklından geçirdiği için. Hemen bir inkar pozisyonuna girmiş ve gereğinden fazla tepki vermiş bana göre. Eşiniz sizi çok sevebilir çekingendir normalde hayatta böyle birşey yapmamış olabilir hepsini geçin bir erkek yani. Sizin tepkilerinizi çok doğru buldum aynı şey olsa bende hissederdim çünkü kadınlar bir şekilde hissediyor. Zaten dediğim gibi bana göre kocanız zaten alenen bir şey yapmamıştır ama içten içe beğenip belkde bunu kendine bile itiraf etmedi. Kötüleme ve direk inkar fazla tepki verme bunlarda onun sonucuEşim çok defa nişan sürecinde vs kadın arkadaşlarımla aynı ortamda oldu. Çekingen birisiydi hepsine karşı çok fazla diyalog kurmaz etmez. Ya bilmiyorum boş yere mi üzerine geldim. Belki o kız değil de başka bı yakın arkadaşım üzerinden itham etsem ( dün gerçekten itham tarzında sordum, sanki böyle sinsice yakalamış gibi falan sordum) belki o kız üzerinden de yine sinirlenecek. Kendi arkadaşım sonuçta. Şu şekilde anlamam mümkün mü peki? İlerleyen süreçte başka bı arkadaşım üzerinden yapay bı kıskançlık yaratsam ithamvari konuşup tepkilerini kiyaslasam belki elime bı sey gecer
Peki tamam. Aslında hep geri durdum bu tarz ithamlardan bilerek ya da bilmeyerek. Bir aklına bir şey sokmak istemedigimden iki eşimi çok fazla kiskanmadigimdan. Hatta genelde eşim der kiskanmiyorum kıskan biraz falan tarzı. Buna kafayı taktım demek ki başından beri haz etmiyorum kızdan içten içe sanirimYaa dalga geçmiyorum bakın ne güzel dua ettim size işte amin deyin hiç üzerinde durmayın arada kameralardan bakın işte ya şimdi komple de salın demiyorum tabii ki temkinli olmakta fayda var ama abartmadan yani bakışlarına bile bakarak değil yani
Öyle mi diyorsunuz. Beğenme durumu bile beni geriyor sanırım. Bu duruma ne yapmam lazım. Begenebilir mühim olan bana olan sadakati deyip yoluma bakmam mi lazimSanmıyorum çünkü eşinizin fazla tepki göstermesi aslında bana göre aklından geçirdiği için. Hemen bir inkar pozisyonuna girmiş ve gereğinden fazla tepki vermiş bana göre. Eşiniz sizi çok sevebilir çekingendir normalde hayatta böyle birşey yapmamış olabilir hepsini geçin bir erkek yani. Sizin tepkilerinizi çok doğru buldum aynı şey olsa bende hissederdim çünkü kadınlar bir şekilde hissediyor. Zaten dediğim gibi bana göre kocanız zaten alenen bir şey yapmamıştır ama içten içe beğenip belkde bunu kendine bile itiraf etmedi. Kötüleme ve direk inkar fazla tepki verme bunlarda onun sonucu
Yok yahu abartmayın dillendirmeyin bile siz söyleseniz bile yapacağı varsa bakacağı varsa bakar bir kadın olarak temkinli olarak arada gözlemlersiniz hepsi bu ama kendinizi de geliştirin özgüvenli olmalısınız o kızı kendinize rakip gibi görmemelisiniz giyim tarzı istediği kadar benimkine benzesin ben başkayımdır yahuPeki tamam. Aslında hep geri durdum bu tarz ithamlardan bilerek ya da bilmeyerek. Bir aklına bir şey sokmak istemedigimden iki eşimi çok fazla kiskanmadigimdan. Hatta genelde eşim der kiskanmiyorum kıskan biraz falan tarzı. Buna kafayı taktım demek ki başından beri haz etmiyorum kızdan içten içe sanirim
Yani ne desem bilemedim bende biraz sizin gibiyim aklından geçirse bile ne kadar güzel kız diye bunu bile kabullenemem ama gidipte boşanacak halimde yok tabi böyle bir şeyde ama istemsizce soğurum yani. Ama siz daha anlayıp dinlemeden hemen bu tarz şeylerle tepki vermeyin dediğim gibi hani kanıtlanabilecek bir şeyler olsa bunları dile getirmekten çekinmezsiniz ama ne derseniz deyin zaten eşiniz kabul etmeyecektir ve siz böyle bi itham ettiğiniz için suçlu siz olacaksınız. O yüzden takipte kalın gözlemleyin belkide sizin bu muhabbetiniz den sonra farkına vardı ve asla pas vermeyecek bu konuda. Kızı da çok etrafınıza yakın tutmayın bence aynı ortamda bile isteye bulunmayınÖyle mi diyorsunuz. Beğenme durumu bile beni geriyor sanırım. Bu duruma ne yapmam lazım. Begenebilir mühim olan bana olan sadakati deyip yoluma bakmam mi lazim
Ozellikle son cümleye dikkat edeceğim yorumunuz ışık oldu teşekkür ederimYani ne desem bilemedim bende biraz sizin gibiyim aklından geçirse bile ne kadar güzel kız diye bunu bile kabullenemem ama gidipte boşanacak halimde yok tabi böyle bir şeyde ama istemsizce soğurum yani. Ama siz daha anlayıp dinlemeden hemen bu tarz şeylerle tepki vermeyin dediğim gibi hani kanıtlanabilecek bir şeyler olsa bunları dile getirmekten çekinmezsiniz ama ne derseniz deyin zaten eşiniz kabul etmeyecektir ve siz böyle bi itham ettiğiniz için suçlu siz olacaksınız. O yüzden takipte kalın gözlemleyin belkide sizin bu muhabbetiniz den sonra farkına vardı ve asla pas vermeyecek bu konuda. Kızı da çok etrafınıza yakın tutmayın bence aynı ortamda bile isteye bulunmayın
Ozellikle son cümleye dikkat edeceğim yorumunuz ışık oldu teşekkür ederimYani ne desem bilemedim bende biraz sizin gibiyim aklından geçirse bile ne kadar güzel kız diye bunu bile kabullenemem ama gidipte boşanacak halimde yok tabi böyle bir şeyde ama istemsizce soğurum yani. Ama siz daha anlayıp dinlemeden hemen bu tarz şeylerle tepki vermeyin dediğim gibi hani kanıtlanabilecek bir şeyler olsa bunları dile getirmekten çekinmezsiniz ama ne derseniz deyin zaten eşiniz kabul etmeyecektir ve siz böyle bi itham ettiğiniz için suçlu siz olacaksınız. O yüzden takipte kalın gözlemleyin belkide sizin bu muhabbetiniz den sonra farkına vardı ve asla pas vermeyecek bu konuda. Kızı da çok etrafınıza yakın tutmayın bence aynı ortamda bile isteye bulunmayın
Aslında normalde fazlaca ozguvenliyim. Evliliğimizde kıskanan taraf çok fazla olmadım tabi gereksiz yerli yersiz bu tarz anlık triplerimde oldu ama anlik oldu hep. Onun haricinde kıskançlık çıkaran taraf kocam genelde. Yine de kabul etmek istemesem de gerilmisim bu konuda teşekkür ederim yorumunuz icinYok yahu abartmayın dillendirmeyin bile siz söyleseniz bile yapacağı varsa bakacağı varsa bakar bir kadın olarak temkinli olarak arada gözlemlersiniz hepsi bu ama kendinizi de geliştirin özgüvenli olmalısınız o kızı kendinize rakip gibi görmemelisiniz giyim tarzı istediği kadar benimkine benzesin ben başkayımdır yahu
Tüm bunların aklınızı nasıl kemirdiğine eminim. Umarım tekrarı yaşanmaz ve sonunda bana öyle gelmiş demekki diyeceğiniz bir pozisyona gelirsiniz canınızı sıkmayınOzellikle son cümleye dikkat edeceğim yorumunuz ışık oldu teşekkür ederim
Benim için iş işte kalir arkadaşlık falan neymiş üstelik kızlı erkekli takiliyorsunuz falan . İşte gördüğü yetmiyor bir de tatillerde falan , siz dikkatli olun bence herşey olabilir. Madem böyle böyle,ortada birşey yoksa bile o kızla aranızı Bozun arkadaşlığı kesin başka yere tayinini istesin.İşte doğru ben de sinirlenirim belki o siniri bundan ya. Bı de kızla oturup kalktık grupcak. Hatırlıyorum beşli oturmalarda falan kız karsimizdayken daha sevgiliydik paso bana sarilirdi operdi kızla gerektiğinde konuşurdu sürekli benimle ilgilenirdi. Bir yanım diyor ki gereksiz yapiyosun bunları diğer yanımda bazı şeylerden iskilleniyor negatife yoruyor ay hiç bilmiyorum
Bence gereksiz navranışlar sergiliyordu iz . Ben absürt hicbirsey görmedim anlattıklarınızdaİşte doğru ben de sinirlenirim belki o siniri bundan ya. Bı de kızla oturup kalktık grupcak. Hatırlıyorum beşli oturmalarda falan kız karsimizdayken daha sevgiliydik paso bana sarilirdi operdi kızla gerektiğinde konuşurdu sürekli benimle ilgilenirdi. Bir yanım diyor ki gereksiz yapiyosun bunları diğer yanımda bazı şeylerden iskilleniyor negatife yoruyor ay hiç bilmiyorum
Yanlış düşünüyorsunuz bence ,size eşiniz böyle bir yaklaşımda bulunsa ,şu erkeğe uzun uzun kötü bir bakış attın,diye nasıl tepki verirsiniz?Sanmıyorum çünkü eşinizin fazla tepki göstermesi aslında bana göre aklından geçirdiği için. Hemen bir inkar pozisyonuna girmiş ve gereğinden fazla tepki vermiş bana göre. Eşiniz sizi çok sevebilir çekingendir normalde hayatta böyle birşey yapmamış olabilir hepsini geçin bir erkek yani. Sizin tepkilerinizi çok doğru buldum aynı şey olsa bende hissederdim çünkü kadınlar bir şekilde hissediyor. Zaten dediğim gibi bana göre kocanız zaten alenen bir şey yapmamıştır ama içten içe beğenip belkde bunu kendine bile itiraf etmedi. Kötüleme ve direk inkar fazla tepki verme bunlarda onun sonucu
Siz hiç eşinizle dedikodu yapmaz misiniz ? Aynı kurumda çalışırken hiç mi onun sevgilisi var miymiş falan diye sormadiniz ?Ama yine de o tepkisi, cookk önceden ara ara onun yok mu hayatinda biri diye soruşlari( gerçi meraklı biri her şeyi soruyor dedikodu seviyor) bunlar bana battı işte. Onları anlamlandiramiyorum sanırım. Sevmiyorum onu egoist falan demesi. Neden dediğimde bizim kuruma geliyor üstten üstten konuşuyor herkesle falan demişti.
Eşiniz haklı burada ama arkasından uygunsuz şekilde konuşup evine gitmek ikiyüzlülük. Bende olsam tepki gösteririm. Bence eşinizden çok arkadaş ayağına kıza takmişsinız. Sizin gibi arkadaş da olmasın mümkünse.Burada küçük bı arkadaş grubum var kızda o grubun içerisinde. Bekarken az gezmedik tozmadik. Evlendik ara ara yine toplanıyoruz. Bekar olduğu için genelde kızın evinde toplaniyoruz. Kızın bu rahat tavırlarını eşimle paylaşırken beni de zor durumda bırakıyor beni ziyarete geldiğinde peşinden erkek getiriyor vs dediğimde görüşmeyi azaltmami istemisti. Ertesi gün kız toplanmasına o kızın evine gittik. Gitmeme bir şey demedi fakat akşamına hem kızın arkasından bunları söylüyorsun hem evine gidiyorsun arkadaşlığına devam ediyorsun falan demişti. Onu da mesela kızın arkasından konuşmama sinirlendi şeklinde algilamistim ay bilmiyorum benim kafam çok karışık sanirim