Eşimin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa dalga geçmeyinnnn neyse tamam tavsiyelerinize uyacağım bir daha konusunu acmayacagim. Ama izlemede de olacağım ondan geri duramam sanırım. Kizla da samimiyeti azaltacagim
Yaa dalga geçmiyorum bakın ne güzel dua ettim size işte amin deyin hiç üzerinde durmayın arada kameralardan bakın işte ya şimdi komple de salın demiyorum tabii ki temkinli olmakta fayda var ama abartmadan yani bakışlarına bile bakarak değil yani

Kız güzel kız neşeli kız hayatla barışık ama bak fingirdeşerek flörtvari konuşuyormuş arada da çaktırmadan ağzına sakız atıyormuş
Yani bana çok aşık eşim herkes bunu bilir şeklinde bir girizgah yapılmış .
Öyleyse korkmaya gerek yok demek istiyorum.

Sanmıyorum çünkü eşinizin fazla tepki göstermesi aslında bana göre aklından geçirdiği için. Hemen bir inkar pozisyonuna girmiş ve gereğinden fazla tepki vermiş bana göre. Eşiniz sizi çok sevebilir çekingendir normalde hayatta böyle birşey yapmamış olabilir hepsini geçin bir erkek yani. Sizin tepkilerinizi çok doğru buldum aynı şey olsa bende hissederdim çünkü kadınlar bir şekilde hissediyor. Zaten dediğim gibi bana göre kocanız zaten alenen bir şey yapmamıştır ama içten içe beğenip belkde bunu kendine bile itiraf etmedi. Kötüleme ve direk inkar fazla tepki verme bunlarda onun sonucu

Peki tamam. Aslında hep geri durdum bu tarz ithamlardan bilerek ya da bilmeyerek. Bir aklına bir şey sokmak istemedigimden iki eşimi çok fazla kiskanmadigimdan. Hatta genelde eşim der kiskanmiyorum kıskan biraz falan tarzı. Buna kafayı taktım demek ki başından beri haz etmiyorum kızdan içten içe sanirim

Öyle mi diyorsunuz. Beğenme durumu bile beni geriyor sanırım. Bu duruma ne yapmam lazım. Begenebilir mühim olan bana olan sadakati deyip yoluma bakmam mi lazim

Yok yahu abartmayın dillendirmeyin bile siz söyleseniz bile yapacağı varsa bakacağı varsa bakar bir kadın olarak temkinli olarak arada gözlemlersiniz hepsi bu ama kendinizi de geliştirin özgüvenli olmalısınız o kızı kendinize rakip gibi görmemelisiniz giyim tarzı istediği kadar benimkine benzesin ben başkayımdır yahu

Öyle mi diyorsunuz. Beğenme durumu bile beni geriyor sanırım. Bu duruma ne yapmam lazım. Begenebilir mühim olan bana olan sadakati deyip yoluma bakmam mi lazim
Yani ne desem bilemedim bende biraz sizin gibiyim aklından geçirse bile ne kadar güzel kız diye bunu bile kabullenemem ama gidipte boşanacak halimde yok tabi böyle bir şeyde ama istemsizce soğurum yani. Ama siz daha anlayıp dinlemeden hemen bu tarz şeylerle tepki vermeyin dediğim gibi hani kanıtlanabilecek bir şeyler olsa bunları dile getirmekten çekinmezsiniz ama ne derseniz deyin zaten eşiniz kabul etmeyecektir ve siz böyle bi itham ettiğiniz için suçlu siz olacaksınız. O yüzden takipte kalın gözlemleyin belkide sizin bu muhabbetiniz den sonra farkına vardı ve asla pas vermeyecek bu konuda. Kızı da çok etrafınıza yakın tutmayın bence aynı ortamda bile isteye bulunmayın

Ozellikle son cümleye dikkat edeceğim yorumunuz ışık oldu teşekkür ederim

Aslında normalde fazlaca ozguvenliyim. Evliliğimizde kıskanan taraf çok fazla olmadım tabi gereksiz yerli yersiz bu tarz anlık triplerimde oldu ama anlik oldu hep. Onun haricinde kıskançlık çıkaran taraf kocam genelde. Yine de kabul etmek istemesem de gerilmisim bu konuda teşekkür ederim yorumunuz icin

Tüm bunların aklınızı nasıl kemirdiğine eminim. Umarım tekrarı yaşanmaz ve sonunda bana öyle gelmiş demekki diyeceğiniz bir pozisyona gelirsiniz canınızı sıkmayın

normalde kadın hisseder diye düşünen biriyim. ama siz bence biraz bu kadını genel anlamda kıskanıyorsunuz gibi. bu durum olaya bu şekilde bakmanıza sebep oluyor.
mağarada yaşamıyoruz. insanlar birbiriyle sohbet edebilir, el sallayabilir, gülümseyebilir vs. bunlar flört değildir.

Benim için iş işte kalir arkadaşlık falan neymiş üstelik kızlı erkekli takiliyorsunuz falan . İşte gördüğü yetmiyor bir de tatillerde falan , siz dikkatli olun bence herşey olabilir. Madem böyle böyle,ortada birşey yoksa bile o kızla aranızı Bozun arkadaşlığı kesin başka yere tayinini istesin.

Öncelikle sıcakkanlı tabir ettiğiniz bir kadına çalıştığınız yerde resmen "kötü kadın (!)" muamelesi yapılmış. Bu iç anadolu şehirlerindeki kadın yaftalama merakı beni benden alıyor. Selam versen yollu diyorlar. Kız kardeşim memur olarak başkente atandı, müdürü çekti yanına "kızım sen çok iyi niyetlisin ama koridorda karşılaştığın tanımadığın insanlara selam verme, gülümseme. Burada yanlış anlaşılır" demiş. Hadi erkeklerin egosunu okşuyor bu durum da kadınlar nasıl buna ortak oluyor anlamıyorum. Güya okumuş etmiş medeni insanlarsınız.

Konuya dönersek, başta eşinizin aşırı tepkisi benim de dikkatimi çekmişti ama kızı gördüğünüz pozisyonu anlatınca işler değişti. Siz eşinize o kadının tasvip etmediğiniz davranışlarını olduğunu yansıtmışsınız. Adamı doldurmuşsunuz resmen kadına karşı. O da kendisi mesafe koymuş, o kadınla görüşememenizi istemiş. Siz görüşmüşsünüz. Adam muhtemelen adı çıkmış bir kadınla adının anılmasından rahatsız olmuş. Birine 5 sn bakmam sorun olsa ben de noluyoruz ya diye tepki veririm. Hele ki o kişiyle ilgili belirli yargılar varsa.
Bdv'yi acilen bırakmanız lazım.

Bence gereksiz navranışlar sergiliyordu iz . Ben absürt hicbirsey görmedim anlattıklarınızda

Yanlış düşünüyorsunuz bence ,size eşiniz böyle bir yaklaşımda bulunsa ,şu erkeğe uzun uzun kötü bir bakış attın,diye nasıl tepki verirsiniz?
Kusura bakmayın ama eşim bana olmadığı halde böyle bir cümle kursa sonuçlarını şu an kendim bile tahmin edemem.
Yapmadığım şeyle itham edileceğim,normal bir tepki abes olur zaten.

Tersinden düşünün eşinizin bir arkadaşı var ve size yakıştıriyor yakıştırma sebebi de sizin uzak durmaniz ve sadece üç sn falan bakmanız. Benim evliliğim temelinden sarsilirdi. Kadın hissederlik ortada ne durum var? Tepki vermesi normal yani adamın

Siz hiç eşinizle dedikodu yapmaz misiniz ? Aynı kurumda çalışırken hiç mi onun sevgilisi var miymiş falan diye sormadiniz ?

Eşiniz haklı burada ama arkasından uygunsuz şekilde konuşup evine gitmek ikiyüzlülük. Bende olsam tepki gösteririm. Bence eşinizden çok arkadaş ayağına kıza takmişsinız. Sizin gibi arkadaş da olmasın mümkünse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…