Eşimin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kadının eşimde gözü var demedim. Eşimin hoşlanma ihtimalinden gerildim. Yoksa kadın her ne kadar yüksek enerjili ( ben bu şekilde tabir etmiyorum tam manasiyla flortoz birisi, farkında olmadan karşı cinsle habire flört halinde. Biz yakınken fark etmemistim fakat uzaktan izleyince çevrenin bu şekilde düşünmesi normal gelmeye başladı. Arkasından konuşulduğunda arkadaşıma asla laf söyletmiyorum orası ayrı) her ne kadar yüksek enerjili de olsa eşim ve kadın arasında herhangi bir şey yaşanmasına ihtimal dahi vermiyorum. Ne kadından beklerim ne eşimden. Çünkü kadın bunu insanlarla flört edeyim millete iş atayim mantığıyla yapmıyor karakteri o şekilde, eşimin de bana olan sevgisine eminim Allah şaşırtmasın. Fakat onu begenebilme ihtimali beni geriyor sorun o

Ooo böyle her el sallayandan etkilenir derseniz olmaz. Siz özgüvenli olun. Adam sizi sevmiş, sizi seçmiş. Kapımda yattı diyorsunuz (Ben biraz abartılı buldum ama neyse). Korkmanıza gerek yok.
Etkilenirse de etkilenir hiçbir şey yapamazsınız. Boşuna kendinizi üzmeyin. Güzel günlerinizin tadını çıkarın.

Benim eşim kızdığımı bildiği halde bi gece arkadaşlarıyla işyerinden kızlarla birlikte dürüm yemeye gitmişler kendisi masadan kalkmış masayı fotoğraf çeken eşim kendisi sözde ben duymayacağım o fotoğrafta yok ya vay çakal vay ee duydum işte aylar sonra ne oldu

Yaaa işte bakın böyle işte siz didiklediniz bir bakıştan anlam çıkardınız bakın herkesten fikir gelince nasıl da kendinize işkence oluyor şuan yapmayın güzel günlerinizi zehretmeyin adamı bir salın

Yani böyle flortoz insanlardan ben hoslanmam mesela arkadaş olmam . Sizin de yapabileceğiniz bir seçenek bu . Arkadaşlarım da benim gibi buzdolabı. Çok temas seven insanlarla oturmaktan hoşlanmam cıvık cıvık konuşulmasından böyle davranan birinin evine gitmem mesela . Sorun sizde o zaman . Mesafeli olmalısınız bu insana.

Eşiniz zaten bu kişiye soğuk davranıyormus yakın davransa yine kizarsiniz. Adam şu an ölü taklidi yapsa yine iskillenirsiniz. Ne yapsın
Birşey olacaksa olur bu kadar takılıp kamera falan izlemek hiç iyi değil .

Dur kız sende bir kameraya baksın bakayım bugün de bayan el sallayarak selam vermiş mi merak ettim bak

Ayy o da takip etmesin yapmayın Allah aşkına bi salın iki eşte birbirini takip etmesin
Benlik bir şey yok şekerim ama biri birini illaki takip edip göz hapsinde tutmak zorunda gibi yaşıyor millet ben ne diyeyim. Zaten herkesin kocası muhteşem, bulunmaz, biricik, tüm kadınlar sanki onların kocasını kapmak için yarışıyor... Evlilik hayat paylaşmak falan değil artık. Denetimli serbestlik

benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı.

Fakat bu kıza pek iyi gözle bakılmıyor kurumda biraz konuşma tarzı nasıl desem fazla sıcakkanlı.

Fiilayata dökülecek bir şey ne eşimden ne kızdan yana kesinlikle olmaz eminim. Ama işte begeniyor mu hosuna mi gitti düşüncesi bile delirmeme yeter de artar

hem kızın arkasından bunları söylüyorsun hem evine gidiyorsun arkadaşlığına devam ediyorsun falan demişti.

Ya bekar diye onun evine gidiyor bütün kızlar ben napayım onun evinde diye diğer arkadaşlarımla gorusmeyeyim mı bı yerde mecburiyet.

Yoksa kadın her ne kadar yüksek enerjili ( ben bu şekilde tabir etmiyorum tam manasiyla flortoz birisi, farkında olmadan karşı cinsle habire flört halinde.

Sen aslında eşini değil ama arkadaşın olduğunu iddia ettiğin kızı (senin gibi arkadaş düşman başına) o kadar çok kıskanıyorsun ki, hırsını eşinden falan almaya kalkıyorsun. Yazık, git bi tedavi falan ol, bunlar ne kadar çirkin ithamlar, güler yüzlü diye kıza bi o.ospu demediğin kalmış. Ayıp!
Bu arada, arkasından konuştuğun insanın evine gidip onun hazırladığı ikramları yerken hiç mi utanmıyorsun? Pes!

Doğru okuyabilsen anlarsın ki ben kendi fikirlerimden ziyade çevrenin kız ile alakalı fikirlerini arkasından dönen konuşmaları yazdım. Şu şunu dedi bu böyle söyledi şeklinde hep cümleler değil mi? Ortamda bu tarz bı diyalog kurulduğu zaman insanları susturuyorum bizzat kendim.

Bı insanın flortozluk yapısında varsa bu durum o insanı o.. yapmıyor ya da kocama iş atıyor kocamı elimden alma derdinde de yapmıyor. Flortoz ve ben eşimin onu beğenme ihtimalinden gerildim anlatmak istediğim bahsetmeye çalıştığım sadece bu. Uyarılar genel olarak mesafe koymamla ve gözlem yapmamla alakaliydi ben de bunlara uyacağım

Dur kız sende bir kameraya baksın bakayım bugün de bayan el sallayarak selam vermiş mi merak ettim bak
Ya iyide bakın el sallama da tabi ki bı şey yok fakat burası ufacık bir yer. Eşimin mesai arkadaşı adam bu kız her sabah böyle el sallıyor sana, dikkat et eşin yanlış anlamasın demiş diyorum. Normal mi karşılanır sizce bu ya. eşim gelip kendisi söyledi bunu bana. O sebeple kız batmaya başladı işte. Hayır eşimin öyle dönüp bakması selam vermesi ben olmadığım zamanlarda sohbeti falan da yok kızla. Ne demeye her sabah kırıtarak el salliyorsun millet ters düşünecek diye de geriliyorum

Flortoz ve ben eşimin onu beğenme ihtimalinden gerildim
Senin gerçekten tedaviye ihtiyacın var!
Eşinin gözlerini bağlayıp, kulağına da yüksek sesle müzik dineyeceği bir kulaklık tak ki dışarıda birilerini görüp ya da sesini duyup etkilenmesin!
Ya da onu evde oturtabilirsin, aman ha evde de dikkat et! Zira Allah göstermeye kocişin tv' de falan birisini görüp ya da sesini duyup beğenebilir, belli mi olur?

Siz aslında o kızla ilgili kendi fikirlerinizi herkes böyle diyor diye desteklemeye çalışıyorsunuz.
Her güzel ve neşeli kadından eşinizi kıskanmanıza gerek yok. Eminim kocanız yanaşsa o kız yüz vermez.
Inşallah burayı okuyordur da o çevreden kurtulur.

Merak ettim valla, ne oldu?

Ne?? Bu nasıl bir düşünce ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…