Bu konuyu bir daha hiç açmayın sessizce gözlemleyin zaten sizde aynı yerdesiniz. Kadın hisseder diye düsünüyorum belki eşiniz hoşlandı ama aralarında bir sey geçmedi bu ani öfkesi bundan olabilir. Benzer durumu bi yakinim yaşadı eşi öfkelendi nasıl bana yakıstırırsın demeler abartmalar hatta esini suclamalar sonuc: boşandi o kadinla evlendi. Yani erkekler bence uzun zamanlı tepkisel düşünemiyor anlık panik ile tepkilerini belli ediyorlar. Sizin konunuzda bir şey olcagini sanmiyorum eğer çok şüphe duyarsaniz bir ortamda daha bulunun ve bir kez daha gözlemleyin sakince hatta cok rahat davranarak yine bir elektrik sezerseniz yavastan kizla arkadasliginizi çekin eşinize kizdan bahsederek aklına sokmayin kendinide bir sey sanmasin hemen havalaniyolar.
Kurumda daha önce bu kadınla ilgili duydugunuz şeylere ek esinizin kücük davranislarini ekleyince icinizde buyutmussunuz. Yoksa eşiyle dedikodu herkes yapar yani bizde ayni kurumdayiz ortak arkadaslarimizdan bahsederiz samimi olmadigimiz kisiler icin bekar mi cocugu var mi vs diye konusu gecer yani bunda bir sey yok.
Birde eşiniz size ayni şekilde sorsa ne kadar ağır sinirlendirici bir sey diyenler olmus ama ben burda kadin erkek ayridir diyorum kadina sorulacak sey var sorulmayacak sey var. Pozitif ayrimciyim