Eşimin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden bir tane daha mı türedi bu bugün kurumda olmaz başka yerde olur özgüveninizi geliştirecek bir şeyler yapın ama yapın yani bu eşinizle değil sizle alakalı bir durum valla eşim istediği kadar baksın beni alakadar etmez ben bana olan davranışlarına bakarım ben kendime güveniyorsam bakarsa beğenirse giderse kapı orda gidecek olanı siz ne yaparsanız yapın tutamazsınız.

Ama yine de o tepkisi, cookk önceden ara ara onun yok mu hayatinda biri diye soruşlari( gerçi meraklı biri her şeyi soruyor dedikodu seviyor) bunlar bana battı işte. Onları anlamlandiramiyorum sanırım. Sevmiyorum onu egoist falan demesi. Neden dediğimde bizim kuruma geliyor üstten üstten konuşuyor herkesle falan demişti.

sizin arkadaşlığınızdan hiç hoşlanmadım kusura bakmayın. ne yapmaya çalıştığınızı da hiç anlamadım. hiçbir duruşunuz yok. bence siz önce kendi düşüncelerinizi netleştirin. eşinizin birini beğenmesini engelleyemezsiniz, düşüncelere set çekilemiyor. bu yüzden kuruntularla hareket etmek sizi çok üzer.

Bayana özgü davranışı değil adam kendisi meraklıymış ee ben de eşimle işyerinden tanıştığımız aktivitelere gittiğimiz arkadaşlarını sorarım.

Ayy ne güzel yazmışsınız valla ben de yazdıklarıma bunları da eklemek isterdim.

Millet uzaya çıkıyor bizim toplumumuzda "aaa erkeklerle flörtvari konuşuyor aa aa" biz bu cahillikle bu ülkede bir yere varamayız birileri bir şey diyor bile olsa siz bir kadın olarak hemcimsiniz hakkında böyle konuşanları susturmalısınız.

Aslında uzun bı sure olumsuz bı şey hissetmiyordum. Fakat burada çok takılmaya başlayınca bilmiyorum her şey batmaya başladı bana sanirim
Bu beni işkillendirirdi mesela. Sakince konuşuyorken neden parlar ki insan bir anda.
Kızda bir garip. Bende milletin eşi, sevgilisi yanındayken çok dahil olmam konulara o ayrı ama arkasından durduk yere atıp tutuyorsa bir sebep ararım. Acaba sizden önce platonikti ama eşinizden yüz bulamayınca, sizinle ilişkisi ve evliliği olunca mı bi haller oldu?

Zaten hep karşı taraf suçludur iyi gözle bakılmayan odur flörtvari konuşuyordur ne kadar kolay ya bir kadını karalamak bu toplumda bu tarz şeyler yüzünden ne kadar çok kadın baskılanıyor siz biliyor musunuz burada bunları yazmanız bile çok yanlış ayıptır ya kesin kadın çok güzeldir bakımlıdır

kızlarrr ah ahhh erkeklerle kadınlar aynı ortamda çalışmamalı... sen haksız değilsin, kendini öyle hissetme.
eşin de belki bilerek bakmadı bilemeyiz.
aranızı soğutmayın o kızı gözünde büyütme eşinin yanında bu konuyu da açma kapa bir şekilde ama sen hep tetikte ol. eşine panter gibi sarıl
keşke eşinin ve senin departmanında kız erkek ayrımı olsa ve tüm şirketlerde!!!

bu konu sürekli konuşuluyorsa ki ,konuşulmuş,imalar vs.
bir süre sonra eşinizin patlaması bana normal geldi
ben eşinizin falsosunu yakalayamdım
bana da eşim böyle bir imada bulunsa ben de çok rahatsız olur,kendme hakaret sayardım
evlilikte güven yoksa ,sonrasında işler kopmaya kadar gider...

hayır adam belki gerçekten nefret ediyor uyuz oluyor ama sen böyle söylersen tatlanır kız bence aranı düzelt ve uğraşma adamla

Siz deneyip durun eşinizi bir kez yetmemiş size böyle böyle soğutursunuz adamı kendinizden neden kendi özgüveninizi yükseltmeyi denemiyorsunuz ya böyle davranışları görünce çıldırıyorum ya diyelim bu adam kıza baktı ne yapabaileceksiniz Allah aşkına diyelim aşık oldu gideni tutabilecek misiniz zaten ilerlerse durum eve ve size olan davranışları değişir o zaman da durum değerlendirmesi yapıp ayrılırsınız adamı darlamak nedir

Ya bilmiyorum mesela konu açılırken seni tuttu çekti aldi hızlıca helal olsun falan diyor kız. Her gün eşimin olduğu kurumun önünden geçerken içeri el salliyormus. Eşimin mesai arkadaşı adam esime dönmüş eşin görmesin bak aman diyim falan demiş. Kızın tavırları çok anormal çünkü herkese karşı .Benim oturdugim odada her yeri gören kamera var bu sabah geçerken baktım yine içeri el salladı. Eşim diyor ki arkadaşı olduğun için ondan yakınlıkla selam veriyor sabah diyor. Sen verme ciddi dur söz falan olmasın demiştim bu konu açıldığında. Al sabah yine içeri el salladı doğrudan eşime mi onu bilmiyorum ama diğer personelleri de taniyor belki onlara salladı. Şimdi yine iskillendim sana mı salladi sabah el diye sormak çok saçma olacak dünkü tartışmadan sonra offf valla

Böyle durumda kim parlamaz gelmiş kadın şu kadına baktın diyor eşim bana diyecek bunu var ya söylediğine pişman ederim onu ben de ona yaparsam o da bana aynı tepkiyi versin

Allah iyiliğinizi versin Allah yuvanızı daim etsin çok güldüm bu mesajınıza affedin ya el salladıysa ne olacak ne kadar güzel şen şakrak biri niye bu farklı yerlere çekiliyor şu kızla keşke tanışma imkanım olsaydı çok tatlı ya en azından somurtuk somurtuk gezmiyor ayyy bak çok işgillendim eşinize mi salladı acaba

Sizin askinizdan divane olmuş bir adam olarak biliniyorsa siz bu kızı karı koca niye kafanıza taktınız ki .

Yaa dalga geçmeyinnnn neyse tamam tavsiyelerinize uyacağım bir daha konusunu acmayacagim. Ama izlemede de olacağım ondan geri duramam sanırım. Kizla da samimiyeti azaltacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…