- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi mellykelly
Sizden bir tane daha mı türedi bu bugün kurumda olmaz başka yerde olur özgüveninizi geliştirecek bir şeyler yapın ama yapın yani bu eşinizle değil sizle alakalı bir durum valla eşim istediği kadar baksın beni alakadar etmez ben bana olan davranışlarına bakarım ben kendime güveniyorsam bakarsa beğenirse giderse kapı orda gidecek olanı siz ne yaparsanız yapın tutamazsınız.Doğru söylüyorsunuz. içten içe itiraf edemesem de kendine rakip görüyorum galiba. İş konusu giyim kuşam güzellik vs. Çünkü o gelene kadar kurumda tektim ben djdjd şimdi benden bı tane daha türedi. Belki o batıyor bana. Son cümle içinde öyle bir kez iki kez bakıp geçme olarak görmüyorum üst üste bakma tabiki olmadı fakat üçümüz de aynı catida olunca yoldan geçen bir kız rahatlığı vermiyor durum bana maalesef
Ama yine de o tepkisi, cookk önceden ara ara onun yok mu hayatinda biri diye soruşlari( gerçi meraklı biri her şeyi soruyor dedikodu seviyor) bunlar bana battı işte. Onları anlamlandiramiyorum sanırım. Sevmiyorum onu egoist falan demesi. Neden dediğimde bizim kuruma geliyor üstten üstten konuşuyor herkesle falan demişti.Sizden bir tane daha mı türedi bu bugün kurumda olmaz başka yerde olur özgüveninizi geliştirecek bir şeyler yapın ama yapın yani bu eşinizle değil sizle alakalı bir durum valla eşim istediği kadar baksın beni alakadar etmez ben bana olan davranışlarına bakarım ben kendime güveniyorsam bakarsa beğenirse giderse kapı orda gidecek olanı siz ne yaparsanız yapın tutamazsınız.
sizin arkadaşlığınızdan hiç hoşlanmadım kusura bakmayın. ne yapmaya çalıştığınızı da hiç anlamadım. hiçbir duruşunuz yok. bence siz önce kendi düşüncelerinizi netleştirin. eşinizin birini beğenmesini engelleyemezsiniz, düşüncelere set çekilemiyor. bu yüzden kuruntularla hareket etmek sizi çok üzer.Burada küçük bı arkadaş grubum var kızda o grubun içerisinde. Bekarken az gezmedik tozmadik. Evlendik ara ara yine toplanıyoruz. Bekar olduğu için genelde kızın evinde toplaniyoruz. Kızın bu rahat tavırlarını eşimle paylaşırken beni de zor durumda bırakıyor beni ziyarete geldiğinde peşinden erkek getiriyor vs dediğimde görüşmeyi azaltmami istemisti. Ertesi gün kız toplanmasına o kızın evine gittik. Gitmeme bir şey demedi fakat akşamına hem kızın arkasından bunları söylüyorsun hem evine gidiyorsun arkadaşlığına devam ediyorsun falan demişti. Onu da mesela kızın arkasından konuşmama sinirlendi şeklinde algilamistim ay bilmiyorum benim kafam çok karışık sanirim
Bayana özgü davranışı değil adam kendisi meraklıymış ee ben de eşimle işyerinden tanıştığımız aktivitelere gittiğimiz arkadaşlarını sorarım.Ama yine de o tepkisi, cookk önceden ara ara onun yok mu hayatinda biri diye soruşlari( gerçi meraklı biri her şeyi soruyor dedikodu seviyor) bunlar bana battı işte. Onları anlamlandiramiyorum sanırım. Sevmiyorum onu egoist falan demesi. Neden dediğimde bizim kuruma geliyor üstten üstten konuşuyor herkesle falan demişti.
Konudan bağımsız, pesFakat bu kıza pek iyi gözle bakılmıyor kurumda biraz konuşma tarzı nasıl desem fazla sıcakkanlı.
Ayy ne güzel yazmışsınız valla ben de yazdıklarıma bunları da eklemek isterdim.Ya benim ilgimi çeken hep görüşmek istediğim, baktığım bir sürü insan oluyor. Aurası güzel oluyor enerjileri yüksek oluyor ama onlarla yatmak istemiyorum bu tarz insanlar hemcinsim de olduğu oluyor zaten. Yani ben çok uç düşünüyor olabilirim ama hoşuna bile gitse aralarında inkar edemeyeceği bir elektrik bile olsa eşiniz size sadıksa gerisi faso fiso değil midir? Önemli olan eşinize olan güveniniz değil mi? Varsayalım aklı çelinir diye korkuyorsunuz. Sizin bu tutumunuz mu engelleyecek aklının çelinmemesini? Ayrıca sizi seven biri bu elektriğe karşı gelemeyecekse kızla arasına mesafe koyar aynı eşinizin yaptığı gibi. Adam zaten elindem geleni fazlasıyla yapıyor. Niye itiraf ettirme peşindesiniz. İşler ikiniz için de daha zorlaşacakken gerek yok böyle bir çabaya bence. Sonra her durumdan anlam çıkarmaya başlayacaksınız şimdi olduğu gibi. Ama bana kalırsa eşinizin zaten böyle bir durumu yok bence direkt kadından hoşlanmıyor. Ben de şeyi anlamadım bir tarafta kadının tasvip etmediğiniz şeylerinddn bahsetmişsiniz ama eşiniz kötüleyince ona katılmıyor gibi yazmışsınız sanki buraya.
Millet uzaya çıkıyor bizim toplumumuzda "aaa erkeklerle flörtvari konuşuyor aa aa" biz bu cahillikle bu ülkede bir yere varamayız birileri bir şey diyor bile olsa siz bir kadın olarak hemcimsiniz hakkında böyle konuşanları susturmalısınız.Kız bana benziyor tipi giyimi yüzü falan. Ben resmen. Tesettürlüyuz giyim tartimiz vs aynı. Yüz hatlarımız. Fakat bu kıza pek iyi gözle bakılmıyor kurumda biraz konuşma tarzı nasıl desem fazla sıcakkanlı. Küçük bı ilçede olunca millet farklı şeylere yoruyor. Gerçi gözümün önünde nişanlı bı başka memurla flortvari konuşmaları da oldu cok defa. Belki de bunlar beni iskillendirdi sinirlendirdi. Bu olaydan eşime bahsettigimde mesela suçu erkeğe atmıştı direkt. Kızla görüşmelerini azalt demişti sadece. Hala düşünüyorum acaba yersiz mi kiskanclik yapıyorum eşime karsi diye. Çünkü benim yanlış dusunmemden çok endişe eden birisi. Eli ayağı birbirine dolanıyor napacagini bilemiyor vs
Bu beni işkillendirirdi mesela. Sakince konuşuyorken neden parlar ki insan bir anda.Aslında uzun bı sure olumsuz bı şey hissetmiyordum. Fakat burada çok takılmaya başlayınca bilmiyorum her şey batmaya başladı bana sanirim
Zaten hep karşı taraf suçludur iyi gözle bakılmayan odur flörtvari konuşuyordur ne kadar kolay ya bir kadını karalamak bu toplumda bu tarz şeyler yüzünden ne kadar çok kadın baskılanıyor siz biliyor musunuz burada bunları yazmanız bile çok yanlış ayıptır ya kesin kadın çok güzeldir bakımlıdırKız bana benziyor tipi giyimi yüzü falan. Ben resmen. Tesettürlüyuz giyim tartimiz vs aynı. Yüz hatlarımız. Fakat bu kıza pek iyi gözle bakılmıyor kurumda biraz konuşma tarzı nasıl desem fazla sıcakkanlı. Küçük bı ilçede olunca millet farklı şeylere yoruyor. Gerçi gözümün önünde nişanlı bı başka memurla flortvari konuşmaları da oldu cok defa. Belki de bunlar beni iskillendirdi sinirlendirdi. Bu olaydan eşime bahsettigimde mesela suçu erkeğe atmıştı direkt. Kızla görüşmelerini azalt demişti sadece. Hala düşünüyorum acaba yersiz mi kiskanclik yapıyorum eşime karsi diye. Çünkü benim yanlış dusunmemden çok endişe eden birisi. Eli ayağı birbirine dolanıyor napacagini bilemiyor vs
Sıcakkanlı olmak da suç vahkine vah vahhh kadın pis niyetli ondanKonudan bağımsız, pes
hayır adam belki gerçekten nefret ediyor uyuz oluyor ama sen böyle söylersen tatlanır kız bence aranı düzelt ve uğraşma adamlaMerhabalar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Çok hızlı ve aşk dolu bı evlilik surecimiz oldu. Tüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir. Neyse, benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı. Eşimin aynı ortamda o kız da varken gerildigini hissettim. Konuşmuyor zaten mümkün oldukça. Fakat garip bı şekilde bunu seziyorum bilerek uzak duruyor gibi. Halbuki samimi arkadaşım kiz benim. Daha öncesinde onun gıyabında konusu geçince egoist birisi pek sevmiyorum onu falan demişti. Başka bir zamanda konusu gecince sen de onu hiç sevmiyorsun dimi diye sormuştu gülerek. Niye öyle dusundun deyince her halinden belli falan demişti. Onun konusu her açıldığında sert konuştuğumu falan düşünüyormuş. Bilmiyorum ben fark etmiyorum. Bugün artık çok sacmalamdim. Burada okuduklarım beni etkiledi sanırım. Bu kız mesai sonu merdivenden aşağı inerken eşimin kafasını çevirip bı kaç saniye baktığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu. Eve geldim konusunu açtım. Meraklı meraklı etrafına bakmasından hoslanmadigimi daha önce söylemiştim oradan actim konuyu. Sakin sakin dinlerken uzunca baktın deyince birden inanilmaz sinirlendi. Gözlerinden ateş çıktı. Sen beni neyle itham ediyorsun falan dedi. Bu konu oncesinde halbuki gayet normal diyalog kuruyorduk sikayetlerimi güzel güzel dinliyordu. Birden kızın ismi geçince ve baktığını soyledigimde çok ciddi ve sert tepki gösterdi. Oradan o kız değil de haska biri iniyor olsaydı böyle tepki gosterecek miydin bana sen dedi. Ne demek istiyorsun niye bunu soruyorsun deyince gozlerinden ateş çıktı resmen. Beni neyle itham ediyorsun, sakın falan dedi bana.Şimdi ben yersiz mi kıskançlık yapıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum ne tavsiye edersiniz
Siz deneyip durun eşinizi bir kez yetmemiş size böyle böyle soğutursunuz adamı kendinizden neden kendi özgüveninizi yükseltmeyi denemiyorsunuz ya böyle davranışları görünce çıldırıyorum ya diyelim bu adam kıza baktı ne yapabaileceksiniz Allah aşkına diyelim aşık oldu gideni tutabilecek misiniz zaten ilerlerse durum eve ve size olan davranışları değişir o zaman da durum değerlendirmesi yapıp ayrılırsınız adamı darlamak nedirHayir kadın erkek fark etmiyor genel olarak merdivenden inene sağdan soldan gelene bakıyor. Kendisi de kabul etti meraklı biri zaten azaltmaya çalışıyor onu. İsteğim dümdüz normal insan gibi sağa sola takılmadan eve gitmesi. Bu bakış o kıza özel değildi yani daha öncede bunun tartışmasını yapmıştık fakat konu o kız olunca diğer tepkiler gibi değil daha sert tepki gösterdi baya sinirlendi. Neyle itham ediyorsun falan dedi. Aradan zaman geçsin başka bı kız üzerinden yine sorgulayacagim esimi bakma konusunda bakalım onda tepkisi nasıl olacak. Normal tepki verirse artık cidden iskillenecegim
Ya bilmiyorum mesela konu açılırken seni tuttu çekti aldi hızlıca helal olsun falan diyor kız. Her gün eşimin olduğu kurumun önünden geçerken içeri el salliyormus. Eşimin mesai arkadaşı adam esime dönmüş eşin görmesin bak aman diyim falan demiş. Kızın tavırları çok anormal çünkü herkese karşı .Benim oturdugim odada her yeri gören kamera var bu sabah geçerken baktım yine içeri el salladı. Eşim diyor ki arkadaşı olduğun için ondan yakınlıkla selam veriyor sabah diyor. Sen verme ciddi dur söz falan olmasın demiştim bu konu açıldığında. Al sabah yine içeri el salladı doğrudan eşime mi onu bilmiyorum ama diğer personelleri de taniyor belki onlara salladı. Şimdi yine iskillendim sana mı salladi sabah el diye sormak çok saçma olacak dünkü tartışmadan sonra offf vallaBu beni işkillendirirdi mesela. Sakince konuşuyorken neden parlar ki insan bir anda.
Kızda bir garip. Bende milletin eşi, sevgilisi yanındayken çok dahil olmam konulara o ayrı ama arkasından durduk yere atıp tutuyorsa bir sebep ararım. Acaba sizden önce platonikti ama eşinizden yüz bulamayınca, sizinle ilişkisi ve evliliği olunca mı bi haller oldu?
Böyle durumda kim parlamaz gelmiş kadın şu kadına baktın diyor eşim bana diyecek bunu var ya söylediğine pişman ederim onu ben de ona yaparsam o da bana aynı tepkiyi versinBu beni işkillendirirdi mesela. Sakince konuşuyorken neden parlar ki insan bir anda.
Kızda bir garip. Bende milletin eşi, sevgilisi yanındayken çok dahil olmam konulara o ayrı ama arkasından durduk yere atıp tutuyorsa bir sebep ararım. Acaba sizden önce platonikti ama eşinizden yüz bulamayınca, sizinle ilişkisi ve evliliği olunca mı bi haller oldu?
Allah iyiliğinizi versin Allah yuvanızı daim etsin çok güldüm bu mesajınıza affedinYa bilmiyorum mesela konu açılırken seni tuttu çekti aldi hızlıca helal olsun falan diyor kız. Her gün eşimin olduğu kurumun önünden geçerken içeri el salliyormus. Eşimin mesai arkadaşı adam esime dönmüş eşin görmesin bak aman diyim falan demiş. Kızın tavırları çok anormal çünkü herkese karşı .Benim oturdugim odada her yeri gören kamera var bu sabah geçerken baktım yine içeri el salladı. Eşim diyor ki arkadaşı olduğun için ondan yakınlıkla selam veriyor sabah diyor. Sen verme ciddi dur söz falan olmasın demiştim bu konu açıldığında. Al sabah yine içeri el salladı doğrudan eşime mi onu bilmiyorum ama diğer personelleri de taniyor belki onlara salladı. Şimdi yine iskillendim sana mı salladi sabah el diye sormak çok saçma olacak dünkü tartışmadan sonra offf valla
Kız güzel kız neşeli kız hayatla barışık ama bak fingirdeşerek flörtvari konuşuyormuş arada da çaktırmadan ağzına sakız atıyormuşSizin askinizdan divane olmuş bir adam olarak biliniyorsa siz bu kızı karı koca niye kafanıza taktınız ki .
Yaa dalga geçmeyinnnnAllah iyiliğinizi versin Allah yuvanızı daim etsin çok güldüm bu mesajınıza affedinya el salladıysa ne olacak ne kadar güzel şen şakrak biri niye bu farklı yerlere çekiliyor şu kızla keşke tanışma imkanım olsaydı çok tatlı ya en azından somurtuk somurtuk gezmiyor ayyy bak çok işgillendim eşinize mi salladı acaba