Eşimin ailesiyle olan ilişkim

Bırak eşin üzülsün, sen üzülme boşver. Biraz bencil olacaksın, Kendini düşüneceksin. O kendi ailesi, onun sorunu. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Biraz da onlar senin için uğraşsınlar.

Gitmek istemediğinizi söyler ve sürekli ertelerseniz bu düşünce beyninizi kemirir durur...esinizin baskısı da cabası...gitmezseniz size yapılanlar bi kenara itilir ailem adım attı sen yanaşmadın diye suçlu ilan edilirsiniz.Bana göre bu işten sıyrılmanın en makul yolu bayram da gitmeniz.eşinize de onun hatrı için gittiğinizi söyleyin.gidin barışmak için ayaklarına gitmek gibi değil adı bayram ziyareti olsun.duruma bakar ona göre de mesafenizi korursunuz.

Siz barismalarinin nedenini bulmussunuz bile. En dogru karari kendiniz verirsiniz. Ama ben olsam o kadar kolay barismazdim. Zaten ortada kusuldukten sonra barisilacak bir samimiyette olmamis.

Birden neden boyle oldular beni bu düşündürdü para falan mi almak istiyorlar eşinden. sen izin vermezsin diye korkup boyle sana yaklasmaya calisiyorlar.ben boyle kötü insanlarin bir cıkarı olmadan yaklaşacaklarını sanmıyorum

Eeee ozaman ilişkiniz böyleyse görüşünce de sorun olmaz kanımca.
Eşin çok isterse arada gidersin.
Bence haline sukretmelisin neleri var bu hayatta.
Daha kötülerine Sahit oldum. Boşver allah görüyor. Allah rızası için yap iyiliğini geç.

Ben iyi yüzleriyle hiç karşılaşmadım ki zaten. Hep eşim anlatıyor ben görüşmeyi kestikten sonra onları,seni sordular, görüşmek istediler falan diye. Belki de onlarda değişen birşey yoktur ama eşim iyiniyetle aramızı yapmaya çalışıyordur bilemem. Valla o kadar odun bir aile ki eşiminki, oğullarına bile iyi görünmeye çabalamazlar. O kadar zahmete girmezler. Ruh gibiler zaten. Ben oraya her gittiğimde içim şişerdi resmiyetten. Şimdi yeniden görüşmeyi düşünmek bile mideme kramplar sokuyor. Yok yapamam heralde

Ben de keske benimkiler de resmi olsalar diyorum:)))
Yapmacıklıktan samimi görünmekten ölecekler :)
Halbuki ne onlar beni sever ne de ben onları sevmem
Buna rağmen bir araya gelince bizi görenler olsa benim için deli divane oluyorlar sanırlar

Bırak eşin üzülsün, sen üzülme boşver. Biraz bencil olacaksın, Kendini düşüneceksin. O kendi ailesi, onun sorunu. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Biraz da onlar senin için uğraşsınlar.
Aman uğraşmasalar da olur. Ben onların iç yüzlerini biliyorum. Beni zerre umursadıkları yok zaten. Şimdi bir menfaatleri olmasa birden iyilik meleği ayağı çekmezlerdi bana

Genelde sevilmez zaten kayın aile ama biraz saygı görsek fena olmazdı. Eşiminkiler bana asla saygı duymaz. Kızım daha bebekken birgün onlardayız, eşime dedim ki kayınpedere söyle çocuğun yanında sigara içmesin. Eşim söyledi, adam sallamadı bile. Bir baktım çocuğu kucağına oturtmuş, bir yandan da sigara içiyor. Dedim ki lütfen çocuk yanınızdayken sigara içmeyin. Ha öyle mi dedi, sigarasından bir nefes daha çekti. Bir sinir zıpladı bende ama yuttum her zamanki gibi. Çocuğu aldım çıktım. Zaten benimle konuşmaya genelde tenezzül etmezlerdi. Eşimi mutfağa falan çağırır, orda konuşurlardı. Ben de öyle beklerdim saatlerce salak gibi tek başıma. Allahtan sonra kızım oldu da onunla oynarken vakit geçiyordu. Yanıma genelde gelmezlerdi. Gelseler de yanımda çoğunlukla Rusça konuşulurdu zaten. Benim onlarla alakam olmadığını her seferinde altını kalın kalın çizerek gösterdiler. Böyle bir aile birden beni nasıl özlemiş olabilir ki? Acaba o taraftan bakınca çok mu salak görünüyorum?

Evet salak görünüyor olabilirsiniz :)
Ben de aynı şekilde
Bence eşinize siz de onları istiyor gbi davranın ama güvenemedğinizi inanmadığınızı soyleyın

Bnm kv dem de eşime telefonda sen beni bıraktın gttin ece ile evlendin dedi
Tercihini yaptın dedi
Ama benim yüzüme gelir kv dem
Ececim siz mutlu olun yeter der
Eşim ev almak istio mesela
Ailesinden biraz destek bekliyor

Ailesi telefonda ev için para veremeyiz ama araba istersen kendi üzerime alır sana veririm der
Resmen kocam burda benle olsun istemio
Ev alsın istemio
Çocuk yapsın istemio

Kendilerine sorsan çok iyiniyetliler ama ikiyüzlülükten ölecekler. Maddi konuları hiç sorma. Oradan apayrı bir kitap çıkar bende. Çocuğu da ilk duyduklarında hani daha erken diyordunuz noldu da çocuk yaptınız dediler. Tebrik falan zaten beklediğim birşey değildi şaşırmadım o yüzden. Seni anlıyorum o yüzden. Seninki de kolay değil, Allah sabır versin

İlişkimiz böyle ama mevzular bu kadar değil elbette. Aile olarak çok mesafeliler ama birşey beklerken, bizden birşey isterken hiç değiller.
Eşimi günün herhangi bir saatinde arayabiliyorlar mesela. Çok erken ya da çok geç olabilir, tatil günü sabahın körü olabilir, farketmez. Aile olup olmamamız, çocuğun olması, uyanıp uyanmaması onları ilgilendirmez.
Eşim birşey isteyemez, öyle durumlarda tek başınasın derler ama kendileri birşeye ihtiyaç duyarsa eşim iki eli kanda olsa yapmak zorundaymış gibi davranırlar.
Benim tahminim kayınbiraderin evlenme niyeti olduğundan onun tüm yükünü ve sorumluluğunu bize yıkmaya çalışıyorlar. Eşim bunları tek başına yapamayacağı için benimle yeniden arayı düzeltmeye çalışıyorlar ki ben götüreyim tüm düğün işlerini, insanlarla da biz muhattab olalım.
Günahları boyunlarına, karşılıksız iyi birşey görmediğim için şimdiki iyiniyet gösterisi samimi gelmiyor açıkçası bana

Pardon ama kvalidenizin resmen ensestvari duyguları var sanki. Allahım affet beni ama bu ne yahu? Resmen şok oldum!

Siz bu kadar olaya haklı olarak travma yaşamış olmalısınız.
Eşinize de bu şekilde açıklayabilirsiniz. Atlatamadığınızı ve hala sindiremediğinizi.
Bende de sizinki gibi ağır olmasa da nahoş durumlar yaşadığım biri var ailede ve onu bırakın görmeyi, sesini her duyduğumda resmen tekrar travma yaşıyorum.

Siz bu kadar olaya haklı olarak travma yaşamış olmalısınız.
Eşinize de bu şekilde açıklayabilirsiniz. Atlatamadığınızı ve hala sindiremediğinizi.
Bende de sizinki gibi ağır olmasa da nahoş durumlar yaşadığım biri var ailede ve onu bırakın görmeyi, sesini her duyduğumda resmen tekrar travma yaşıyorum.

Benim anlamadığım; eşin sana bunlar yaşatılırken de üzülüp onlara düzeltmeleri konusunda baskı yapmadı mı ? Şimdi onlar az ılımlı diye baskı neden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…