- Konu Sahibi andromeda-80
-
Birak yoklasin nabizini. Sende hic renk verme.Aşağı yukarı bunu yaşıyoruz zaten. Eşim kendisi gidiyor, bazen kızımı alıp götürüyor ama ben gitmiyorum. Haklı olduğumu bildiği için çok üstelemiyor ama arada nabız yoklamaktan da geri durmuyor yumuşadım mı diye
Eeee ozaman ilişkiniz böyleyse görüşünce de sorun olmaz kanımca.Neden konuşmuyorsun demezler, kendileri konuşmaz zaten ki bana bunu söylesinler. 8 senede hiç günlük hayattan konuşmadık zaten. Genel olarak resmi birkaç cümleyle geçti tüm ziyaretlerimiz. Mesela
-Yiyecek birşeyler ister misiniz?
-Hayır, teşekkürler.
Ya da
-Çocuğu hangi tuvalete götürebilirim?
-Şurdakine götürebilirsiniz.
gibi
Ne diye görüşeyim ki şimdi ben bunlarla?
Ben iyi yüzleriyle hiç karşılaşmadım ki zaten. Hep eşim anlatıyor ben görüşmeyi kestikten sonra onları,seni sordular, görüşmek istediler falan diye. Belki de onlarda değişen birşey yoktur ama eşim iyiniyetle aramızı yapmaya çalışıyordur bilemem. Valla o kadar odun bir aile ki eşiminki, oğullarına bile iyi görünmeye çabalamazlar. O kadar zahmete girmezler. Ruh gibiler zaten. Ben oraya her gittiğimde içim şişerdi resmiyetten. Şimdi yeniden görüşmeyi düşünmek bile mideme kramplar sokuyor. Yok yapamam heraldeHepsi ayni
İlk evlenince mesafeli
Olurlar
İstenmediğimizi resmen belli ederler
Snr da çok ii
Olurlar bize karsı ve biz onlari istemiyor oluruz bu sefer
İşin en sinir bozucu tarafı da erkeklerin yanı oğullarının o kötü zamanları bu kadar cabuk unutuyor olması
Ben olsam inanmazdım onlara
Bnm de basımda az cok benzer seyler var
Asla bana olan ii yüzlerine innamıyorum suanda
Tek dertleri oğullarına ii görünmek
Beni bastan sevmeyen simdi neden sevsin ki
Ben de keske benimkiler de resmi olsalar diyorum:)))Ben iyi yüzleriyle hiç karşılaşmadım ki zaten. Hep eşim anlatıyor ben görüşmeyi kestikten sonra onları,seni sordular, görüşmek istediler falan diye. Belki de onlarda değişen birşey yoktur ama eşim iyiniyetle aramızı yapmaya çalışıyordur bilemem. Valla o kadar odun bir aile ki eşiminki, oğullarına bile iyi görünmeye çabalamazlar. O kadar zahmete girmezler. Ruh gibiler zaten. Ben oraya her gittiğimde içim şişerdi resmiyetten. Şimdi yeniden görüşmeyi düşünmek bile mideme kramplar sokuyor. Yok yapamam heralde
Aynen öyle, klasik laf iyi olur Allahtan kötü olur senden bilirler. Ben kimsenin adına kimseyle diyaloğa girmek istememSakin karisma. Elin kizinin başıninyaklarina vesile olma. Neyse halleri gorsun diger aile ve ona gore davransinlar.
Evet ben de öyle düşünüyorumDurup dururken böyle yapmalarının altında bir menfaat beklerim. Sende bekle. Muhakkak bir sebebi var.
Aman uğraşmasalar da olur. Ben onların iç yüzlerini biliyorum. Beni zerre umursadıkları yok zaten. Şimdi bir menfaatleri olmasa birden iyilik meleği ayağı çekmezlerdi banaBırak eşin üzülsün, sen üzülme boşver. Biraz bencil olacaksın, Kendini düşüneceksin. O kendi ailesi, onun sorunu. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Biraz da onlar senin için uğraşsınlar.
Genelde sevilmez zaten kayın aile ama biraz saygı görsek fena olmazdı. Eşiminkiler bana asla saygı duymaz. Kızım daha bebekken birgün onlardayız, eşime dedim ki kayınpedere söyle çocuğun yanında sigara içmesin. Eşim söyledi, adam sallamadı bile. Bir baktım çocuğu kucağına oturtmuş, bir yandan da sigara içiyor. Dedim ki lütfen çocuk yanınızdayken sigara içmeyin. Ha öyle mi dedi, sigarasından bir nefes daha çekti. Bir sinir zıpladı bende ama yuttum her zamanki gibi. Çocuğu aldım çıktım. Zaten benimle konuşmaya genelde tenezzül etmezlerdi. Eşimi mutfağa falan çağırır, orda konuşurlardı. Ben de öyle beklerdim saatlerce salak gibi tek başıma. Allahtan sonra kızım oldu da onunla oynarken vakit geçiyordu. Yanıma genelde gelmezlerdi. Gelseler de yanımda çoğunlukla Rusça konuşulurdu zaten. Benim onlarla alakam olmadığını her seferinde altını kalın kalın çizerek gösterdiler. Böyle bir aile birden beni nasıl özlemiş olabilir ki? Acaba o taraftan bakınca çok mu salak görünüyorum?Ben de keske benimkiler de resmi olsalar diyorum:)))
Yapmacıklıktan samimi görünmekten ölecekler :)
Halbuki ne onlar beni sever ne de ben onları sevmem
Buna rağmen bir araya gelince bizi görenler olsa benim için deli divane oluyorlar sanırlar
Evet salak görünüyor olabilirsiniz :)Genelde sevilmez zaten kayın aile ama biraz saygı görsek fena olmazdı. Eşiminkiler bana asla saygı duymaz. Kızım daha bebekken birgün onlardayız, eşime dedim ki kayınpedere söyle çocuğun yanında sigara içmesin. Eşim söyledi, adam sallamadı bile. Bir baktım çocuğu kucağına oturtmuş, bir yandan da sigara içiyor. Dedim ki lütfen çocuk yanınızdayken sigara içmeyin. Ha öyle mi dedi, sigarasından bir nefes daha çekti. Bir sinir zıpladı bende ama yuttum her zamanki gibi. Çocuğu aldım çıktım. Zaten benimle konuşmaya genelde tenezzül etmezlerdi. Eşimi mutfağa falan çağırır, orda konuşurlardı. Ben de öyle beklerdim saatlerce salak gibi tek başıma. Allahtan sonra kızım oldu da onunla oynarken vakit geçiyordu. Yanıma genelde gelmezlerdi. Gelseler de yanımda çoğunlukla Rusça konuşulurdu zaten. Benim onlarla alakam olmadığını her seferinde altını kalın kalın çizerek gösterdiler. Böyle bir aile birden beni nasıl özlemiş olabilir ki? Acaba o taraftan bakınca çok mu salak görünüyorum?
Kendilerine sorsan çok iyiniyetliler ama ikiyüzlülükten ölecekler. Maddi konuları hiç sorma. Oradan apayrı bir kitap çıkar bende. Çocuğu da ilk duyduklarında hani daha erken diyordunuz noldu da çocuk yaptınız dediler. Tebrik falan zaten beklediğim birşey değildi şaşırmadım o yüzden. Seni anlıyorum o yüzden. Seninki de kolay değil, Allah sabır versinEvet salak görünüyor olabilirsiniz :)
Ben de aynı şekilde
Bence eşinize siz de onları istiyor gbi davranın ama güvenemedğinizi inanmadığınızı soyleyın
Bnm kv dem de eşime telefonda sen beni bıraktın gttin ece ile evlendin dedi
Tercihini yaptın dedi
Ama benim yüzüme gelir kv dem
Ececim siz mutlu olun yeter der
Eşim ev almak istio mesela
Ailesinden biraz destek bekliyor
Ailesi telefonda ev için para veremeyiz ama araba istersen kendi üzerime alır sana veririm der
Resmen kocam burda benle olsun istemio
Ev alsın istemio
Çocuk yapsın istemio
İlişkimiz böyle ama mevzular bu kadar değil elbette. Aile olarak çok mesafeliler ama birşey beklerken, bizden birşey isterken hiç değiller.Eeee ozaman ilişkiniz böyleyse görüşünce de sorun olmaz kanımca.
Eşin çok isterse arada gidersin.
Bence haline sukretmelisin neleri var bu hayatta.
Daha kötülerine Sahit oldum. Boşver allah görüyor. Allah rızası için yap iyiliğini geç.
Pardon ama kvalidenizin resmen ensestvari duyguları var sanki. Allahım affet beni ama bu ne yahu? Resmen şok oldum!Evet salak görünüyor olabilirsiniz :)
Ben de aynı şekilde
Bence eşinize siz de onları istiyor gbi davranın ama güvenemedğinizi inanmadığınızı soyleyın
Bnm kv dem de eşime telefonda sen beni bıraktın gttin ece ile evlendin dedi
Tercihini yaptın dedi
Ama benim yüzüme gelir kv dem
Ececim siz mutlu olun yeter der
Eşim ev almak istio mesela
Ailesinden biraz destek bekliyor
Ailesi telefonda ev için para veremeyiz ama araba istersen kendi üzerime alır sana veririm der
Resmen kocam burda benle olsun istemio
Ev alsın istemio
Çocuk yapsın istemio
Benim anlamadığım; eşin sana bunlar yaşatılırken de üzülüp onlara düzeltmeleri konusunda baskı yapmadı mı ? Şimdi onlar az ılımlı diye baskı neden sanaGenelde sevilmez zaten kayın aile ama biraz saygı görsek fena olmazdı. Eşiminkiler bana asla saygı duymaz. Kızım daha bebekken birgün onlardayız, eşime dedim ki kayınpedere söyle çocuğun yanında sigara içmesin. Eşim söyledi, adam sallamadı bile. Bir baktım çocuğu kucağına oturtmuş, bir yandan da sigara içiyor. Dedim ki lütfen çocuk yanınızdayken sigara içmeyin. Ha öyle mi dedi, sigarasından bir nefes daha çekti. Bir sinir zıpladı bende ama yuttum her zamanki gibi. Çocuğu aldım çıktım. Zaten benimle konuşmaya genelde tenezzül etmezlerdi. Eşimi mutfağa falan çağırır, orda konuşurlardı. Ben de öyle beklerdim saatlerce salak gibi tek başıma. Allahtan sonra kızım oldu da onunla oynarken vakit geçiyordu. Yanıma genelde gelmezlerdi. Gelseler de yanımda çoğunlukla Rusça konuşulurdu zaten. Benim onlarla alakam olmadığını her seferinde altını kalın kalın çizerek gösterdiler. Böyle bir aile birden beni nasıl özlemiş olabilir ki? Acaba o taraftan bakınca çok mu salak görünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?