Eşimin ailesiyle artık yüzleştik,kalbim çok kırık..

Yani mantık çerçevesinde düşünün ben bu aileyi karşıma alicam ve diyeceğim ki sizin kız giyinmeyi bilmiyor sizce akıl mantık işimi bunun bı öncesi muhakkak vardır ,ya söz verilmiştir ya eşi ailesine bize uygun( kendi hayat görüşlerine yanlış anlaşılmasın) giyinecek merak etmeyin biz bu konuyu aştık dediyse bunu çözecek

Asla söz falan vermedim ve asla ama asla ne giyim kuşam ne de aile tarzları gitmeler gelmeler aile yapısı asla eşimin ailesi tarafından ne istemede ne sözde ne nişanlılık sürecinde konuşulmadı. Bir tek ben eşimle aile yapılarını bildiğim için konuştum kimse sana bu tarz şeyleri zorlamayacak dedi evlenmeden önce.

Bu arada bu tarz konuşmalar ilk kez yapıldı ne söz de ne istemede ne nişanda dile gelmeyi bırakın ima bile edilmedi.

Çok zorlanıyorum ama eşim sessizliğe bürünerek beni çileden çıkarıyor. Diyor ki konuşarak başım çok ağrıyor herşey konuşuldu yeter dedi bu akşam.

Ben de böyle bir şey hayal ettim ya okurken. Yani karşı çıkamayacak, sınır çizemeyecek ne var bu kadar? Herkes kayınpedere biat etmiş.
Benim ailemde en az eşimin ailesi kadar olmasa da varlıklı insanlar. Ayrıca 1 senedir çalışmıyorum sadece şirketim kapandı yakın zamanda bir iş haberi bekliyorum.

Gerçekten çok güzel yazmışsınız Allah razı olsun kendimi ne kadar savunsam da sizin bu söyledikleriniz çok huzur verdi. Ailemde söyleyeceği kadarını söyledi lafı uzatmadı. Kızımız bunu bunu yapar bunu bunu yapmaz diyerek beni destekledi daha da ne dese olay olabilirdi eşimin ailesi benim ailem gibi anlayışlı tavırda değil astığım astık kestiğim kestik cinsindeler biraz. Benim ailemin orada olmasını asla istemedim ama yalnız kalmadım en azından orada o yönden bakıyorum ne yapayım artık…

Asla ama asla şuan yaşadığım hiçbir sorun evlilikten önceki hiçbir aşamada konuşulmadı,bırakın konuşmayı böyle şeyler ima bile edilmedi. Sadece eşimle aile yapılarını tahmin edip sordum yapamam vs dedim asla kimse zorlamaz seni bana güven dedi. Hepsi bu oldu . Zaten bilinse ben kabul ederdim bunu da burada konu olarak yazmayı aklıma getirmezdim heralde diye düşünüyorum.

Aynı ben bir cinnet herşeyi çözer:))

Gozunuzu acin esiniz musade ettiginden size bu kadar karismişlar. Esiniz istese karismayin esime der resr cekerdi onlar da mum gibi olurdu. Hatayi yine esine konduramayan bir konu sahibi. Sizin muhatabiniz bu olayda tamamen esiniz
Ben farkındayım geç oldu ama farkındayım eşim dik dursa hiçbirşey böyle olmazdı.. geç oldu ama farkettim

Evlendiğim güne üzülüyorum.

S Sessizlik0034 ksr bakma ama burda tek bir ihtimal kalıyor bu sadece bnm fikrim ve tecrübem eşiniz bu vaadi ailesine vermiş zamanla sizede bnce kndidi kabul ettireceğini düşünmüş

Neden ağlıyorsunuz ki zırt pırt? Ben böyle istiyorum böyle giyiniyorum demek cok mu zor? Bide ailenizi toplayıp söylemişler şaka gibi

Bu akşam bir kullanıcı yazmıştı konuşun diye,bende sakinlemiştir artık diye düşünerek konuşmak istedim üzgünlüklerimi paylaştım. Ya inanır mısınız hakaret,suçlama vs yapmadığım halde kendi kafasına vurup bıktım yeter konuşuldu o gün bitti gitti dedi.nasıl bir psikolojisi var ben kiminle evliyim Allah aşkına ne anlatmak istiyor? Konuştuğumda böyle oluyor,iyi yabancı gibi mi geçecek günler bu aile ve eşim yüzünden. İki çift konuşmak istesem o gün konuşuldu bitti gitti yeter of diyor iyi hoşta kendin dedim sınır çizmemişsin nunun sorunlarını yaşıyoruz üzgünüm diyorum ailemde girdi ne alakaysa sizin yüzünüzden dedim kızdı bişeyler . Ya şu akşam ki halleri ailesine yapsaydı gül gibi bir yuva kuruldu ne heveslerle bu yuva gül kokardı şimdi acı buruk bir koku tat var….

Bizim ilk aileyle tanışmamızı hatırladım nasıl oldu diye.. İlk annesi eşime demiş ki sen ben,kızın annesi ve kız olarak 4 ümüz bi yerde oturalım tanışalım demişti bunda bir sakınca yok diyerek düşündük gittik annemle. Eşimde annesiyleydi. 4 ümüz oturduk sohbet falan edildi. Gün bitti annemi aradı annesi ben çok memnun oldum çok içim ısındı hemen aileler toplansın komple görüşelim isteyelim falan dedi. Annemde sizden bizden önce çocuklar anlaşmış zaten dedi. Sizce bu anlattığım şeyde gariplik var mı yoksa herşey normal mi şimdi aklıma geldi bakış açısı nasıl olurdu konuya sizlerin..

Birde şey yapmış olabilir misiniz nişanlı iken daha onların sevdiği gibi giyinmek şeklinde bir hata, yapmadı iseniz benden size bir abla tavsiyesi eşinizle sakin bir şekilde bunun sağlıklı bir iletisim yolu olmadigini kendini size kapatarak cozum uretemeyecegini konuşarak çözüme ulasmiyorsada nasıl giyinmekten keyif alıyorsanız öyle devam edeceğiniz bunu daha önce onunla konuştuğunuzu söylemelisiniz,sizin bulunduğunuz ortamda bn olsaydim nasıl davranırdim bilmiyorum çocuk gibi karşılarına alıp akıl vermee çalışmışlar buna ailenizide alet etmişler babam yıllar sonra sorunlarından haberdar oldu bana tek birşey söyledi bunlarinevladin yaşayıp senden gizleseydi ne hissederdin çok utanmıştım, babanızın duruşu ortamın gerginliğinden muhtemelen yada babanız da benim gibi düşündü sizin nisanliniz ile bunu önceden konuşmuş olma ihtimalini ve sizi ezmek istemedi ama ben olsam usulünce damadımi karşıma alır konusurum

Bana garip gelmedi ama sığ kafali bir aile ise aaa bak bize gelin olmak için ayağımıza kadar geldiler diye düşünmüş olabilirler mi

Neden ağlıyorsunuz ki zırt pırt? Ben böyle istiyorum böyle giyiniyorum demek cok mu zor? Bide ailenizi toplayıp söylemişler şaka gibi
Herşeyi Söyledikten sonra ağladım orasını yanlış anlattım sanırım. Ben kendimi anlattım yapamam vs dedim sonra baskı hissettiğim için bir Mahkeme havası sezdiğim için ağlamıştım gereksiz bir toplanmaydı ailemin önünde. Yalnız ailemde gitmeyelim demedi hem yemek yeriz hem sohbet ederiz diye düşündüler ortamın gereksiz gerilmesi çokta bekleniyor muydu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…