Konunuzu okudum bir çok kişi e gidin gelin ne var bunda siz eşinize bağımlı misiniz gibi yorumlar yapmış vıcık vıcık ilişkiler kiyafetinizdede oturup kalktiginiz yerdede ağırladığıniz misafirdede başkalarına söz hakkı doğurur, evet eşinizle misafir gibi gidip gelin her hafta rutine bağlamak neyin nesi ne zmn gitmek isterseniz o zmn gidin, bir diğeri aileler karşılaştırılmış ben burdan şu sonuca vardım sanki istemede bunlar konuşulmuştu şimdi neden yapilmiyor gibi bir hava sezdim,ya eşiniz ya aileniz yada siz sanki böyle bir kapı zamanında aralamissiniz, eğer çok muhafazakar bir aile iseler istemeden önce muhakkak dile gelmiştir gibi geldi bana,siz de esnek esnek konusmussunuzdur sonuç biz demiştik ne bu dar pantolon mini elbise muhabbeti dönmüştür,öncesinde bu sözler verildiyse tabiki de tutacaksınız sizde kusura bakmayın, ha yok böyle birşey diyorsanızda alır kayınvalideyi karşınıza biz bunları oglunuzla seçiyoruz gayette beğeniyor bnde beğeniyorum ki alıyorum dersiniz susar,yok yapamayacaksınız da az bı uyum sağlayın tayt pantolon değil bol pantolon kombinleyin oraya giderken askılı değil kısa kollu giyin ama bana sorsanız öncesinde söz vermediyseniz kendiniz nasıl tercih ediyorsanız onu yapın. Birde eşin konuşmamış falan deniyor eş ne alaka sorunlarınızı eşiniz olmadan çözmeye çalışın yoksa sonra tüm yük problemler olarak ikinzde toplanır sonra ilişkiniz çıkmaza girer benden söylemesi