- 19 Ağustos 2013
- 111
- 49
- 98
- Konu Sahibi Sessizlik0034
-
Çok tatlısınız öncelikle teşekkürler vakit ayırdığınız içinKonuyu sanki yazarken uyuyakalmışsınız gibi olmuş , devamı var da yarıda kesilmiş gibi .
Tabi ben ekşın mekşın , olaylar olaylar beklediğim için de bu hissiyat oluşmuş olabilir
Boşverin takmayın, isteyen istediğini desin, siz kendiniz ve eşiniz için doğru olan , sizi mutlu eden neyse onu yapın.
Ailemin gelmesini istemediğimi söylememişim asla istemedim fakat onlar kendileri de gelmekte bir sakınca görmediler ve ailem olmalarına rağmen hala anlamış değilim.Konuşarak evlendik demişsiniz de adamlar da sizin az bucuk neyi yapip neyi yapamayacaginizi bilerek evleniyorlar. Boyle sacma sapan şeyleri konuşmak için ben asla ailemi toplayip getiremezdim, bilmiyorum ailem boyle bir şey duysa gelir miydi nolurdu.
Zorla da olsa adam sizi kendine uyduracagini dusunerek evlenmiş ki hakli gorunuyor.
Babam çok üzüldü ve olanlara şok geçirmemiş olacak ki dudağında o günden hemen sonra 2 tane kocaman yara çıktı sordum ortalık karışmasın yuva dağılmasın diye ben konuşup herşeyi söyledikten sonra karışıp konuyu uzatmak istememiş. Keşke biraz beraberken konuştuklarımızı söyleseydiniz dedim ama sanırım alttan almak istediler bu kez.Bı de ben anamın babamın yanında ağlasam babam ortalığı yıkar siz bu kıza naptınız diye büyük ihtimal de beni alır çıkar bu kadar üzüldüğümu görse ailenizin niye sesi çıkmıyor ?
Düzeltm:* şok geçirmiş olacaktı.Babam çok üzüldü ve olanlara şok geçirmemiş olacak ki dudağında o günden hemen sonra 2 tane kocaman yara çıktı sordum ortalık karışmasın yuva dağılmasın diye ben konuşup herşeyi söyledikten sonra karışıp konuyu uzatmak istememiş. Keşke biraz beraberken konuştuklarımızı söyleseydiniz dedim ama sanırım alttan almak istediler bu kez.
İşin aslı haftada 1 eşin varken git gel bence . Arada akrabalarla olan buluşmalara da katılın. Gerisi bitti gitti.Elbisene karisilmasi hoş değil bence de . Tek de gel git komşular ne der kısmı da hoş değil. Bana kalirsa gelinler eşleri olmadan gitmesin sonra kavga daha çok oluyor .
Fakat gelin arabasına binseler ne olacak ki ? Benimkine de gorumcem geldi vakti zamaninda hemde ayakli kiyametinanin hic sorun olarak gormedim . Ağlanacak ne var Allah aşkına?
Komşularına akrabalarına seni göstermek tanıtmak isteyebilir ilk başlarda bu da kötü birsey değil .
İşin aslı haftada 1 eşin varken git gel bence . Arada akrabalarla olan buluşmalara da katılın. Gerisi bitti gitti.
Elbiseye laf mı ettiler kavga etmeden ben beğendin giydim deyip kestirip atın.
Çok büyük olay değil bunlar kafanı takip üzülme.
Eşine de kızma ve beklentin çok olmasın aile konusunda erkek milleti işte de geç kafanda..ikili olarak iyi anlaşıyorsunuz eşinizle hiç keyfinizi bozma .
Fazla ketum ve kendinizi dolduruyorsunuz.
Konuştum ama kendimi yapıp yapamayacaklarımı anlatarak artık sözün bittiği yer olurya sessizlik o noktada doldum ağladım derken durup dururken ağlamadım belirtmek isterim.Ağlamak yerine konuşacaksın.
Oğlunuz beni böyle gördü sevdi evlendi.
Biz kendi aramızda anlasmisken sizi ilgilendirmez benim giydiğim, gezdiğim.
Lütfen herkes kendi karısına karışsın cok karışmak istiyorsa ben doydum size afiyet olsun diye kalkacaksın masadan.
Eşine de bu masada sustuğun gibi susmaya devam et kafanı ezerim yoksa senin diyeceksin.
Herkes haddini bilecek.
Yok yapamam öyle diyorsan kalbini teselli et zira daha çok kırılacak.
Kayınpederim istemiş hep beraber görüşmeyi ben karşı çıktım ama nafile.Bu konuşma yapilmadan önce buraya yazip sorsaydiniz bu fikrin bir işe yaramayacagini aksine sizi ve ailenizi daha fazla üzüp karsi tarafi da size karsi daha cok bileyecegini söylerdim.
Bu tarz konusmalar sorun kimler arasinda ise onlarla yapilmali eşinizle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?