Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

Ayşe aslında hiç birşey bilmiyor ama hakkını yemeyelim kvdenin canına iyi okumuşki tırsmış kadın :)

seninkide iyiymiş delimi ne ev temizliğine seni mi beklemiş. tut bir kadın temizlet yılda bir defa ne var yani insan olan kıyamaz ama işte dediğin gibi ya sabır

Hatalısınız alın tatil biletlerini kimseye çaktırmadan usulca tatile gidin. Öyle çantada keklik gibi gelmişsiniz göze. Benim kv de bize yaptı aynısını. Hesabı odeyip çıktık eşime dedim2 kişi o paraya gidip dışarıda yeseydik3 kişi daha doyurana kadar. Bide iftara diye gidiyoruz işin garibi. Bidaha mı tövbe. Gider dışarıda yer gelirim

. Saygı diye diye kendini yer bitirsin bak sinir hastası eder bu insanı. Üslubuna dikkat ederek yapıstır lafı koy gitsin.Kimseden cekinme o ne der bu ne der diye zaten bu hallere geliyoruz.
aynen öyle nasılsa öylede böylede saygısız gelinleriz lafı yapıştırmak lazımmış ben yeni yeni öğrendim. annemin verdiği terbiye eğitim valla böyle cahillere işlemiyor. kendi uslubunla vereceksin lafı.benimkine son gelişinde benim hakkımda istediğini istediğin kişiye konuşabilirsin dedim umurumda değil. ama unutma benimde ağzım var dedim. dur bakalım ne dedi ne duyacağım. eltime konuşsa bana söylerdi muhtemelen benimde ağzım var artık susmayacağım lafı biraz firenledi yada ben öyle sanıyorum :)

Aaaaa Ayse oyle seviyosa bi bildigi vardir:)) doganin kanunu bile degisir o istese:))

Ne biçim insanlar ya. Ama sucun yarıdan fazlası szde nıye daha ısrar edıyorsunuz gıttıgınızzdesız esınızle program yapın glmek ısteyen gelır . Ck deger vermişşiniz kıymetiniz kalmamış

Benim koca gitmezse kizamik cikarir!

Bisenede badana icin beni beklemisti hemde ramazandi oruclu oruclu badana boya yaptim vicdansiz benimkii
tek çocukmu eşin? yoksa en büyük mü? benim kvdede biz kıbrısdayken 3-4 ayda bir gelirdik odasının ampulu patlamış yenisini takmak için bizi beklemişti insan 4 ay ışıksız yaşar mı? bi seferde evini böcekler sarmış (kendi çok pis olduğundan) yemin ediyorum 6 ay o böceklerle yaşamış eve geldiğimizde mutafağın tavanı böcekten geçilmiyordu inan yemek yiyemedim uyuyamadım bile eşim ertesi sabah ilaçlattı tüm evi iknci günde hiç hesapta yoken annemlere gittik 7 saatlik yola. evde eşimden 4 yaş küçük kaynım var ona yaptırmıyordu hiç birşey nedenmi o paşa çocuk hiç birşey beceremez. tabi bu kaynımında işine geliyor. hala 33 yaşında bir yıl önce evlendi ev kiralayacak abi gelde ev tutalım der. anlayacağın anne sırtını eşime dayamış kendi gibi küçük oğlunuda aslak büyütmüş. ayyy anlatsam daha neler var da işte içim daralıyor. seninkide vicdansızmış nediyim kardeşim allah yardımcın olsun.

Yaa iste aman saygisiz demesinler aman uc gunluk dunya kalp kirmayim diye diye kafayi kirdim. Mahalle kulturu bilmiyorum ben ah bi ogrenebilsem o laf sokmayi. Sakayla karisik kufur bile edebiliyo insanlar. Bunun dersi olsaymis da okusaymisim keske:)

Yaa iste aman saygisiz demesinler aman uc gunluk dunya kalp kirmayim diye diye kafayi kirdim. Mahalle kulturu bilmiyorum ben ah bi ogrenebilsem o laf sokmayi. Sakayla karisik kufur bile edebiliyo insanlar. Bunun dersi olsaymis da okusaymisim keske:)
öyle mahalle kültürü. iş annede bitiyor. anneler eğitilirse dünya değişir diye boşuna demiyorlar. anneleri ne ki çocukları öyle olsun. anlamadığım eşin nasıl bu kadar misfirperver olmuş babasına mı çekmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…