Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

öğrencilik daha zor ya... nasıl anlamıyorlar nasıl bilmiyorlar bu kadar cimrilikte kötü yani. sen evladına harcamayacaksında kime harcayacaksın onca para neden kazanıldı saklanıldı... böyleleri hayattanda zevk almaz. bir tatile gitmezler sinema tiyatro hakgetire. kültür fakiri... Allah yardımcınız olsun. senin ailen sana kıyamaz tabi kız aileleri genelde bu duyguda oluyorlar. mesela annemle babam birleşmiş yazlık almaya karar vermişler neden damat bey her yaz yazlık tutmasın kızımız torunumuz rahat etsin diye. ama kayınvalide ne yapıyo her yıl tatile gidiyor gelin hanım buraya gelmiyor dedikoduları yapıyor. gittiğimizde ne oluyorki 3. gün başlıyorsun laf sokmaya pis kadın

Aslinda kisasa kisas yapsaydiniz keske , onlar odemiyprsa sizde elinizi tasin altina koymasaydiniz , o keyfi yasatmasaydiniz Bu ne piskinlik ... Enteran otesi 63:

heralde maymun gözünü açacak birgün. allah tarafından hasbel kader anne olmuşlar tek vasıfları bu. yani iyi insan olmak vicdanlı olmak misafirperver olmak gibi sıfatlara ihtiyaç yok ANNE ya herşey tamam. sinir oluyorum böylelerine.

Hosgeldin:)) ayyyy tatileri mi kisa tutcazzz biz miiii:)))) benim memlekete 3_4 gun gideriz 2 gunu yola gider onun memleketinde 10 15 gun kaliriz doymaz adam rapor alir uzatir:)))) nerde kardeeessss:))))))
hoşbuldum canım. ama bak işler değişti artık sende annesin gittiğin zaman rahat edemeyeceksin. tecrübeyle sabit. çocuğun kışın üşüyecek yazın terleyecek herşeyi yemeyecek yatağını arayacak vs. ve eşinde çocuğuna düşkünse artık ailesinin vurdum duymazlığına eyvallah demicek. sen benimkileri biliyorsun kvde neler dedi bana eşim hala annesini aramıyor. kırıldı çünkü.

anlar mı sence? sen konuş sen dinle. başka yerlere çekmesin.

doğru biraz merak ettirmek lazım. birde artık planlarınızın ayrıntısını hatta hayatınızın ayrıntılarını anlatmayın kvdeye veya kardeşlere. eşim sohbet olsun diye ne yapıyor ne yiyor içiyorsak anlatırdı birgün baktım aaaa laf ediliyor laf sokuluyor hemen eşimi uyardım anlatma hiç birşey dedim bizi gamsız tasasız sanıyorlar dedim. şimdi ne zaman onlar dert yansa ay sorma benimde şuram buram ağrıyor diuyorum

Esim yillik iznini iple cekiyor memlekete gitmek icin. Orda arkadaslari da oldugundan gitmeyelim diyemiyorum cunku yilda iki kere stres atcak adam onu da cok gormiyim diyorum. Ama sonuc hep boyle oluyor.
sonuc böyle oluyorsa fazla beklentı icine gırmeyın. hatta bır kez gıdın sende obur tatılıse baska yerde yapın. sız geldınız dıye davul zurnayla karsılıyan olmıyacak

Ah canim anliyorum seni var boleleri ben yurtdisindan izine gittigim gun kaynanam gel bi evimi temizle dedi .kadin bi dur daha kendi evimi temizleyip yerlesmedim icimden soylendim ama yuzune bisey demedim.once kendi isimi yaptim sonrada onunkini .biz yilda bir gidiyoruz bide yapcak bisey yok ben sayili gun deyip sabrediyorum sende oyle yap ama cokta kendinizi kullandirmayin parasal yonden

Mantikli bence

Ayyyy konu actim iki laf etcez bebegim huysuz yaaa bi onla ugrasiyorum bi buraya bakiyorum yetisemedim:)))) uyusa oh mis:))

Asalak ailesine gelin gitmissiniz sanırım. Sülük gibi sizden besleniyorlar ama bu olaya dur diyip tepkinizi koysaydınız sizi kimse kullanamazdı
Ayyy ortaligi yirtiyorum kendimi parcaliyorum ama kocam duyuyo sadece. Saygida kusur etmiyim diye surekli ayar veriyo kocacim:)) laf da soyletmez

Ayyy ortaligi yirtiyorum kendimi parcaliyorum ama kocam duyuyo sadece. Saygida kusur etmiyim diye surekli ayar veriyo kocacim:)) laf da soyletmez
. Saygı diye diye kendini yer bitirsin bak sinir hastası eder bu insanı. Üslubuna dikkat ederek yapıstır lafı koy gitsin.Kimseden cekinme o ne der bu ne der diye zaten bu hallere geliyoruz.

Bana sanki biraz abartmışsınız gibi geldi,bizde biyere gittiğimizde kendi masraflarımızı kendimiz görüyoruz,eşinizin aileside olsa sizinkilerde olsa bu masrafın çekilmesini beklemek bence hatadır,anladığım kadarıyla şikayet eden sizsiniz eşiniz değil,biraz mantıklı düşünürseniz doğru olanın bu olduğunu anlarsınız.Ben halamın yazlığına giderim bazı yazlar eğer kendi arayıp davet ederse,alışverimi yaparım,aklınıza ne geliyorsa deterjan dahil alırım,bunun gibi;
Bilemiyorum acaba benmi yanlış düşünüyorum,kv bile gitsem sabah kahvaltısına en basit ekmek almadan asla gitmem.

Şu konuyu okudum tek saftirik çift biz degiliz dedim bi an kusura bakma konu sahibi hep bize yapılıyor sanırdım azcık rahatladı içim. Bize allahtan eşimin ve benim ailem değil ama geri kalan kuzen vs. insanlar yapıyordu bir zamanlar. Adam istanbuldan gelir hesap nasıl olur anlamam o kalabalık da bize kalır. Almanyadan gelirler yine çıkılır bi bakarım eşimin elinde fiş baka baka gelir. Arabaya benden önce biner hadi gelin sen arkaya geç demeler bi gün bi attı kafam dedim eşime yedik içtik az yürüyelim siz oturun tabi oynanıyorum ben bu sefer hesabı onlar ödemiş birde pişkin pişkin dünya para ödedik bundan sonra en iyisi herkes kendi hesabını ödesin dediler canıma minnet buldum o oldu birdaha sana tavsiyem arkadaşım sende böyle bir şey yap baktın olmuyor birdaha yap taki dank edene kadar

Buradan çıkardığım ve dikkatimi çeken tek şey Ayşe zeytinyağlı yemek usulünü bilmiyormuş.Zeytinyağlı yemekler her zaman soğuk yenir.Kayınvaliden de bilmiyo ki ısıtmış caanım yemeği. Konunuzu katletmiş gibi oldum ama dayanamadım,söylemesem çatlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…