- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
aaa gönder neden göndermiyorsun. daha mutlu olursun :)Hayatta beni birakmaz o. Ben de onu gondermiyorum tek basina. Ya benle ya hic:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa gönder neden göndermiyorsun. daha mutlu olursun :)Hayatta beni birakmaz o. Ben de onu gondermiyorum tek basina. Ya benle ya hic:)
bilmem bende öyle diyorum ama bir zamanlar kvdemde öyle dermiş.Sanmam benimde oğlum var ve bu yetiştirilme tarzına ve kişiliğe bağlı tamamen
bende aynen böyle düşünüyorum ve dile getirdim. hem kendi akrabalarıma hem eşimin akrabalarına. beni eşimi görmek isteyen anneme gelsin ben sadece akraba ziyaretiyle tatilimi bitirmek istemiyorum dedim. daha iyi oldu toplaşıp geliyorlar :) ailemle daha güzel vakit geçiriyorum. kvdem için aynı şeyi diyemeyeceğim onun evinde çooook bunalıyorum bunalıyoruz. eşimde mutlu olmuyor.Gezmek istediğinizde kimseyi dahil etmeden, haber verip açıklama yapmadan eşinle başbaşa gezin. Akrabaları elti kv gezmenize dahil etmeyin. Kayınvalideniz dışında ev gezmesi yapmayın. Hiçbirine haddinden fazla insani muamele göstermeyin.
senin kızın var :) sen melek olarak kalacaksın :)Evrim mi gecircez acaba biz de:)
Ay yazik yaa.. benim eltim de oyledir. Bi tatil yuzu gordu mu sormak lazim. Kiyamam yemek memek nerdeee..eee yani 13 yıl az değil huyu değişmesede davranışı değişir adamın. benim eşimde 19 yaşında ayrılmış evinden. onlardan çok farklıdır. yaşamayı seviyor adam onlar gibi yaşayan ölü değil. eltim dert yanıyor bana, abla evliliğimi anlamadım 1 yıldır kapıdan dışarı çıkmadık yemeğe gittiğimiz sayılıdır diyor. ne yapayım canım seninde şansın bu diyemedim
Yok ben görümceyim iki yengem var yarı kv sayılırım sevmiyorum insanların ezilmesini yengelerimde bu yüzden çok sever beni her yıl annemden önce onlar gelir beni karşılamaya ve ne seviyorsam pişirirler allah razı olsun ordan bir tahminde bulunuyorum bendebilmem bende öyle diyorum ama bir zamanlar kvdemde öyle dermiş.
Yok yok kocamsiz duramam:)))aaa gönder neden göndermiyorsun. daha mutlu olursun :)
Eyvah o zaman:)))bilmem bende öyle diyorum ama bir zamanlar kvdemde öyle dermiş.
sana birşey söyleyim mi eşlerimiz aynı memleketli ya aca memleketin kültürümü bu ne bileyim bu kadar benzerlik olması bana bunu düşündürdü.Ay yazik yaa.. benim eltim de oyledir. Bi tatil yuzu gordu mu sormak lazim. Kiyamam yemek memek nerdeee..
Ayy yazik kiz anneleri hep ezik. Aman kizimin huzuru kacmasin derdinde. Oglan anneleri bosansin yeniden bulur havasinda!! Ay yok yaa bizden kaynana cikmaz:))senin kızın var :) sen melek olarak kalacaksın :)
Çooook güldüm buna yaa hoşuma gittisenin kızın var :) sen melek olarak kalacaksın :)
hahaaa tamam durma yinede iki gün gider gelir ne var :) iki gün ayrı kalsan özlersin işte fena mı? ben bazen eşime hadi çocuğu alda annene git bende evi toparlayım diyorum. böylelikle torun hasreti evlat hasreti geçiyor dırdır edemiyor zaten gelin hasreti çekmediği malum ama artık onuda demicem oğlumuda göndermicem bensiz o kadınla yalnız kalmaması lazım pis kadın bak yine sinir oldum aklıma geldi dedikleri.Yok yok kocamsiz duramam:)))
Kiz sen benim eltim olmayasin:))))) ama yok onun kocasi okuzdu pardon:)))))sana birşey söyleyim mi eşlerimiz aynı memleketli ya aca memleketin kültürümü bu ne bileyim bu kadar benzerlik olması bana bunu düşündürdü.
hahaaa keşke elti olsaydık :) çok eğlenirdik kvdede çaaaat diye çatlardı :)Kiz sen benim eltim olmayasin:))))) ama yok onun kocasi okuzdu pardon:)))))
Yaaaa evet seninki de cok mal yaa hala sinir oluyorum ona ben. Napsin senin hasretini cekip sen bi gelinsin dis kapinin mandali:) benimki de bana hayirsiz gelinim niye aramiyon diyo sanki ozleye ozleye öldü. Kendini saydirmak maksat. Benkmki de kil.hahaaa tamam durma yinede iki gün gider gelir ne var :) iki gün ayrı kalsan özlersin işte fena mı? ben bazen eşime hadi çocuğu alda annene git bende evi toparlayım diyorum. böylelikle torun hasreti evlat hasreti geçiyor dırdır edemiyor zaten gelin hasreti çekmediği malum ama artık onuda demicem oğlumuda göndermicem bensiz o kadınla yalnız kalmaması lazım pis kadın bak yine sinir oldum aklıma geldi dedikleri.
Ay keske catlasaydi:)))))))hahaaa keşke elti olsaydık :) çok eğlenirdik kvdede çaaaat diye çatlardı :)
aynen öyle dışkapının mandalı bile değilim. eltime benim iki oğlum var ne kızım ne gelinim var demiş. o zaman benimde kvdem yok ohhh kendiliğinden durum çözüldü bence ama geçen eltime gidip arada gelin ne zamandır gelmediniz demiş. ha bu arada eltimle kvdem pencere komşusu aralarında bir cadde var sadece balkondan sohbet edebilirsin öyle yakınlar ama eltimde kırılmış gitmiyormuş zaten 1 yıllık evliliğinde bir gün yüzü göstermediler kıza. kız çok pişman. düşün öyle piski kadın oğlunun bütün psikolojisini bozmuş daha gerdeğe girememişler ama sağda solda dedikodu yapıyoruş kvde gelin gebe kalamadı diye iyide ne oluyor ne bitiyor haberin yok gelinmi suçlu. bizim durumumuzda da hep beni suçlamıştı arkamdan laf etmişti ama ne oldu Allah bu tokat gibi indirdi tokadı yüzüne şimdi bu sebeple eşimde kırgın üzgün pis kadın beddua etmek istemiyorum ama hakkımı helal etmiyorum onaYaaaa evet seninki de cok mal yaa hala sinir oluyorum ona ben. Napsin senin hasretini cekip sen bi gelinsin dis kapinin mandali:) benimki de bana hayirsiz gelinim niye aramiyon diyo sanki ozleye ozleye öldü. Kendini saydirmak maksat. Benkmki de kil.
Ben de bazi konularda hakkimi helal etmiyorum. Eltinle konusuyosunuz ama siz iyi yani. Biz eltimle iyiyiz severim ama hic kvden konusmayiz. Zaten kv yalniz birakmaz hic. Kuyruk gibi pesimizdedir. Zaten eltimle mesafeliyim hic konuya girmedik o yuzden ama onu da delirttigini tahmin ediyorum az cok. Keske konussak da azcik oh desem:)aynen öyle dışkapının mandalı bile değilim. eltime benim iki oğlum var ne kızım ne gelinim var demiş. o zaman benimde kvdem yok ohhh kendiliğinden durum çözüldü bence ama geçen eltime gidip arada gelin ne zamandır gelmediniz demiş. ha bu arada eltimle kvdem pencere komşusu aralarında bir cadde var sadece balkondan sohbet edebilirsin öyle yakınlar ama eltimde kırılmış gitmiyormuş zaten 1 yıllık evliliğinde bir gün yüzü göstermediler kıza. kız çok pişman. düşün öyle piski kadın oğlunun bütün psikolojisini bozmuş daha gerdeğe girememişler ama sağda solda dedikodu yapıyoruş kvde gelin gebe kalamadı diye iyide ne oluyor ne bitiyor haberin yok gelinmi suçlu. bizim durumumuzda da hep beni suçlamıştı arkamdan laf etmişti ama ne oldu Allah bu tokat gibi indirdi tokadı yüzüne şimdi bu sebeple eşimde kırgın üzgün pis kadın beddua etmek istemiyorum ama hakkımı helal etmiyorum ona