Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

Ayni modelmis bizimkiyle yaa

Yok tek cocuk degil ortanca. Buyuk buyuk diye kiymetli kucuk kucuk diye kiymetli.. zavalli kocamin kiymetinj bi ben bilirim:)

Yavv bu kvlerin bazıları kusura bakmayın kızlar ama kökten kafayı yemiş. Biri temizlik yaptırır onca yoldan gelmiş insana biri badana biri böceğine kadar bekler ki en çok o tuhaf geldi bana bir diğeri evladını ayaklı cüzdan görür. Acaba ne yiyip içiyorlarda bu kafadalar çok merak ediyorum. Benimki hele tripler kraliçesi ortada sebep yok bi bakarım küsmüş ne oldu anne yok bişey küt eşime şikayet sanki benimki dövecek beni yer biraz çünkü

aslında bu yıl milat olsa yapsanız öyle birşey hiç gitmmek olmaz tabi ama el gibi 2 günlüğüne gidip kalanını kafanıza göre geçirin.
Zaten soyledim bidaha iki uc gun kalalim yeter dedim. Tamam dedi ama beni oraya goturene kadar. Yeter ki il sinirindan adimimi atayim izinler uzar, raporlar alinir.. ben pert!

ben kvdelik bir virüs diyorum. erkek annelerine neoluyorsa oluyor işte. benimde oğlum var bakalım banada olacak mı :)

Esim butun sulalenin icinde tek farkli olan. Hic onlara benzemez. Cok sukrediyorum buna

Zaten soyledim bidaha iki uc gun kalalim yeter dedim. Tamam dedi ama beni oraya goturene kadar. Yeter ki il sinirindan adimimi atayim izinler uzar, raporlar alinir.. ben pert!
o zaman ne yap biliyor musun annenlerde kal çocuğu bahane et. rahatsız yola çıkamayız filan de ki her zaman işe yarar. istersen sen git gel zaten pekte uzak değilsiniz 2-3 saatlik yol

hayırdır ne duydun ?
Esim diyo ki gecen gun market alisverisini aylik yapalim. Ee zaten oyle yapiyoduk eksik ciktikca bisey bittikce gidiyoruz dedim. Neymis annesi aylik yapmiyosunuz alisverisi siz ne bu boyle her gun bisey aliyon sen cok masrafli oluyo boyle diyomus. Ben o zaman dogum yaptim liste yapcak halim mi var benim ne bittiyse o alindi eve ve yeni tasindik evde bisey yoktu bu birincisi. Ikincisi de arayip arayip ogluna siparis veren ogluyla surekli markete cikan o bitti bu bitti diye sayiklayan kendisiydi. Hem yapar hem elestirir. Burnunu sokmus yine!

İstersek fizanda olalım yine bir şekilde burunlarini soruyorlar herşeye sanki üzerlerine vazife gibi.

20 yasinda ayrilmis galiba. Simdi 33
eee yani 13 yıl az değil huyu değişmesede davranışı değişir adamın. benim eşimde 19 yaşında ayrılmış evinden. onlardan çok farklıdır. yaşamayı seviyor adam onlar gibi yaşayan ölü değil. eltim dert yanıyor bana, abla evliliğimi anlamadım 1 yıldır kapıdan dışarı çıkmadık yemeğe gittiğimiz sayılıdır diyor. ne yapayım canım seninde şansın bu diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…