- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Deveyi diken meselesi:))) Benim dikenlerim icime batiyo:)) Diken donmesi var bende:))))
Ayni modelmis bizimkiyle yaatek çocukmu eşin? yoksa en büyük mü? benim kvdede biz kıbrısdayken 3-4 ayda bir gelirdik odasının ampulu patlamış yenisini takmak için bizi beklemişti insan 4 ay ışıksız yaşar mı? bi seferde evini böcekler sarmış (kendi çok pis olduğundan) yemin ediyorum 6 ay o böceklerle yaşamış eve geldiğimizde mutafağın tavanı böcekten geçilmiyordu inan yemek yiyemedim uyuyamadım bile eşim ertesi sabah ilaçlattı tüm evi iknci günde hiç hesapta yoken annemlere gittik 7 saatlik yola. evde eşimden 4 yaş küçük kaynım var ona yaptırmıyordu hiç birşey nedenmi o paşa çocuk hiç birşey beceremez. tabi bu kaynımında işine geliyor. hala 33 yaşında bir yıl önce evlendi ev kiralayacak abi gelde ev tutalım der. anlayacağın anne sırtını eşime dayamış kendi gibi küçük oğlunuda aslak büyütmüş. ayyy anlatsam daha neler var da işte içim daralıyor. seninkide vicdansızmış nediyim kardeşim allah yardımcın olsun.
Yok tek cocuk degil ortanca. Buyuk buyuk diye kiymetli kucuk kucuk diye kiymetli.. zavalli kocamin kiymetinj bi ben bilirim:)tek çocukmu eşin? yoksa en büyük mü? benim kvdede biz kıbrısdayken 3-4 ayda bir gelirdik odasının ampulu patlamış yenisini takmak için bizi beklemişti insan 4 ay ışıksız yaşar mı? bi seferde evini böcekler sarmış (kendi çok pis olduğundan) yemin ediyorum 6 ay o böceklerle yaşamış eve geldiğimizde mutafağın tavanı böcekten geçilmiyordu inan yemek yiyemedim uyuyamadım bile eşim ertesi sabah ilaçlattı tüm evi iknci günde hiç hesapta yoken annemlere gittik 7 saatlik yola. evde eşimden 4 yaş küçük kaynım var ona yaptırmıyordu hiç birşey nedenmi o paşa çocuk hiç birşey beceremez. tabi bu kaynımında işine geliyor. hala 33 yaşında bir yıl önce evlendi ev kiralayacak abi gelde ev tutalım der. anlayacağın anne sırtını eşime dayamış kendi gibi küçük oğlunuda aslak büyütmüş. ayyy anlatsam daha neler var da işte içim daralıyor. seninkide vicdansızmış nediyim kardeşim allah yardımcın olsun.
hayırdır ne duydun ?Cikiyorum cikiyorum geri sokuyolar beni:)) daha iki gun oblnce gene bisey duydum dellendim!
kıız soruyu sana sormamıştım ama olsun sen cevaplamışsın :) artık nasıl doluysanYok tek cocuk degil ortanca. Buyuk buyuk diye kiymetli kucuk kucuk diye kiymetli.. zavalli kocamin kiymetinj bi ben bilirim:)
Zaten soyledim bidaha iki uc gun kalalim yeter dedim. Tamam dedi ama beni oraya goturene kadar. Yeter ki il sinirindan adimimi atayim izinler uzar, raporlar alinir.. ben pert!aslında bu yıl milat olsa yapsanız öyle birşey hiç gitmmek olmaz tabi ama el gibi 2 günlüğüne gidip kalanını kafanıza göre geçirin.
ben kvdelik bir virüs diyorum. erkek annelerine neoluyorsa oluyor işte. benimde oğlum var bakalım banada olacak mı :)Yavv bu kvlerin bazıları kusura bakmayın kızlar ama kökten kafayı yemiş. Biri temizlik yaptırır onca yoldan gelmiş insana biri badana biri böceğine kadar bekler ki en çok o tuhaf geldi bana bir diğeri evladını ayaklı cüzdan görür. Acaba ne yiyip içiyorlarda bu kafadalar çok merak ediyorum. Benimki hele tripler kraliçesi ortada sebep yok bi bakarım küsmüş ne oldu anne yok bişey küt eşime şikayet sanki benimki dövecek beni yer biraz çünkü
Esim butun sulalenin icinde tek farkli olan. Hic onlara benzemez. Cok sukrediyorum bunaöyle mahalle kültürü. iş annede bitiyor. anneler eğitilirse dünya değişir diye boşuna demiyorlar. anneleri ne ki çocukları öyle olsun. anlamadığım eşin nasıl bu kadar misfirperver olmuş babasına mı çekmiş?
o zaman ne yap biliyor musun annenlerde kal çocuğu bahane et. rahatsız yola çıkamayız filan de ki her zaman işe yarar. istersen sen git gel zaten pekte uzak değilsiniz 2-3 saatlik yolZaten soyledim bidaha iki uc gun kalalim yeter dedim. Tamam dedi ama beni oraya goturene kadar. Yeter ki il sinirindan adimimi atayim izinler uzar, raporlar alinir.. ben pert!
Beklemezler mi yolunacak kazlari:)senede 2 keremi memlekete gelmenizi her yıl büyük bir heyecanla bekliyorlardırkendinizi kullandırtmayın nasıl insanlarmış şaştım gerçekten
kaç yaşında ailesinden ayrılmış? şimdi kaç yaşında?Esim butun sulalenin icinde tek farkli olan. Hic onlara benzemez. Cok sukrediyorum buna
Hizimi alamadim:)))))kıız soruyu sana sormamıştım ama olsun sen cevaplamışsın :) artık nasıl doluysan
Esim diyo ki gecen gun market alisverisini aylik yapalim. Ee zaten oyle yapiyoduk eksik ciktikca bisey bittikce gidiyoruz dedim. Neymis annesi aylik yapmiyosunuz alisverisi siz ne bu boyle her gun bisey aliyon sen cok masrafli oluyo boyle diyomus. Ben o zaman dogum yaptim liste yapcak halim mi var benim ne bittiyse o alindi eve ve yeni tasindik evde bisey yoktu bu birincisi. Ikincisi de arayip arayip ogluna siparis veren ogluyla surekli markete cikan o bitti bu bitti diye sayiklayan kendisiydi. Hem yapar hem elestirir. Burnunu sokmus yine!hayırdır ne duydun ?
Evrim mi gecircez acaba biz de:)ben kvdelik bir virüs diyorum. erkek annelerine neoluyorsa oluyor işte. benimde oğlum var bakalım banada olacak mı :)
İstersek fizanda olalım yine bir şekilde burunlarini soruyorlar herşeye sanki üzerlerine vazife gibi.Esim diyo ki gecen gun market alisverisini aylik yapalim. Ee zaten oyle yapiyoduk eksik ciktikca bisey bittikce gidiyoruz dedim. Neymis annesi aylik yapmiyosunuz alisverisi siz ne bu boyle her gun bisey aliyon sen cok masrafli oluyo boyle diyomus. Ben o zaman dogum yaptim liste yapcak halim mi var benim ne bittiyse o alindi eve ve yeni tasindik evde bisey yoktu bu birincisi. Ikincisi de arayip arayip ogluna siparis veren ogluyla surekli markete cikan o bitti bu bitti diye sayiklayan kendisiydi. Hem yapar hem elestirir. Burnunu sokmus yine!
Hayatta beni birakmaz o. Ben de onu gondermiyorum tek basina. Ya benle ya hic:)o zaman ne yap biliyor musun annenlerde kal çocuğu bahane et. rahatsız yola çıkamayız filan de ki her zaman işe yarar. istersen sen git gel zaten pekte uzak değilsiniz 2-3 saatlik yol
20 yasinda ayrilmis galiba. Simdi 33kaç yaşında ailesinden ayrılmış? şimdi kaç yaşında?
Sanmam benimde oğlum var ve bu yetiştirilme tarzına ve kişiliğe bağlı tamamenEvrim mi gecircez acaba biz de:)
eee yani 13 yıl az değil huyu değişmesede davranışı değişir adamın. benim eşimde 19 yaşında ayrılmış evinden. onlardan çok farklıdır. yaşamayı seviyor adam onlar gibi yaşayan ölü değil. eltim dert yanıyor bana, abla evliliğimi anlamadım 1 yıldır kapıdan dışarı çıkmadık yemeğe gittiğimiz sayılıdır diyor. ne yapayım canım seninde şansın bu diyemedim20 yasinda ayrilmis galiba. Simdi 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?