annesine kuyrugummusun demis ya gulmekten bir hal oldum annnamm benim oglanda evlnince bunu derse valla cok ayip eder haaaohaoldumsmile
arkadaşlar inaın ki bu durum ilgiden çıktı aramak var bir de peş pşe aralıksız aramak var mesela dün semt pazarına gttm ve tel cebimdeydi çalıdı ellerim kollarım dol evimin anahtarını çıkaramadım o durumdayım haliyle teli açamıyorum ve tel susmadı pazar boyunca çaldı pazardakiler arkamdan pazar güüzeli açsana telini dediğini duydum ilgi bu mu gittiğim her yerde ayy telin de hiç susmuyo denilio cevap vermekten yoruldum artık..ben ramasınlar gelmesinler demiyorum ama haddini aşıo bunlar ben onlara yapsam her şeylerine burnumu soksam yataklarına kadar ne kadar hoş karşılnır ki bu durum..artık her gün migren nöbetleri geçiriyorum sinirden sanki damarlarım çatlıyo..
eşime gelince evet benim yanımda hak veriyor bana ama oda bıktı her gün benim dert yanmamdan o da haklı dün akşam kavga ettik evden çıktı babasın gitti arama dedi tamam beni düşündü ama ailesi yüzünden gece ayrı uyuduk ben istermiyim bunu sonuçta onun ailesi ve tek savunması seni seviyorlar bende dedim sevmesinler bu sevgi değil ben koyun değiim ve güdülmeye ihtiyacım yok çok şükür aklım mantığım yerinde inanın yalnız kalmaktan hoşlanır oldum artık..
Yok sevgiden değil bence,kontrol etme dürtüsü.
Nerede ne yapıyor kiminle ..?
Oğlunu bu kadar rahatsız ediyor mu acaba..?
Yoksa size mi taktılar kafayı..
Ay insan çıldırır bu kadar ilgiden. . . !!!
Ben olsam direk sölerim aramayın die.Kocanda desteklerse sorun olmaz. . .
Kim kızarsa kızsın hiç umrumda değil .Onlar için en güzel günlerimi heba edemem akannehir
benim nacizana tavsiyelerim senin eşin seni anlıyor,destekliyor.ama çok şikayet edrsen eşini kaybedersin.eşini karşına değil yanına al.haklıyken haksız olma.duygularını paylaş.biraz daha sabırlı ol ve 3 maymunu oyna.maalesef benim eşimde tek erkek ve ailesi çok ilgi bekliyor.bende çok şikayet ettim ama ne oldu haklı olan onlar oldu.ve eşim benim hep karşımda oldu.şimdi ne yapsam iyi değilim.ama mesafeni hep koru.ve saygından taviz verme ki ellerine koz geçmesin.benimkiler öye yaptı.ellerine koz verdim yıllar geçse de onu söyleler.eimde beni anlamaz.bende onları allaha havale ediyorum.seninde allah yardımcın olsun.
haklısın cnm akıllı davranmalıyım...çok şikayet ediyorum ama artık bu konuyu kapatcam o da sıkıldı artık aynı konudan önemli olan benim eşimle ilşkim ve evimdeki huzurum..
bıktırma tekniği uygulayabilirsin otur bir hafta kadar sabahtan akşama kadar onları ara ve onların aramalarına fırsat verme telefonu açtıklarındada hiç aradığınız sorduğunuz yok de onların yaptığının aynısını yap sende onların yemeklerine karış, herşeylerine karış hatta evlerinden çıkma artık kendi evinize gidin diyecekleri hale getir. alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?