How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşimin ailesinin ilgisinden bıktım:(

Bence cok fazla aceleci davrandiniz arkadasim.

Cok yeni evlisiniz daha....esinin aileside henüz tek evladlarinin artik kendi basina bir aile oldugna adapte olmamamis demekki....

Tamam sende haklisin, cok fazla ilgide bunaltir insani, lakin bu dereceye gelmemeliydi.....hadi 2-3 senedir evli olsaniz yeter ama artik alismalari lazim derdim, fakat 6 aylik evlisiniz daha, hersey zamanla rayina oturudu.....biraz sabirli olmak gerek.

Benim Kayinvalidemde ilk zamanlar öyleydi bana karsi, ilk gelinin verdigi heyecan belkide, sürekli kizim buraya gidelim, suraya gidelim, izine gittigim zaman esimden cok onunla vakit gecirirdim.....fakat 1-2 sene sonra baktim ilgi azaldi ve rutinlesmeye basladi hersey.....ben sabirli davranmayi tercih ettim, esimde hep bakma hersey suan heyecanli yeni geliyor onlara o yüzden böyleleler bir iki sene sonra böyle olmaz diye, ve gercektende öyle oldu.....

Babasinla böyle bir noktaya gelmesi esini cok üzecek.....keske bu noktaya kadar gelmeseydi...

Umarim araniz düzelir....

ilgi degil tamamen kontrol etme bunlarin yaptiklari cünki herseyi onlar daha iyi biliyor ya ondan.
telefon faturasini bende cok merak ettim simdi
babasi agliyor diye kadin niye suclu olsun, konu sahibide cok agladi
artik inceldigi yerden kopsun kadini delirtmisler resmen
herkes haddini bilecek:delphin: kölemi almislar gelinmi belli degil:mymeka:

kapat telını olsun bıtsın..kusende kususn ...bosver ..ıelrde bır cocuugn olduugnda dusunemıyourm ne durumlarda oalcagınızı.....

arkadaşlar inaın ki bu durum ilgiden çıktı aramak var bir de peş pşe aralıksız aramak var mesela dün semt pazarına gttm ve tel cebimdeydi çalıdı ellerim kollarım dol evimin anahtarını çıkaramadım o durumdayım haliyle teli açamıyorum ve tel susmadı pazar boyunca çaldı pazardakiler arkamdan pazar güüzeli açsana telini dediğini duydum ilgi bu mu gittiğim her yerde ayy telin de hiç susmuyo denilio cevap vermekten yoruldum artık..ben ramasınlar gelmesinler demiyorum ama haddini aşıo bunlar ben onlara yapsam her şeylerine burnumu soksam yataklarına kadar ne kadar hoş karşılnır ki bu durum..artık her gün migren nöbetleri geçiriyorum sinirden sanki damarlarım çatlıyo..
eşime gelince evet benim yanımda hak veriyor bana ama oda bıktı her gün benim dert yanmamdan o da haklı dün akşam kavga ettik evden çıktı babasın gitti arama dedi tamam beni düşündü ama ailesi yüzünden gece ayrı uyuduk ben istermiyim bunu sonuçta onun ailesi ve tek savunması seni seviyorlar bende dedim sevmesinler bu sevgi değil ben koyun değiim ve güdülmeye ihtiyacım yok çok şükür aklım mantığım yerinde inanın yalnız kalmaktan hoşlanır oldum artık..

arkadaşlar inaın ki bu durum ilgiden çıktı aramak var bir de peş pşe aralıksız aramak var mesela dün semt pazarına gttm ve tel cebimdeydi çalıdı ellerim kollarım dol evimin anahtarını çıkaramadım o durumdayım haliyle teli açamıyorum ve tel susmadı pazar boyunca çaldı pazardakiler arkamdan pazar güüzeli açsana telini dediğini duydum ilgi bu mu gittiğim her yerde ayy telin de hiç susmuyo denilio cevap vermekten yoruldum artık..ben ramasınlar gelmesinler demiyorum ama haddini aşıo bunlar ben onlara yapsam her şeylerine burnumu soksam yataklarına kadar ne kadar hoş karşılnır ki bu durum..artık her gün migren nöbetleri geçiriyorum sinirden sanki damarlarım çatlıyo..
eşime gelince evet benim yanımda hak veriyor bana ama oda bıktı her gün benim dert yanmamdan o da haklı dün akşam kavga ettik evden çıktı babasın gitti arama dedi tamam beni düşündü ama ailesi yüzünden gece ayrı uyuduk ben istermiyim bunu sonuçta onun ailesi ve tek savunması seni seviyorlar bende dedim sevmesinler bu sevgi değil ben koyun değiim ve güdülmeye ihtiyacım yok çok şükür aklım mantığım yerinde inanın yalnız kalmaktan hoşlanır oldum artık..

senı cok ıı anlıorum
madem bu kadar ılgılerı var kıskanıolar bnce hem senden
evlendırmeselerdı ogullarını otursalydı yanında oglu
gıdıp araama dıyecegıne telefonunuzu kapatsaydınız
kız belkı rahatsızlardır kac kere ardııklarını bıle unutuolardır
yanlıs anlama ama olabılır yanı
bunama gıbı bır sey ????*

Yok sevgiden değil bence,kontrol etme dürtüsü.
Nerede ne yapıyor kiminle ..?
Oğlunu bu kadar rahatsız ediyor mu acaba..?
Yoksa size mi taktılar kafayı..

Ay insan çıldırır bu kadar ilgiden. . . !!!
Ben olsam direk sölerim aramayın die.Kocanda desteklerse sorun olmaz. . .
Kim kızarsa kızsın hiç umrumda değil .Onlar için en güzel günlerimi heba edemem akannehir

Yok sevgiden değil bence,kontrol etme dürtüsü.
Nerede ne yapıyor kiminle ..?
Oğlunu bu kadar rahatsız ediyor mu acaba..?
Yoksa size mi taktılar kafayı..

eşimi araramazlar ama gündüz işte olduğu için akşam eve gelir eşim tüm gün aradıkları yetmez akşam bide onu ararlar..peki ben çaışmıyoru diye tüm gün rahatsız edilmeye müsait miyim?...haklısın bence ne yaptığımı merak ediyorlar çünki bir arkadasa gideyim hemen telde kim nerde oturyo aa gitme onavea evime biri gelir kim niye gelmiş hergün sana niye geliyo vs vs..

Ay insan çıldırır bu kadar ilgiden. . . !!!
Ben olsam direk sölerim aramayın die.Kocanda desteklerse sorun olmaz. . .
Kim kızarsa kızsın hiç umrumda değil .Onlar için en güzel günlerimi heba edemem akannehir

cnm inan yüzlerce kez söledim tavır koydum mesafe koydum ama inan beim onlara söylediğimi başkası bana söylese evinede gitmem aramam ben duvara sölesem inan utancıdan yıklırdı yani o kadar..

şu an telim kapalı ve 6 ayda ilk kez bu kadar rahat saatler geçirmekteyim...eşimle tartıştık ama akşam sarılır öper alırım gönlünü...kimseyi ağlatmak kırmak istemezdim ama kimse benden daha önemli değil..onlar canı isteyince bana bağırsın kırsın ben kırılınca dengesiz oluyorum arkamdan bunu dediklerini biliyorum...ben sygımdan sustum eşimi kaybetmek istemedim sustum ama yeter çok göz yaşı döktüm komik bir olay resmen koca bir sorun oldu..şimdi konuşmuyorlar benle umrumda değil...eşime asla taraf seçtirmem hekes yerini ve haddini bilsin artık..

Son düzenleme:
benim nacizana tavsiyelerim senin eşin seni anlıyor,destekliyor.ama çok şikayet edrsen eşini kaybedersin.eşini karşına değil yanına al.haklıyken haksız olma.duygularını paylaş.biraz daha sabırlı ol ve 3 maymunu oyna.maalesef benim eşimde tek erkek ve ailesi çok ilgi bekliyor.bende çok şikayet ettim ama ne oldu haklı olan onlar oldu.ve eşim benim hep karşımda oldu.şimdi ne yapsam iyi değilim.ama mesafeni hep koru.ve saygından taviz verme ki ellerine koz geçmesin.benimkiler öye yaptı.ellerine koz verdim yıllar geçse de onu söyleler.eimde beni anlamaz.bende onları allaha havale ediyorum.seninde allah yardımcın olsun.

benim nacizana tavsiyelerim senin eşin seni anlıyor,destekliyor.ama çok şikayet edrsen eşini kaybedersin.eşini karşına değil yanına al.haklıyken haksız olma.duygularını paylaş.biraz daha sabırlı ol ve 3 maymunu oyna.maalesef benim eşimde tek erkek ve ailesi çok ilgi bekliyor.bende çok şikayet ettim ama ne oldu haklı olan onlar oldu.ve eşim benim hep karşımda oldu.şimdi ne yapsam iyi değilim.ama mesafeni hep koru.ve saygından taviz verme ki ellerine koz geçmesin.benimkiler öye yaptı.ellerine koz verdim yıllar geçse de onu söyleler.eimde beni anlamaz.bende onları allaha havale ediyorum.seninde allah yardımcın olsun.

haklısın cnm akıllı davranmalıyım...çok şikayet ediyorum ama artık bu konuyu kapatcam o da sıkıldı artık aynı konudan önemli olan benim eşimle ilşkim ve evimdeki huzurum..

haklısın cnm akıllı davranmalıyım...çok şikayet ediyorum ama artık bu konuyu kapatcam o da sıkıldı artık aynı konudan önemli olan benim eşimle ilşkim ve evimdeki huzurum..

ya insan insan kızdığı zaman inceldiği yerden kopsun diyor.daha sonra sakinleşince yine en çok kendisi üzülüyor.o yüzden akıllıca davranmalıyız.mutluluğumuz için sabretmeliyiz.

bıktırma tekniği uygulayabilirsin otur bir hafta kadar sabahtan akşama kadar onları ara ve onların aramalarına fırsat verme telefonu açtıklarındada hiç aradığınız sorduğunuz yok de onların yaptığının aynısını yap sende onların yemeklerine karış, herşeylerine karış hatta evlerinden çıkma artık kendi evinize gidin diyecekleri hale getir. alsanaalsanasmile

:hulya:
bıktırma tekniği uygulayabilirsin otur bir hafta kadar sabahtan akşama kadar onları ara ve onların aramalarına fırsat verme telefonu açtıklarındada hiç aradığınız sorduğunuz yok de onların yaptığının aynısını yap sende onların yemeklerine karış, herşeylerine karış hatta evlerinden çıkma artık kendi evinize gidin diyecekleri hale getir. alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keşke anlasalar yapardım valla ama onların işine gelir bu durum çünki istiyorlar her hafta sonu orda kalalım onlar hafta içi bizde kalsın istiyorlar zaten vs.. bunu yaparsam hiç kurtulamam valla şimdi rahatık cnm küstük ve çok mutluyum kızlar bide düşünün benim evim onlara çok uzak yani altlı üstlü yakın veya uzak farketmiyo yeter ki huzur bozmak istesinler çok başarılı bu eş aileleri allahtan eşim tek çocuk ya bir de görümce elti olsa toplu katliam yapardım herhaldekaydirigubbakcemile3

Back