How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşimin ailesinin ilgisinden bıktım:(

Bu durum ilgiden çıkmış artık rahatsızlık boyutunda.
Hiç ilgisizlik buna tercih edilir.
Küstürmeyelim derken siz strese giriyorsunuz.
Bir araya gelip enine boyuna konuşulması lazım.
Başka türlü ters konuşma veya kaçamak cevaplarla olmaz.

okurken bende böyle oldum canımkafamçokkarıştı allah yardımcınız olsun
bende kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama bu şekildede hayat sürmezki sizin açınızdan diyorum.benneyaptımki
birde ilerde bebeğiniz olduğunda siz bunları düşünün torun seveceğiz diye ne olacak haliniz:bbo:
ben karı koca karşınıza alıp tatli bir dille güzelce kırmadan konuşun diyorum.onları çok sevdiğinizi ama bu fazla ilgiden bunaldığınızı güzelce anlatın.umarım bir faydası olur

Öncelikle yazdıklarınızı okuyunca hem güldüm,hem üzüldüm...
bu kadar da olmaz dedim ama hem eşinizle size,hemde kayınvalidenizle,kayınbabanıza..
onlar işi abartmış,tek çocuk diye neredeyse
aşırı ilgiden evinizde huzurluk olacak ama oğulları ve gelini olarak siz de,
bence yakışmayan sözlerle hitap etmişsiniz...
Kuaförde ne yaptırdığınız sormamış size,neredesiniz demiş,
eşiniz annesine kuyruk gibi demiş,
bakın arkadaşım bunlar hoş değil,aradaki saygı biterse
bu aşırısevginin kırıntılarını ararsınız.
onun için size nacizade fikrimi söyleyim,
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz,neden karşınıza alıp konuşmuyorsunuz,
bence biraz düşünün,düzelmeyecek durumda değil en azından...

bir kadın asla bir erkeğe kuaförde ne yaptırdıgını soylemek ıstemez ben 20 dk azar işitince artık patladm ben ailemde bunu yaşamadım bakın 6 aylık evliyim ve bu 6 ayda ne arkadaslarım ne ailemle ilşkim kabul edildi ve artık evime evli arkaaslarım gelmiyorlar aılemde..haliyle bende gidemiyorum gelinmeyince .eşimin ailesi evime geleni kovacak kadar haddini aştıysa ben haklıyımdır saygımı bozmakta...eşimin annesine kuyruk dedi eşim tabi ki denmemeli ama kaynanam utanmasa aramızda yatcak gelsin bizimle gezsin ama inanın ben ne zaman onunla vakit gecirsem bana oturdugumuz andan ıtıbaren tek bahsi kocamın eski sevgilileri veya onların vücuduna neresini begendiğini anlattı ben tepki gösterince ne var bunda normal oldu ben dengesiz oldum.bu insana niye saygı duyayım benim evliliğim defalarca bitme noktasına geldi 1 haftalık evliyken kim boşanmaya kalkar ..ben defalarca konustum cahil değilim az çok hayat gördüm v asla insanları aşağılamam ve saygısızlık yapmam ama benim ve eşimin konuşmalarımdan sonra durum hala aynysa saygısızlık yapmadım saygısızlığa saygısızlıkla karşılık vermiş oldum...

Hatta arkadaşımın kayınvalidesi ve kayınpederi herkese karşı böyle.. Sürekli merak ve ilgi şeklinde yaşıyorlar..
Beni de iyi tanırlar..
Geçen aynen ben de ağdacıya gidiyorum adam teee karşı kaldırımdan gelmiş önüme çıktı; "Laleeee kızımmm nereye??" dedi.. Boş bulunmuşum; "Ağ....kaydirigubbakcemile3" dedim.. "Akbank'a" şutarafagitti diye düzelttim..
Yok ya sevgi değil bu sadece kişilik olarak garip insanlar!
Benim nereye gittiğime kadar merak eden adam kendi oğluna gelinine artık neler soruyordur bilmiyorum..:delphin:

kaydirigubbakcemile3gözümün öönünde benim eşimin arkadaşının telindeki mesajları okuyan ilişkisine karışan insanlar bunlarda..ve uyardığımda da biz ona dogruyu göstermek istiyoruz derler..sanki insanların yöneltilmeye eya güdülmeye ihtiyacı var..haklısın psikolojik sorun bencede

Bence de böyle sevgi olmaz. Sevgiden öldürmek denir buna heralde.
Anlattığınız derecede ise durumlar, ben o telefonu hiç açmam.
Ailelerin herşeyin içinde bu kadar olmaları gerekmiyor, ister tek çocuk olsun, ister 10 çocuk.
Artık siz bir ailesiniz ve yeni evlisiniz, hayatınızda eşinizin ailesinden ibaret değil.
Eve gelene gidene kadar ne ilgilendiyor ki karşıyorlar.
Konuşmak lazım, eğer çözüm olmuyorsa, uygulamalı olarak hissettirilir o zaman rahatsızlık.

az önce yine babası aradı dün 2 kez konuşmustuk telde şimdi diyo ki dün seni aramadım hiç dinlen dedim bir gün molan olsun bende deidm konustuk ya baba dün o konusmak mı diyo ya ben onun arkadasımıyım saatlerce konusayım onunla çalışmıyorum diye tüm gün müsait mi sayılıyorum..işe girsem atarlar beni bu nedenden..ister küssünler ister kırılsınlar umrumda değil artık ne tele cevap veririm nede hareketlerine...onlar asla anlamazlar biz yaptk rahatsız oldu diye tek dicekleri kesin biri onu doldurdu bize tavır aldı ama umrumda değil eşimde aynı şeyi söylüyo ne derlerse desinler seni kim üzüyosa uzak dur...bende öyl yapcam yoksa stresten delircem..

Bence kesinlikle kötü niyetli insanlar değiller.
Eşin tek çocuk olduğu için böyle alışmışlar demekki, ee yaş kemale eripte başka meşgalede kalmayınca hayatlarının odak noktası siz olmuşsunuz. Eşinin güzelce konuşup izah etmesi lazım bence. Senin konuşman faklı izlenim uyandırabilir.

canım bende tek çocuğum üstelik annem yalnız babam olmadığı için ama asla buınu yapmadı bugüne kadar..ve kyınvalidem çalışıo hadi kayınpederim emekli ve boşta..

Allah dağına göre kar veriyor.
Helal olsun sana ki hala kafayı sıyırmamışsın.
Don paça kayınpederimden azar işitsem kırarım o telefonu ben,delirirdim.
Küserlerse küssünler artık ,afedersin ama mokunu çıkartmışlar.

Canım benim ya, biraz gülerek okudum ne olur kusura bakma..
Senin eşin yanında anladığım kadarıyla ama derdinin çaresi yok :(
Belki zamanla oğullarının evli olduğuna biraz alışırlar, rahatlarsın..

kız bu ılgı deıl sıze bıkkınlık vermek :)))))))
ay valla ıyı dayanıorsun
allh yardımcın olsun
ben bır gun gorsem sınırım tepeme gelıor
kaldıki her gun gorecem

annesine kuyrugummusun demis ya gulmekten bir hal oldum annnamm benim oglanda evlnince bunu derse valla cok ayip eder haaaohaoldumsmile

Hattınızı değiştirin.Telefon kullanmıyorum artık,deyin olsun bitsin.guclubacismile

sayelerinde eşimle birbirimizi yedik ve teli kırdım artık rahatım kullanmıcm eşimde babasına gdıp demıs arama oda aglamıs ıster aglasın ıste uzulsun bend cok agladm.suan başım agrıdan çatlıcak saatlerce agladm sinirden aramızıda bozdular sagolsunlar...

sayelerinde eşimle birbirimizi yedik ve teli kırdım artık rahatım kullanmıcm eşimde babasına gdıp demıs arama oda aglamıs ıster aglasın ıste uzulsun bend cok agladm.suan başım agrıdan çatlıcak saatlerce agladm sinirden aramızıda bozdular sagolsunlar...

Eyvah eyvah !..Burda yazılanlardan etkilendiniz herhalde.Eşimle kavga ettik dediğinize göre,çünkü eşiniz sizin tarafınızdaydı.N'oldu da eşiniz öfkelendi ?:2:

kızlar kayınpederin ağlaması çok fene olmuş şimdi konu sahibinin adı acımasız geline çıkacak eşide öyle düşünür içinden ben bilmezmiyim eşimde aynı çünkü
konu sahibi arkadaşımız mantıklı biri yazdıklarında art niyet görmedim
benim erkek kardeşim var elimde büyüdü ama bu kız arkadaşıyla ilgili mevzulara karışılmasını istemiyor ve böyle davransak en başta tavrını koyardı
kendi evladımda olacak erkek allah hepimize ailelerimizle mutluluk versin ama ileride tatile gidecek olsa peşlerine takılmak istemem biraz anlayışlı olması gerek anne babanın tamam tek evlatları ama
konu sahibi arkadaş ve eşi haftada bir gün akşamı yada gündüz onlara ayırabilirler diyer haftada kızın annesine giderler sırayla büyükler ilgi bekliyorsa
kayınvalidem hayattayken ben gitmeyi hiç istemiyordum allah biliyor ama işte gönülleri olsun diye haftada bir gidiyordum eşimle

eşinin anlayışlı olması çok iyi,bari o konuda şanslısın.nasıl sinirleniyorum böyle insanlara ya,nasıl bu kadar düşüncesiz olabilirler.küserlerse küssünler takmayın bence bildiğiniz gibi davranın.

olaylar değişmiş.bence de arkadaşım babası ağlamış falan.eşin etkilenir haklıyken haksız duruma düşersin şimdi.dikkatli ol bence.politik davran,eşinle sakın aranı bozma,sanki ağladıda o mağdur,sen iyi durumdasın gibi gözükmesin

herkesin derdi farklı tabi kimi ilğisizlikten şikayet eder. kimi çok ilğiiden sıkılır allah sabır versin.

Back