eşimin ailesinin ilgisinden bıktım:(

chivas

mikropları at hayatndan=)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
98
1
46
36
İzmir
eşim bir ailenin tek çocuğu bende öyle..ama eşimin anne ve babasının 24 saat aralıksız aramalarından her gıttığımız yere gelmelerinden sürekli bizi evlerinde yatılı kalmaya zorlamalarından herşeyimize yediğmize kadar karışmalarından bıktım..geçenlerde denize gitcez eşimle annesnin yanına ..babasıda izmirde kalcak gelmicek.bende haliyle kuaföre gittim.ağda odasındaydm ve telefonumu kuaförün salonunda bıraktm..tel.susmadı ama çıkamadm çıplak olduğum için..baktm babası aramış geri aradım nasıl bağırıyor bana azarlıyor o tel. niye açılmıyo başbakana uaşmak daha kolay sen niye açmıyosun..bende dedim baba kuafördeydim tel yanımda değildi..hayır efendm ben her aradığımda açılcak o tel 2 kez çalcak 3 e açılmazsa kızarım bende artık o kadar bağırınca dayanamadım baba kuaförde ağda yaptırıodum ağda salonundan donla çıkıp telimi mi açsaydm dedim ama anlamıyoki hala açılcak o tel diyo..inananın anneside aynı biz daha evleneli 6-7 ay oluyo ve ben yeni evliliği hiç yaşıyamadm..eşim işten gelir ve biz 12 ye kadar aralıksız aranırız bazen açmıyorum biz genciz ve yeni evliyiz özelimiz olmayacakmı düşünmeleri gerekmez mi ..ama artık tel. kullanmak istemıyorum eşim izin vermiyo sana ulasamam dıye..ne yapıcagımı sasırdm aramaları normal degıl kı sabah 9 dan 2 dk arayla aksam 12 ye kadar kadar aranıyorum ve delırcem atık..yazın tatil planı yapıyoruz eşimle annesi bende geleyim diyor eşimde dedi ki ya sen kuyruk gibi niye peşimizdesin ben karımla başbaşa gitcem dedi..kadın hemen e ben seni bu yaşa kadar götürdüm sırtımda taşıdım ya diyor eşimde dedi götürdün ben büyüdüm evlendm doy artık bana ben eşimle başbaşa gidicem dedi..ve kaynanam küstü... kavga etsek duysalar hemen evimize gelirler sabaha kadar hadi sarılın öpüşün derler bu doğal belki ama bu her kavgada ufacık bir tartışmada bile böyle hep dahil oluyorlar her şeye ben sorunlarımı halledemıyorum onlar var dıye susup barısıyoruz ve sorunumuzun üstünü örtüyoruz..eşimle dışarı çıkıyoruz annesi arıyo anne sinemadayız diyorum kadın film bitene kadar arıyo ne filmden bişi anlıyorum nede eşimle gezmekten.yani burda hepsini anlatmaya kalksam sayfada yer kalmaz onlara ve eşime kurallarım oldugunu bana ne kadar saygı duyulursa o kadar duyacagımı hep soyledım ve uyguladm eşim son derece saygı duyar bana bende ona ama ailesi beni çıldırtcak artık bu konulardan eşimlede tartısıyoruz sıkıldığımı soyluyorum o da mesafeli ol açma teli arama dıyor o ama olmuyor ki mesafe koyuncada küsüyorlar bazen eşimle hiç sorunum olmadığı halde çok sevdiğim halde ayrılıp gitmek istiyorum bu sorunumu onlara üstü kapalı olarak dile getirdim verilen cevap seni çok seviyoruuz ondan bu ilgi diolar ama bunun sevgi olduguna ınamıyorum ben artık...bu resmen saygısızlık..

Son düzenleme:
Valla ilgisizlik ne kadar kötüyse bu aşırı ilgi de çok fena,

İnsan bunalıma giriyo resmen,

Benim de eşimin babannesi ilk tanışma zamanlarında böyleydi,yani her saat aramasa da,

her gittiğimizde onu ye bunu ye,şunu yapayım bunu vereyim vs. insanı çileden çıkartıyorlar,

Seninki daha da zormuş,ALLAH sabır versin ne diyeyim,boshayallersmile

Eşinle konuşup bi çözüm bulmanız şart...

Ay ben şiştim okurken,Allah size sabır versin akannehir

Eşinizle beraber alıp karşınıza konuşacaksınız,güzel bir dille,ilerde bunun daha büyük sorunlara yol açabilir diyeceksiniz,muhtemeln ilk seferinde anlamayacaklardır ya da küserler,artık anlayana kadar bazen tatlı bazen sert bu huylarını bırakmalarını sağlayacaksınız.

ay bu neakannehirabartmışlar resmen
her dk da aranmaz ki,bi anlaşma yapın günde en fazla 3 kere arayın diye:))
şaka bi yana,bu bana huy gibi geldi,biraz zor değişirler...

şişmemek elde değil.kaydirigubbakcemile3 tamamını anlatsam yok artık denir....

Hehehe bazıları ilgisizlikten yakınır bazıları da aşırı ilgiden bir ortası olmuyor galiba bu akrabalıkların. Aşırı ilgi de bir süre sonra sıkar hakikaten mesela ben kendi aileme sürekli buradayı şuradayım demekten sıkılırken seni hiç düşünemiyorum valla... Ama bu sorunu sen ancak kocanla konuşarak çözebilirsin gibime geliyor ne de olsa onların öz oğlu sen bişe söylesen onlarla kötü olur aran ama kendi oğulları söylersa bir küserler sonra dayanamaz barışırlar, ama inş. çözümünü birlikte bulabilirsiniz. Sakın fevri davranmayın yoksa daha da içinden çıkılamaz sorunlar oluşabilir...

ay bu neakannehirabartmışlar resmen
her dk da aranmaz ki,bi anlaşma yapın günde en fazla 3 kere arayın diye:))
şaka bi yana,bu bana huy gibi geldi,biraz zor değişirler...

bende huy olduğuna inanıyorum..defalarca eşimle konuştum haklısın dedi ve onlarla konuştu ama hala aynılar aramalarının dışında evime gelene gittiğm yere kadar karışırlar uyarırım benım evim eşimle karar vericez kim gelicek gelmicek..yada gittiğim yere kocam izin veriyor derim aama insan olan anlar bu lafları .....onlar hala aynı.en güzeli numaramı değiştirip onlara vermemekkaydirigubbakcemile3

valla agda yaptirdigini soyledin ya kayinbabana o dereceye vardi yani :) bence alistirin esinde diyor acma teli diye... fazla telde konusmak kanser yapiyormus annecigim fazla ugrasmayin telefonla deyin :)) ama bence esin soylemesi gerek en dogru olanini.. Cok fazla karisiyorlar.. yazik birde sizi cok seviyorlar sariilin opusun dediklerine gore :)[/COLOR]

allah yardımcınız olsun..yalnız bu soruna biran önce çözüm bulmalısınız.dua ette eşin bu durumu normal kabul etmiyor.çogu erkek anne babasına hiçbir şekilde toz kondurmaz çünkü. allah sabır versin canım.

Aman ya rabbım Çatladım okurken ama kendınızı boŞ yere sıkıntıya sokuyorsunuz bı saatten sonra kapayın tlf aÇmayın yada Çalsada bakmayın alıŞsınlar
eŞınıze dÜŞÜyo ıŞ burda alıp karŞısına konuŞacak rahat bıraksınlar bu kadarda olmazkı Çocuk olunca vay halınıze artık
baŞtan nasıl alıŞırsa Öyle gıder bıran Önce alıŞtırın madem Çok sevıyolardı evlendırmeselermıŞ cnm allah allahhh

Sevgi değil bu!!!
Sevgiyse de beni hiç kimse sevmesin,istemiyorum..
Bir tanıdığım aynı durumdaydı "adam akşam evet 5te geldiği anda telefonlar çalmaya başlıyor" derdi kız. Haftasonu,bayram tatili,yılbaşı kendi arkadaşları ile bir yere gitseler "burnumuzdan geliyor" derlerdi..
Şimdi kız eşin ailesiyle küstü ama küslük de doğru değil,bu defa adamı doldurup eve gönderiyorlarmış..
Bence siz karı koca ikiniz sabırla,inatla hayır demeye,onlardan ayrı vakit geçirmeye devam edin,psikolojiniz bozulmasın,birbirinize destek olun. Biriniz pes ederse ipin ucu kaçar..

Öncelikle yazdıklarınızı okuyunca hem güldüm,hem üzüldüm...
bu kadar da olmaz dedim ama hem eşinizle size,hemde kayınvalidenizle,kayınbabanıza..
onlar işi abartmış,tek çocuk diye neredeyse
aşırı ilgiden evinizde huzurluk olacak ama oğulları ve gelini olarak siz de,
bence yakışmayan sözlerle hitap etmişsiniz...
Kuaförde ne yaptırdığınız sormamış size,neredesiniz demiş,
eşiniz annesine kuyruk gibi demiş,
bakın arkadaşım bunlar hoş değil,aradaki saygı biterse
bu aşırısevginin kırıntılarını ararsınız.
onun için size nacizade fikrimi söyleyim,
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz,neden karşınıza alıp konuşmuyorsunuz,
bence biraz düşünün,düzelmeyecek durumda değil en azından...

Bu ilgi, sevgi değil bariz psikolojik bir sorun !
Bana fenalık geldi okurken, siz yaşarken ne sıkıntı çekiyorsunuz kimbilir.

Hani anneler yapar bir derece, bu da kabul edilmez ama, kayınpedere diyecek birşey bulamadım.

Açık açık konuşmak zorundasınız. Sizin evliliğinize yazık edecekler yoksa.

Hatta arkadaşımın kayınvalidesi ve kayınpederi herkese karşı böyle.. Sürekli merak ve ilgi şeklinde yaşıyorlar..
Beni de iyi tanırlar..
Geçen aynen ben de ağdacıya gidiyorum adam teee karşı kaldırımdan gelmiş önüme çıktı; "Laleeee kızımmm nereye??" dedi.. Boş bulunmuşum; "Ağ....kaydirigubbakcemile3" dedim.. "Akbank'a" şutarafagitti diye düzelttim..
Yok ya sevgi değil bu sadece kişilik olarak garip insanlar!
Benim nereye gittiğime kadar merak eden adam kendi oğluna gelinine artık neler soruyordur bilmiyorum..

fazla ilgi tamam kötü ama özlerinde sizin yuvanızın huzurunu bozmak olsa sizi barıştırmak için de neler yapıyorlarmış..bazı anneler küstürünce mutluluk duyuyor zevk alıyorlar..onların kötü niyeti yok ama sadece oğullarının özel hayatı olduğunu evlendiğini düşünememelri büyük hataları..bence direk konuş tatlı dille..

Aslında bazen ilgisizlik ilgiden dahamı ii ne???akannehir
Ayyyy doğum zamanım yaklaştığı günlarda 5 dakikada 1 aramaları aklıma geldide sinir olmuştum bide arayan 1 kişi değil hepsi sıra ile görümce elti ıyyy... Bu vıcık vıcık ilişkilerden nefret ediyorum bi rahat verin insana bi huzur verin yaa nedir bulmaz: bu yaşa gelip evlendiyse elbet oda bişeylerin üstesinden gelebilme kapasitesi vardır..
Allahım nerdeyse 30 yaşıma gelmişim karnım burnumda doğumu bekliyorum kadın bana sivrisineklerden şöyle korun yok ışığı aç bilmem neeyasakkelime Valla bazılarının beyinlerinden ciddi şüphe ediyorumsempatiksalakcinni

Bence kesinlikle kötü niyetli insanlar değiller.
Eşin tek çocuk olduğu için böyle alışmışlar demekki, ee yaş kemale eripte başka meşgalede kalmayınca hayatlarının odak noktası siz olmuşsunuz. Eşinin güzelce konuşup izah etmesi lazım bence. Senin konuşman faklı izlenim uyandırabilir.

ooo bu nasıl ilgi böyle okurken bile ilgi manyağı oldum valla ..
utanmasalar tuvalete banyoyada beraber girelim dicekler tövbe tövbe yaa yok böle bişey yeni evli bi çifte bu kadar da bulaşılmazki sinir oldum valla oldu olcak gerdeğede karışsalardı yanilmaz: kusura bakma arkadaşım ama bian tutamadım kendimi bu kadarda ayıptır yawlmaz:

İlgi değil, hastalık bence.

Ay imdaaaaat, okurken fenalaştımkafamçokkarıştıakannehir

Akşama gidip kaynanamın kayınpederimin gözlerini öpeyim, meğer ne kadar iyilermişolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…