Eşimin ailesini yaptıklarından dolayı affedemiyorum..

Üzülme bu kadar bebegini ve kendini düşün öncelikle takma dünyanın binbir hali var ömür biter dert bitmez yavrunu kucağına aldığında daha güçlü ve mutlu olursun ona odaklan durumundan üzülerek çok etkilendim umarım herşey gönlünce olur

Bende eşimle çok büyük sorunlarla evlendim ama iki yıl nişanlılık süresinde eşimin kimin tarafinda olduğunu hep gözlemledim. Eşim hep benden yanaydı . Bu yüzden istenmeyen gelindim. Kaynanam düğünden önce ki gece bile oğlum bu işi bitir bu evlilikte mutlu olamazsın diye hep eşime söylendi ama eşim hep benim yanımda oldu. Ben ayrılığı bile teklif ettim . Annesiyle arasına girmek istemediğimi kaç kere söyledim. Kapımda kaldığını bilirim ayrılmamak için . Şuan çok şükür mutluyuz. 4 sene oldu bir yasinda bir de kızım var. Ama bence siz çocuk için çok erken davranmissiniz. Ne olursa olsun sizin bir karakteriniz var kimse için ödün vermemeniz gerekirdi . Kaldı ki aileme laf söyleyecek , Çocuk için çok erken olmuş ama inşallah düzelir desem de tek başınıza eşiniz olmadan yanınızda çok zor

Adam sizin namusunuza hem kocanıza hem babanıza karşı laf ediyor ayirana kadar bırakmam diyor daha siz üstüne 3 kere görüşüyorsunuz eşinizin babasına ciddi bir şekilde ağzının payını erip görüşmeyi kesmesi gerekirdi aileye saygı tamam okey ama her olayda da büyüklere saygı duyulmaz
Siz nasıl görüştünüz onu hiç aklım almıyor unutmaya çalışıyorsunuz birde ne münasebet neden unutacakmışsınız hem haklı hem mağdur olan sizsiniz bırakın da onlar çekinsin biraz

Arada sevgi yokmuş onların yüzünden saygı da kalmamış.
Ee sizin mesafenizde onlara dert oluyor.
Öyleyse bir daha görüşmemekten başka çare kalmamış.
Yerinizde ben olsam asla vicdan azabı duymazdım.
Vicdan azabı çekecek biri varsa o da eşinizin ailesi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…