- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.987
- Konu Sahibi beyazguel17
Evet haklısınız, aynı şeyleri ben de eşime söylemiştim, ailen sana saygı duymadığı için bana bunları söylüyor senin sınırlarını aşıyorlar sen bunun farkında bile değilsin demiştim. Gerçekten farkında değil, böyle yetiştirildiği için başka türlüsünü bilmiyor. Onun da olgunlaşması gerektiğini düşünüyorum daha 24 yaşında, bi erkek için genç bir yaş.
Şimdiye kadar ailesiyle böyle tartışmalar hiç yaşamamış ki, bunlar tecrübe edinerek öğrenilir.
Bakın ben çevremde eşinden dolayı huzursuz ve mutsuz olan bir çok kadın tanıyorum. Anne babasını dolduruşuna gelip onların sözünü dinleyen, eşine söz hakkı bile vermeyen bir çok adam var. Aldatılan bir çok kadın var, ilgi ve değer görmeyen bir çok kadın var, şiddet gören bir çok kadın var Almanya’da bile ve hatta Almanlarda bile var.
Benim eşim ile aramda hiçbir sorun yok, onun ailesi dışında. Bu konudada eşim evlendiğimizden beri gelişme kat ettiği için sabrediyorum kestirip atmıyorum. Şimdiye kadar benim istemediğim bir şey yapmadı, bundan dolayı zaten ailesi sinirli bana karşı, onu dolduruyolar fakat o dolduruşa gelmiyor, benim kararlarıma saygı duyuyor ve ailesini karıştırmıyor. Bu yüzden ben bu evliliği kestirip atmak istemiyorum hamileyim, eşimi seviyorum ve seviliyorum. Eşim bana bağırmaz, asla kırmaz, Bana güvenir ve çok bağlıdır.
Eşimi sevmesem ben onu yanda durur muyum hiç? Mesleğim elimde, Kızımı tek başıma yetiştirebilirim, Arabam var işim var maddi birikimim var arkamda duran ailem var ve kendime güvenim var asla beni mutsuz eden bir adama katlanmam. Ama eşim beni çok mutlu ediyor, aile konusunda hatalar yaptığını farkındayım ama onun bunu öğrenmesi için imkan tanımak zorunda değilmiyim sizce?
siz benim yerimde olsanız gerçekten severek ayrılırmıydınız?
Vay be aldatip, ailesinin dolduruşuna gelmiyor, gerçekten ne muhteşem eşmiş!
Daha kötü örnekler var diye, niye daha iyilerine bakmiyorsun? Eşine gerçek anlamda değer veren, onun üzerine kötü lafi tahamül edemeyen.
Konuyu açma nedenin ne peki? Harika diploman, birikmiş paran ve araban üzerine hava atmanmi?
Ben olsam kendime değer verirdim. Kesinlikle o aile ile asla bir araya gelmezdim. Eşimdende tavir beklerim. Burda biz eşine saydiriyoruz ama asil sorun sendede var. Ne kendine, ne ailene saygin yok. Baban niye o adamin dediklerini duymak zorunda kaldi? Seni geçtim, babanin hiçmi değeri yok? Adam orda ne laflara maruz kaldi, ayni hafta o laflari söyleyen adama çay servisi yapiyorsun.
Yaki haklisin. Sen ile eşin gerçekten uyumlu çiftmişiniz.