Oruc tutmuyorlar neden tutmuyorlar tutsunlarSize ne ya oruç tutup tutmamalarından, içten gelerek yapılır böyle şeyler, içinizden gelmiyorsa, parasını düşünüyorsanız çağırmayın.
oruç tutmayan insanlara masraf yapmaktansa o parayı ihtiyaç sahiplerine versem aha mantıklı değil mi normalde evime gelen insanlar sadece aramız samimi değil sorduğum soru farklı yerlere çekiliyor ben sadece oruç tutmayan insanlara iftar vermek doğrumu diye soruyorumİşin maddi kısmındasınız, bence cagirmayin. Bugüne kadar evime çok misafir davet ettim hiçbirinde şu kadar tutar diye hesap yapmadım. Bence sizin aranızın kötü olması biraz bahane gibi. Çağırmak da istemiyorsunuz. Destek aramak için yazmış olabilir misiniz? Bence çağırmayın.
bu konuda size katılıyorum ama eşimi seviyorum zaten arada kaldığım için buraya yazdım kendime kalsa çağırmam ama eş faktörü varakşam yemeği gözüyle bakıp çağırın paraya çok takılıyorsanız boş verin
Şahsım adına çağırmama gibi bir lüksüm varsa çağırmam valla aram iyi değil zaten ki çağırmayacağım
Keyfi tutmuyorlar ne demek? Tutar tutmaz sebebi kimseyi ilgilendirmez, istemiyorsa çağırmasın olsun bitsin. Yargılar üslubu gayet anlaşılıyor, aptal değiliz.Oruc tutmuyorlar neden tutmuyorlar tutsunlar
Vay efendim tutulmaz mi gibi gibi şeyler demiyor ki yargılamıyor da
Sağlık sorunları olur tutmazlar keyfi tutmuyorlar diyor
Oruc Tutmuyorlar aramız iyi değil iftara çağırayım mı diyor
Hepsi bu
evet güzel düşünceniz için teşekkür ederimIcinizden gelmiyorsa davet etmeyin
Ama eşiniz istiyorsa Ramazan bayramına bayram yemeğine çağırın
Birlikte hem bayram kutlar hemde yemek yemiş olursunuz
Bence o parayla sokak hayvanlarının karnını doyurun. Oruç tutmayan insanları iftara çağırmak mantık dışı yani. Ramazan sonrasında akşam yemeğine çağırabilirsiniz istersenizoruç tutmayan insanlara masraf yapmaktansa o parayı ihtiyaç sahiplerine versem aha mantıklı değil mi normalde evime gelen insanlar sadece aramız samimi değil sorduğum soru farklı yerlere çekiliyor ben sadece oruç tutmayan insanlara iftar vermek doğrumu diye soruyorum
ne yazayım peki durumu açıklamak için ne yazayım kelimelere çok takılıyorsunuz keyfi tutmuyorlar yargılamıyorum keyfi tutmayan birilerine hizmet etmek istemiyorum ama eşim istiyor arada kaldığım için buraya yazdım sizin gibi düşünmek zorunda değilimKeyfi tutmuyorlar ne demek? Tutar tutmaz sebebi kimseyi ilgilendirmez, istemiyorsa çağırmasın olsun bitsin. Yargılar üslubu gayet anlaşılıyor, aptal değiliz.
Bende eşim için sevdiğim için yapmam gerekenleri zamanında çok yaptım ama sıfır fayda görünce bıraktımbu konuda size katılıyorum ama eşimi seviyorum zaten arada kaldığım için buraya yazdım kendime kalsa çağırmam ama eş faktörü var
normal zamanda zaten çağırıyoruz yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederimBence o parayla sokak hayvanlarının karnını doyurun. Oruç tutmayan insanları iftara çağırmak mantık dışı yani. Ramazan sonrasında akşam yemeğine çağırabilirsiniz isterseniz
maddi durumu aslında şu şekilde yazdım oruç tutmayan insanlara hizmet etmektense o parayı ihtiyaç sahiplerine vermek daha mantıklı gelir diye düşündüm tabi bazı kişiler buna takılmış mevzu para değil
Keyfi tutmuyorlar ne demek? Tutar tutmaz sebebi kimseyi ilgilendirmez, istemiyorsa çağırmasın olsun bitsin. Yargılar üslubu gayet anlaşılıyor, aptal değiliz.
eşimin ailesi ile çok problemlerimiz oldu ama geride bıraktık tabi eskisi gibi değiliz ama eşim için görüşüp konuşuyorum saygı duyuyorum eşim istediği zamanda evime gelip davet veriyorum ama ramazan benim için başka yorumunuz için teşekkür ederimBende eşim için sevdiğim için yapmam gerekenleri zamanında çok yaptım ama sıfır fayda görünce bıraktım
Çok saçma geldi bana bu düşünce. Yani ne alaka kime ne ki oruç tutuyor mu tutmuyor mu. Ramazanın bir ruhu var..selam kızlar 1.5 yıllık evliyim eşimin ailesi ile düğün öncesi düğün sonrası baya problemler yaşadık ama işte ara sırada olsa görüşüyoruz onlar bana bişey demez ben onlara demiorum eltimlede birbirimizen hoşlanmıyoruz ama bir kavgamız yok şimdi ben çocukluğumdan beri oruç tutarım bi sorun olmadıkça ailemdede bunu gördüm misafiri severim ağırlamayıa severim ama eşimin ailesinde kimse oruç tutmuyor yani bizzat kaynım eltim kaynanam kayınpederim kimse tutmuyor eşimde benle evlendikten sonra başladı şimdi eşim iftar verelim ama vermek istemiyorsan vermeyelim dedi bir iftar sofrası en az 2 3 bin arası tutar parası önemli değil ama oruç tutmayan insanlara iftar vermek oruçlu oruçlu oruç tutmayan insanlara yemek yapmak bana zor geliyor bi sorunları olsada tutmasalar başımın üstüneler keyfi tutmuyorlar eşim içten içe çok istiyor bende bu düşüncemi eşime söyledim sende haklısın dedi şimdi sırf eşimi kırmamak için çağırayım mı çağırmayayım mı
canım malesef bu platformda belli bir guruh ne yazarsak üstüne alınıp hemen linçleme girişiminde bulunuyor oruç tutmamalarını açıklamak mahiyetinde bu şekilde yazdım ama hemen sizene moduna girdilerOruc tutmuyorlar neden tutmuyorlar tutsunlar
Vay efendim tutulmaz mi gibi gibi şeyler demiyor ki yargılamıyor da
Sağlık sorunları olur tutmazlar keyfi tutmuyorlar diyor
Oruc Tutmuyorlar aramız iyi değil iftara çağırayım mı diyor
Hepsi bu
hayır iğnelemiyorum konu yanlış anlşılıyor eşimin ailesi oruç tutmuyor ve bununlada gurur duyan bi aile bana neden oruç tuttuğumu soran bi aileİftar yemeğinin amacı farklı, oruç tutmuyorlarsa neden iftar yemeğine davet edesiniz ki? Ramazan bitince ya da tutmadığınız bir gün normal bir akşam yemeğine davet edersiniz. Bu arada siz bu insanları daha önceden de tanıyordunuz ama içten içe oruç tutmuyorlar diye iğneliyorsunuz. Bu hiç hoş bir davranış değil, herkesin inancı ve hayat biçimi kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?