- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
ne mutlu size o zaman !maddi konuda biraz daha iyi oldu artık eşimin gözünü açmaya başladım 600 de anlaştık
maddi konuda biraz daha iyi oldu artık eşimin gözünü açmaya başladım 600 de anlaştık
bir arkadasla özelden yazısmıslar buraya da agzından cımbızla laf alınıyorAradaki 200 300.lira için miydi baştaki tantana
baksanıza bır de o yazıstıgı kısıden baskasının sorularını da cevaplamıyor yorumlarına da cevap vermıyorAradaki 200 300.lira için miydi baştaki tantana
Yok daha bana yazmıyobaksanıza bır de o yazıstıgı kısıden baskasının sorularını da cevaplamıyor yorumlarına da cevap vermıyor
o kısıye cevapladı olanı bıtenı sımdı de dırek konumun kapatılmasını ıstıyorum yazmıs
ozelden devam edecekler heral
bir arkadasla özelden yazısmıslar buraya da agzından cımbızla laf alınıyor
cok sacma geldı
madem tek kısı ıle yazıssaydı butun dertlerını
konuyu takıp edıyoruz okuyoruz bı cozum bulmaya calısyoruz hatta fıkırlerımız dıger uyelerle zıtlasıyor bır de tartısıyoruz
sonuc ,
hiç bişe öğrenemıyoruz kısa cumleler ; esımle aram bozuldu , 600 tl de anlastık !
Bende sizin gibi merak edip konusuna bi gelişme var mı diye yazdımCekirgee siiznle alakası yok yanlıs anlamayın sakın
ama garıp geldı sızı yanıtlıyor burda dıgerlerıne muhatap olmuyor
konu kapatılsın yazıyor dırek
konunun daha fazla uzamasını istemedim çünkü her kafadan bir ses çıkıyor kafa karışıyorCekirgee siiznle alakası yok yanlıs anlamayın sakın
ama garıp geldı sızı yanıtlıyor burda dıgerlerıne muhatap olmuyor
konu kapatılsın yazıyor dırek
Bende sizin gibi merak edip konusuna bi gelişme var mı diye yazdım
Ahanda özel mesaj geldi, konuna da kopyala dedim cevap vermeyip devamını anlatınca unuttu sandım
Bi daha sordum gerek yok kapattıracam dedi
teşekkür ederim cekirgeeI incitanemmmmm konuna yaz dedim ya işte bu yüzden
İnsanlar giriş gelişmeyi bilirken sonucu merak ediyo
Günlerce fikir yöntem sunuyorlar
Bilmek bence de hakları
Ha bana özel yazmışsın gelip çat diye yazamam ama yazmaya üşeniyosan 'tamam, paylaş' demen yeterli ben üşenmeden yazarım
Alışkınım zaten özet geçmelere
600 de mutabık kalırsınız umarım, kolay gelsin.
özelden sorar mısın neden böyle bir yöntemi tercih etmiş.
Az önce paylaşmışkonunun daha fazla uzamasını istemedim çünkü her kafadan bir ses çıkıyor kafa karışıyor
hangi yöntemi tercih etmişimözelden sorar mısın neden böyle bir yöntemi tercih etmiş.
Rica ederim, kopyalayaydık iyiyditeşekkür ederim cekirgee
Buraya yazmayı değilde bir kişiye özel mesajla anlatmanı diyohangi yöntemi tercih etmişim
:)))özelden sorar mısın neden böyle bir yöntemi tercih etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?