• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

şuanda daha aza indiremiyor işte

peki ne olacak da çocuktan sonra daha aza indirebilecek.

bak arkadaşım, ben gerçekten sana yardımcı olamayacağım. hiç istemem ki bir kadın çalışıp-didinip bu şekilde ezilsin.
ama senin düşüncen bu şekilde değil.
umarım güzel günler görürsün.
ama kış hemen gelmez biliyorsun değil mi, sonbaharla kendini gösterir. sonbaharı yaşıyorsun, kışa da az kalmış görünüyor.

iyi günler.

maaşsız izin alırsam zor geçinemeyiz o yüzden maaşsız izin aldırtmaz

Kusura bakma ama eşin çok umursamaz. Senin aldığın maaşa güvenip evlenmiş seninle. Böyle bi durumda çocuk yapmak saçmalık. Geleceği için 5 kurus kenara atılamayacaksa, çocugu da kv büyütüp sen hasret kalacaksan hiç gerek yok. Bu iş böyle sürer gider söyliyim...

peki ne olacak da çocuktan sonra daha aza indirebilecek.

bak arkadaşım, ben gerçekten sana yardımcı olamayacağım. hiç istemem ki bir kadın çalışıp-didinip bu şekilde ezilsin.
ama senin düşüncen bu şekilde değil.
umarım güzel günler görürsün.
ama kış hemen gelmez biliyorsun değil mi, sonbaharla kendini gösterir. sonbaharı yaşıyorsun, kışa da az kalmış görünüyor.

iyi günler.
peki ne yapmam gerekiyor konuşmaksa konuştum yani daha ne yapayım

Kusura bakma ama eşin çok umursamaz. Senin aldığın maaşa güvenip evlenmiş seninle. Böyle bi durumda çocuk yapmak saçmalık. Geleceği için 5 kurus kenara atılamayacaksa, çocugu da kv büyütüp sen hasret kalacaksan hiç gerek yok. Bu iş böyle sürer gider söyliyim...
eşim çok aileci onlar üzülecek alınacaklar diye ödü kopuyor

Ben ücretsiz izin alırken eşime sormadım,çocuğuma ben bakıcam 2 sene dedim, aldırtmaz ne demek bence sen başındaki derdi kavrayamamışsın

O ailesine para gönderecek diye sanayinin aldırtmaz öyle mi,onlara göndermese pekala sen çalışmadan da geçinirsiniz, çocuğuna belki 1 sene sen bakarsın,ama adam planlamıs herseyi

peki ne yapmam gerekiyor konuşmaksa konuştum yani daha ne yapayım

net konuştum dediğin şeyi yap (bu benim önerim, farklı öneriler de var konunda)
yani ayırırım demişsin ya, ayır maaşını.
o kendi maaşından artırıyorsa göndersin ailesine.
sen de kendi maaşından birikim yap. kişisel birikim.

net konuştum dediğin şeyi yap (bu benim önerim, farklı öneriler de var konunda)
yani ayırırım demişsin ya, ayır maaşını.
o kendi maaşından artırıyorsa göndersin ailesine.
sen de kendi maaşından birikim yap. kişisel birikim.
ya ona da kıyamıyorum sıkıntıdan bişey olur diye vicdanım el vermiyor

Aldırtmaz ne demek
600 ailesine vereceğine biriktirsin o zaman
Herşeye niye eşin tek karar veriyo, senin izin sürene bile
Bunları bende bilmiyordum bak
Sen üzülürsün diye niye ödü kopmuyo
Üstelik sen ailesinden bişey talep etmiyosun
Eşin senden bişeyler talep ediyo ailesi için
ya ben diyorum ona ailen benim önüme geçiyor diyorum ne alakası var diyor sen benim için herşeyden değerlisin diyor

ya ben diyorum ona ailen benim önüme geçiyor diyorum ne alakası var diyor sen benim için herşeyden değerlisin diyor
Evet ailesi üzülmesin diye özenli davranıyorken sana o olmaz hayır bu olmaz ortada gebelik bile yok çocuğa annem bakar sende ücretsiz izin alamazsın oldu bitti diye konuşuyo
Sende güzel güzel dinliyosun da yaşarken böyle kibarcık kalabilecek misin o önemli

Back